הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון וולאד אלחזוב סקוואט 430x3 עם רצועות

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
חסר טיפה עומק, אבל אי אפשר להתעלם שמשקל כזה לשלשה זה בטופ העולמי.

השלשה הכי כבדה שזכורה לי באימונים היא 440 של מלאניצב...

אני ממש לא מבין איך הוא נמנע מקרב 3.
לכל היותר מתחרה בדדליפט, שם הוא לא עילוי מטורף.

לא ראיתי אותו מושך בתחרות יותר מ390.
ורשמתי לא עילוי מטורף, כי עילוי הוא כן

420 בקרב 3 בשיא עולם סקוואט וטוטאל בזמנו.

ב-3:00 בערך יש 400 רואו

משיכה לא טובה ("עברה" תחרות נראה לי) אבל בישראל

אני לא חושב שהשיקול היחיד שלו זה לשים מספרים על הלוח, בטח יש גם עניין של כסף ותחרות(יות) ובשביל זה צריך קודם להגיע (לחזור) לרמה תחרותית קודם עם כל הליפטרים של 2,400-2,500 רואו עם רצועות ו/או לחזור לתת בראש עם ציוד (600 סקוואט כמו שמציין בסרטון) ו/או סטרונגמן דדליפט עם חליפה ורצועות אחיזה.

ולנושא : נהדר, נפלא , כל הכבוד, יפה מאוד, כפיים

לא ראיתי אותו מושך בתחרות יותר מ390.
ורשמתי לא עילוי מטורף, כי עילוי הוא כן
שורה תחתונה? בנאדם זהב, שמח שהוא אצלנו. מדהים לראות שהוא עושה מה שהוא עושה אחרי שלוש רצועות קרועות בברך .

שורה תחתונה? בנאדם זהב, שמח שהוא אצלנו. מדהים לראות שהוא עושה מה שהוא עושה אחרי שלוש רצועות קרועות בברך .
לא ידעתי שהוא פצוע. וכן עבדתי איתו והיינו בקשר תקופה.. באמת בנאדם טוב בצורה יוצאת דופן

נראה לי שלפעמים אנשים שמחוץ לתחום לא מבינים כמה ההבדל בין 420 ל430 הוא לדוגמה וכמה זמן זה יכול לקחת, אז בכלל לא תופסים שההבדל בין משקל כזה למאמן שלהם או לחבר החזק מהמכון הוא שמים וארץ(מצחיקות הביקורות על העומק כאילו הבנאדם התחיל SS לפני חודשיים אבל שיהיה)

בקשר לסרטון:
1. ללכת עם המשקל הזה בלי לקבל התקף אפילפסיה- כבר הישג
2. להרים כזה משקל עם ספוטר אחד ובלי כלוב- Ball
3. כח לא יאומן

מצחיקות הביקורות על העומק כאילו הבנאדם התחיל SS לפני חודשיים אבל שיהיה
למה אתה חושב שהביקורת לא רלוונטית במקרה שלו?
אגב אני לא בטוח כמה צורת האימונים שלו יעילה ורלוונטית לתחרות, כיוון שרוב הדדליפטים שלו שראיתי בשנים האחרונות,
היו נמוכים משמעותית ממשקלי התחרות וגם לא אמורים לעבור חוקי תחרות.
בקשר לסרטון:
1. ללכת עם המשקל הזה בלי לקבל התקף אפילפסיה- כבר הישג
2. להרים כזה משקל עם ספוטר אחד ובלי כלוב- Ball
3. כח לא יאומן
מה שהכי מטורף בעיניי זה שהוא לא ככ מסודר מבחינת התזונה שלו וכדומה.
וגם בזירת הכימיה הוא בטוח לא מכוסה כמו ספורטאים בחו"ל, שיש להם מספיק כסף ומקורות לדברים האלה.

למה אתה חושב שהביקורת לא רלוונטית במקרה שלו?
הוא לא יקרא את זה אי פעם וגם אם כן הוא התחיל להסקביט כשמי שנותן פה ביקורת היה בן שנתיים...
אגב אני לא בטוח כמה צורת האימונים שלו יעילה ורלוונטית לתחרות, כיוון שרוב הדדליפטים שלו שראיתי בשנים האחרונות,
היו נמוכים משמעותית ממשקלי התחרות וגם לא אמורים לעבור חוקי תחרות.
לא יודע מה סדר העדיפויות שלו ואם הוא מתכנן אי פעם להתחרות בתחרות עולמית "קלאסית" שמורגלים אליה בפורום

• פותח/ת השרשור
בזירת הכימיה הוא בטוח לא מכוסה כמו ספורטאים בחו"ל, שיש להם מספיק כסף ומקורות לדברים האלה.
תתפלא (או שלא) אבל AAS "קונבנציונליים" זה לא כזה סיפור יקר, בפרט עבור בחור מקושר כמוהו.

@MikeRozner נקש לא מעוניין להתחרות? הוא מתקדם בקצב מאוד מרשים.
ספר לי על זה... מי אתה חושב מכתיב לו בחודשים האחרונים את ההתקדמות בסקווט? הלוואי על כולנו להתקדם בקצב כזה. 300 אוטוטו ולא, הוא לא מעוניין להתחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית