הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון וולאד אלחזוב סקוואט 430x3 עם רצועות

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
עוד מסת שריר/ התאוששות טובה יותר?
gh לא מתאים ובוודאי לא קוסט אפקטיבי לצבירת מסת שריר (מבלי להרחיב).
בבילדינג וביחוד בשילוב עם אינס מתוזמן הוא יעשה פלאים אבל לא הייתי שם אותו כמה שעושה את ההבדל.
אם כבר אולי האפשרות להשתמש בחומרים ייעודיים ובאיכות רפואית לעומת ug ובעיקר מעקב רפואי כדי שהליפטר יוכל להימנע מלסכן את חייו ב-abuse של חומרים כאלה.

• פותח/ת השרשור
ספר לי על זה... מי אתה חושב מכתיב לו בחודשים האחרונים את ההתקדמות בסקווט? הלוואי על כולנו להתקדם בקצב כזה. 300 אוטוטו ולא, הוא לא מעוניין להתחרות.
למה עובד עם רצועות?

א יודע מה סדר העדיפויות שלו ואם הוא מתכנן אי פעם להתחרות בתחרות עולמית "קלאסית" שמורגלים אליה בפורום

זה תמיד הפליא אותי, למה שבנאדם כמוהו שנותן מספרים בטופ העולמי בלפחות שניים משלושת התרגילים לא יהיה מעוניין להתחרות בתחרות שכזו?

פשוט הדעה הרווחת פה בפורום היא שכל עוד אין כוונה להתחרות עם רצועות אז אין סיבה להתאמן איתן.
ולאד המליץ לו לעבוד עם רצועות במשקלי מקסימום וככה זה בכמה שנים האחרונות
זה תמיד הפליא אותי, למה שבנאדם כמוהו שנותן מספרים בטופ העולמי בלפחות שניים משלושת התרגילים לא יהיה מעוניין להתחרות בתחרות שכזו?
שווה לשאול אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית