נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
היה לי ויכוח עם חבר שטוען שעידו פורטל טבעי , לדעתי לא כי הוא על אחוז שומן מאוד נמוך כל השנה ומתפרנס מהגוף שלו , מה דעתכם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסתטיקה זה הרבה יותר פונקציונלי מסקוואט 300.מה בדיוק הרשים אותך כל כך שאתה מתלבט? סה"כ אחוז שומן נמוך. יש לו סקוואט 300 או משהו?
אסתטיקה זה הרבה יותר פונקציונלי מסקוואט 300.
הוא כל השנה על אחוז שומן חד ספרתימה בדיוק הרשים אותך כל כך שאתה מתלבט? סה"כ אחוז שומן נמוך. יש לו סקוואט 300 או משהו?
טיעון חלש. הקפדה על תזונה מתאימה וחיים שסובבים סביב אימון יחד עם גנטיקה טובה (כלל לא נדיר) יכולים להשיג פיזיק כזה.הוא כל השנה על אחוז שומן חד ספרתי
שורפי שומן אולי גם עשה בעבר איזה סייקל בסיסי (?)טיעון חלש. הקפדה על תזונה מתאימה וחיים שסובבים סביב אימון יחד עם גנטיקה טובה (כלל לא נדיר) יכולים להשיג פיזיק כזה.
גם אם נניח שהוא לא טיבעי, לא תוכל להוכיח את זה, אבל אם רק נניח, באיזה חומרים היית חושב שהוא משתמש?
אל תבין אותי לא נכון, אני לא קובע שהוא טבעי אלא רק טוען שבמסת השריר הקיימת ותחת אחוז השומן החד-ספרתי לא ניתן לקבוע שהוא לא טיבעי משום שזה אפילו לא נדיר.שורפי שומן אולי גם עשה בעבר איזה סייקל בסיסי (?)
הוא עושה כסף בין היתר מהגוף שלו אז מה אכפת לו ?
הוא גם הרבה זמן בתחום ואפעם לא היה שמן או משהו תמיד גזור לגמרי ומחזיק מסה יפה מאוד ואף גדל קצת
זו עוד נקודה חשובה. נראה לך שכדור חוף אנושי עם סקוואט 300 מסוגל לעשות backflip?גם backflip, מסתבר.
זו עוד נקודה חשובה. נראה לך שכדור חוף אנושי עם סקוואט 300 מסוגל לעשות backflip?
כמובן שלא.זו עוד נקודה חשובה. נראה לך שכדור חוף אנושי עם סקוואט 300 מסוגל לעשות backflip?
כמובן שלא.
רק אנשי על עם 60 קילו משקל גוף יכולים.
רק אשים את זה פה.
בקיצור, יצאת חומוס 🍦זו עוד נקודה חשובה. נראה לך שכדור חוף אנושי עם סקוואט 300 מסוגל לעשות backflip?
אחי את מי מעניין בנות? אם אתה עושה סלטות בחורות צריכות להרשים אותך.כדי להרשים את הבנות?
כמובן שלא.
רק אנשי על עם 60 קילו משקל גוף יכולים.
רק אשים את זה פה.
עוד אחד לא פונקציונלי עם סקוואט 300:
אבל השאלה החשובה היא האם הוא יודע לזוז כמו קוף מפגר.
תתחיל להקליד בגוגל ולחפש.אחי את מי מעניין בנות? אם אתה עושה סלטות בחורות צריכות להרשים אותך.
איפה הסירטון שלו עושה סקוואט 300?
הוא על חומרים, זה לא נחשב.