עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
gh לא מתאים ובוודאי לא קוסט אפקטיבי לצבירת מסת שריר (מבלי להרחיב).עוד מסת שריר/ התאוששות טובה יותר?
למה עובד עם רצועות?ספר לי על זה... מי אתה חושב מכתיב לו בחודשים האחרונים את ההתקדמות בסקווט? הלוואי על כולנו להתקדם בקצב כזה. 300 אוטוטו ולא, הוא לא מעוניין להתחרות.
הוא עושה גם וגםלמה עובד עם רצועות?
א יודע מה סדר העדיפויות שלו ואם הוא מתכנן אי פעם להתחרות בתחרות עולמית "קלאסית" שמורגלים אליה בפורום
פשוט הדעה הרווחת פה בפורום היא שכל עוד אין כוונה להתחרות עם רצועות אז אין סיבה להתאמן איתן.הוא עושה גם וגם
הוא יותר בקטע של eqזה תמיד הפליא אותי, למה שבנאדם כמוהו שנותן מספרים בטופ העולמי בלפחות שניים משלושת התרגילים לא יהיה מעוניין להתחרות בתחרות שכזו?
לא התחרה הרבה זמן eqהוא יותר בקטע של eq
ולאד המליץ לו לעבוד עם רצועות במשקלי מקסימום וככה זה בכמה שנים האחרונותפשוט הדעה הרווחת פה בפורום היא שכל עוד אין כוונה להתחרות עם רצועות אז אין סיבה להתאמן איתן.
שווה לשאול אותוזה תמיד הפליא אותי, למה שבנאדם כמוהו שנותן מספרים בטופ העולמי בלפחות שניים משלושת התרגילים לא יהיה מעוניין להתחרות בתחרות שכזו?