הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה ביטוח עדיף

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
אשמח לשמוע מחוויות על איזה ביטוח אתם ממליצים שאעשה.
התכנון הוא 8 חודשים בדרום אמריקה אז צריך חברה שאפשר לסמוך עליה

כן, ביטוח חו"ל של פאספורט כארד, חברת בת של הפניקס.
אם תרצה תשאיר לי את הנייד שלך ואדאג שיצרו איתך קשר להצעת מחיר.

פספורט קארד, החברה הזאת עם הרעיון של כרטיס האשראי, ליוותה אותי בכמה טיולים ובפציעה אחת.
בשורה התחתונה הייתה להם היענות מהירה כל פעם שהתקשרתי מחו"ל, הם ענו על כל שאלה ששאלתי וסיפקו לי את כל המידע שהייתי צריך, בלי התחכמויות\אותיות קטנות\תנאים מטופשים. בסופו של דבר הכסף הוחזר לי, גם על הכרטיס טיסה ששיניתי.
בהתאם לכך, אני ממליץ.
מה שכן כדאי שתדע, יש מקרים (די נדיר לדעתי) כרטיס האשראי שהם מספקים לך לפעמים יכול להיות סתם גימיק נחמד, לא כל המרכזים הרפואיים מקבלים אשראי או תשלום בכלל באותו רגע של הטיפול, לפחות מהחוויה האישית שלי. מה זה אומר? זה אומר שבמקרה כזה ההתעסקות בהחזר תהיה זהה לנוהל של שאר חברות הביטוח - בהתחלה אתה משלם מכיסך ואח"כ אתה "תובע" ומקבל את הכסף חזרה. בנוסף, לעתים אתה כן תידרש לשמור קבלות והוכחות על טיפול רפואי\גניבה לאח"כ, בניגוד למה שאנשים חושבים\מספרים משום מה.
החסרון היחידי של החברה לדעתי הוא המחיר הגבוה יחסית לשאר.
**
באופן כללי, אם אתה לא מתכוון ללכת עליהם ולבחור בחברה כמו הראל\פניקס זה גם סבבה לדעתי, כל עוד עשית שיעורי בית, בדקת תקרות כיסויים, תנאים, השתתפות עצמית וכו'...
מה שלא כדאי לך לעשות זה ללכת על הביטוח שמציעות לך קופות החולים או חברות כרטיסי האשראי.

• פותח/ת השרשור
מה דעתכם על מגדל או שלא כדאי לבטח אצלם ?

מה דעתכם על מגדל או שלא כדאי לבטח אצלם ?
תעשה לך רשימה של חברות ותשווה: כיסויים (נגיד איזה חברה מכסה טיפולי שיניים ואיזה לא), תשווה תקרות כיסויים (גבול סכום הכיסוי), מחיר,
תחפש תביעות או לכלוך ותקבל תמונה סבירה על כל חברה.
אתה יכול גם לנסות את wobi (מדפדפן גלישה בסתר, בדיוק מאותן סיבות שאתה נכנס לskyscanner ככה). זה אתר נחמד, אבל הוא לא כולל את הפוליסות המלאות (כל האותיות הקטנות) של חברות הביטוח וזה יכול להיות משמעותי לעתים.

• פותח/ת השרשור
תעשה לך רשימה של חברות ותשווה: כיסויים (נגיד איזה חברה מכסה טיפולי שיניים ואיזה לא), תשווה תקרות כיסויים (גבול סכום הכיסוי), מחיר,
תחפש תביעות או לכלוך ותקבל תמונה סבירה על כל חברה.
אתה יכול גם לנסות את wobi (מדפדפן גלישה בסתר, בדיוק מאותן סיבות שאתה נכנס לskyscanner ככה). זה אתר נחמד, אבל הוא לא כולל את הפוליסות המלאות (כל האותיות הקטנות) של חברות הביטוח וזה יכול להיות משמעותי לעתים.
בדקתי בwobi בדקתי ב SAFE4you שללא ספק נותים למגדל ודברתי עם עוד סוכן שאומר שהכי עדיף זה פספורט אפילו שהם הכי יקרים

אוקיי, ההפרש בטיול של שמונה חודשים יוצא אלפייה (ש"ח) בערך, זה לא מעט אבל חסכון זה לא הפרמטר היחיד בביטוח.
קח את שתי הפוליסות וקרא אותן בעיון, אם אתה מכיר סוכן ביטוח שאל אותו על ההבדלים בהיענות לתביעות וכו' ותסיק מסקנות בהתאם...

• פותח/ת השרשור
אין מצב.. זו כנראה לא אותה הפוליסה וכיסויים שונים.

יש הרבה פרמטרים לעלות ביטוח חו"ל - כיסוי לאייפון, אקסטרים וכו'
כיסוי לאקסטרים ופעילויות חורף כולל ציוד והכל פינקס 1.95 ליום ופספורט 3.1 ליום
אם ידועים לך מחירים אחרים תשתף

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-03-11-45-10-109_com.android.chrome.png
    Screenshot_2016-11-03-11-45-10-109_com.android.chrome.png
    KB 57.4 · צפיות: 129
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית