הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידו פורטל natty or not ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
היה לי ויכוח עם חבר שטוען שעידו פורטל טבעי , לדעתי לא כי הוא על אחוז שומן מאוד נמוך כל השנה ומתפרנס מהגוף שלו , מה דעתכם?

מה בדיוק הרשים אותך כל כך שאתה מתלבט? סה"כ אחוז שומן נמוך. יש לו סקוואט 300 או משהו?

כנראה שטבעי
בכל מקרה לא משהו מיוחד במינו
הוא ותיק בתחום ודווקא מצופה מאדם שכזה להגיע להישגים מסויימים

הוא כל השנה על אחוז שומן חד ספרתי
טיעון חלש. הקפדה על תזונה מתאימה וחיים שסובבים סביב אימון יחד עם גנטיקה טובה (כלל לא נדיר) יכולים להשיג פיזיק כזה.
גם אם נניח שהוא לא טיבעי, לא תוכל להוכיח את זה, אבל אם רק נניח, באיזה חומרים היית חושב שהוא משתמש?

• פותח/ת השרשור
טיעון חלש. הקפדה על תזונה מתאימה וחיים שסובבים סביב אימון יחד עם גנטיקה טובה (כלל לא נדיר) יכולים להשיג פיזיק כזה.
גם אם נניח שהוא לא טיבעי, לא תוכל להוכיח את זה, אבל אם רק נניח, באיזה חומרים היית חושב שהוא משתמש?
שורפי שומן אולי גם עשה בעבר איזה סייקל בסיסי (?)
הוא עושה כסף בין היתר מהגוף שלו אז מה אכפת לו ?
הוא גם הרבה זמן בתחום ואפעם לא היה שמן או משהו תמיד גזור לגמרי ומחזיק מסה יפה מאוד ואף גדל קצת

שורפי שומן אולי גם עשה בעבר איזה סייקל בסיסי (?)
הוא עושה כסף בין היתר מהגוף שלו אז מה אכפת לו ?
הוא גם הרבה זמן בתחום ואפעם לא היה שמן או משהו תמיד גזור לגמרי ומחזיק מסה יפה מאוד ואף גדל קצת
אל תבין אותי לא נכון, אני לא קובע שהוא טבעי אלא רק טוען שבמסת השריר הקיימת ותחת אחוז השומן החד-ספרתי לא ניתן לקבוע שהוא לא טיבעי משום שזה אפילו לא נדיר.
אילו הייתי מדביק לך תמונה של לאזר אנגלוב (אסטטיקה) או לי הייני (אגדת בילדינג) לא היה ספק כלל מאחר ומדובר במסת שריר וחיטוב שפשוט בלתי אפשרי לפתח ללא חומרים.

כדי להרשים את הבנות?
אחי את מי מעניין בנות? אם אתה עושה סלטות בחורות צריכות להרשים אותך.
כמובן שלא.
רק אנשי על עם 60 קילו משקל גוף יכולים.
רק אשים את זה פה.

איפה הסירטון שלו עושה סקוואט 300?
עוד אחד לא פונקציונלי עם סקוואט 300:

אבל השאלה החשובה היא האם הוא יודע לזוז כמו קוף מפגר.

הוא על חומרים, זה לא נחשב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית