הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה סטרואיד מתאים לי?

מצב
השרשור נעול

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
איזה סטרואיד מתאים לי ? רוצה להוריד אחוזי שומן ולגדול בשריר , כרגע על 22 אחוז שומן רוצה להגיע בערך ל 16-14 אחוז התחלתי להתאמן ליפני חודשיים ועושה חיטוב אבל אני רוצה להאיץ את התהליך , אני בן 24 החלטתי שאני לוקח אז בבקשה בלי הטפות , אני כבר מסודר יש לי בנאדם שאני סומך עליו מבחינת חומרים , רק תגידו מה אתם ממליצים לי אם מינימום תופעות לוואי כמובן , תודה. .

סייקל ראשון יורכב מ2 חומרים
אחד שנקרא לאכול נכון ממליץ על שבוע 1 עד הקבר
השני נקרא אימונים טובים ממליץ על שבוע 1 עד הקבר
תחזור ב2021 לפה פעם הבאה לסייקל שני

• פותח/ת השרשור
אשמח עם תענה ענייני, שאלתי איזה סטרואיד מתאים למטרות שלי , ובקשר לתזונה ואימונים הכל בסדר . . .

אשמח עם תענה ענייני, שאלתי איזה סטרואיד מתאים למטרות שלי , ובקשר לתזונה ואימונים הכל בסדר . . .
למה לא לחקור קצת ?
אולי תלמד משהו חדש ותבין שבנתיים סטרואידים זה לא התשובה בשבילך
במיוחד מתי שהשאלה היא איזה סטרואיד מתאים ובמיוחד בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאחכה חודשיים שלוש נתחזק עוד קצת ואז ירח , אבל בכל זאת מה מתאים לעלייה נקייה במסה ?

איזה סטרואיד מתאים לי ? רוצה להוריד אחוזי שומן ולגדול בשריר , כרגע על 22 אחוז שומן רוצה להגיע בערך ל 16-14 אחוז התחלתי להתאמן ליפני חודשיים ועושה חיטוב אבל אני רוצה להאיץ את התהליך , אני בן 24 החלטתי שאני לוקח אז בבקשה בלי הטפות , אני כבר מסודר יש לי בנאדם שאני סומך עליו מבחינת חומרים , רק תגידו מה אתם ממליצים לי אם מינימום תופעות לוואי כמובן , תודה. .
מתאמן חודשיים וכבר פוזל לכיוון סייקל?
ועוד לא רוצה שיטיפו לו מוסר.
החלטת לקחת? קח אחריות על המעשים לך. אל תבוא להתלונן אחר כך

אתה מדבר כאילו אני הולך לאנוס מישהי מזתומרת כך אחריות , אתה חושב שיכל להיות לי משהוא חריג בסייקל ?
אתה noob גברבר. קבל את הכאפה בהבנה...
מינימום תופעות לוואי זה אוקסנדרולון רפואי. תוכל להריץ אותו כל החיטוב.
תבקש מההוא שאתה סומך עליו.

אתה noob גברבר. קבל את הכאפה בהבנה...
מינימום תופעות לוואי זה אוקסנדרולון רפואי. תוכל להריץ אותו כל החיטוב.
תבקש מההוא שאתה סומך עליו.

רק חבל שאנאבר הוא לא יקבל שם, אבל העיקר שיסמוך עליו 😆

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
אתה הולך לאנוס את הגוף שלך במחשבה שזה היה מרצון
במכון שלי יש איזה כמה בני 17 שכבר עשו סייקל אחד ו 2 נראים מפלצות! ! ולא ניראה כאילו זה גרם להם איזשהו נזק -ההפך זאת התוצאה . עם הם יכולים למה לדעתך לי לא כדאי ? זה שהם מטומטמים שלקחו בגיל הזה סבבה אבל אני קצת יותר בוגר מהם ב 7 שנים

בשנה הראשונה אתה יכול לצבור סביב ה 10-12 קילו שריר נקי, שזה המון.

אתה אפילו לא יודע אם תתמיד שנה, קח את הזמן, זאת החלטה חשובה ולוקחים אותה בדרך כלל אחרי כמה שנים שכבר יודעים שזו דרך החיים האופטימלית עבורם.

במכון שלי יש איזה כמה בני 17 שכבר עשו סייקל אחד ו 2 נראים מפלצות! ! ולא ניראה כאילו זה גרם להם איזשהו נזק -ההפך זאת התוצאה . עם הם יכולים למה לדעתך לי לא כדאי ? זה שהם מטומטמים שלקחו בגיל הזה סבבה אבל אני קצת יותר בוגר מהם ב 7 שנים
אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו. שמו לך נעוץ של Q&A שזה בעברית "שאלות ותשובות". קרא שם ועשה מה שבא לך.

בשנה הראשונה אתה יכול לצבור סביב ה 10-12 קילו שריר נקי, שזה המון.

אתה אפילו לא יודע אם תתמיד שנה, קח את הזמן, זאת החלטה חשובה ולוקחים אותה בדרך כלל אחרי כמה שנים שכבר יודעים שזו דרך החיים האופטימלית עבורם.
12 קילו שריר נקי בשנה?
מעניין

לא יודע אם אתה ציני או לא, אבל אין לי כוח לנסות לברר.
https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/
כן בטח, אני רואה כולם מסביב אחרי שנה-שנתיים אימונים מוכנים לאולימפיה:)
שריר נקי=ללא העלה באחוז שומן .
מתאמן שמתחיל ב 75 קילו על 13-16% שומן אחרי שנה + יהיה כמעט 90 קילו על אותו אחוז?
לקרוא מאמרים ולדעת לצוטט זה תמיד טוב , אבל קצת הגיון.

• אהבתי
Reactions: Tom
מה שנקרא "מתאמן יכוללהוסיף 12kg שריר בשנה אבל לא אתה..."
אתה סתם מטפח תקוות שווא בבחור...

ממש לא, זה ריאלי מאד.
אני עליתי 11 קילו שריר ו 2 קילו שומן (לכל היותר) בשנה הראשונה שלי כמתאמן.
יש לי תיעוד של הכל, אם תרצה הוכחה אשלח לך בכיף תמונה בפרטי.

כן בטח, אני רואה כולם מסביב אחרי שנה-שנתיים אימונים מוכנים לאולימפיה:)
שריר נקי=ללא העלה באחוז שומן .
מתאמן שמתחיל ב 75 קילו על 13-16% שומן אחרי שנה + יהיה כמעט 90 קילו על אותו אחוז?
לקרוא מאמרים ולדעת לצוטט זה תמיד טוב , אבל קצת הגיון.

בתור אחד שמטיף ל"היגיון" שכחת להתייחס לכמה פרמטרים חשובים בחישוב שלך, כמו גובה לדוגמא (שבלי הגובה החישוב שלך לא שווה כלום).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית