הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידו פורטל natty or not ?

היפרטרופיה היא גדילה כתוצאה מגדילה בנפח הסיבים ולא התרבות סיבים.
אתה מתכוון להיפרפלזיה כבניית סיבים חדשים בשריר ועוד טוען שזה מתרחש אצל bb ולא בקרב pl.
יש לך אפילו רפרנס בודד לטענה?
יש לי ממצא אמפירי, כל הבילדרים אצלי במכון בעלי שריר דחוס ובוגר כל הפאוורליפטרים בעלי שריר אוורירי ודליל

יש לי ממצא אמפירי, כל הבילדרים אצלי במכון בעלי שריר דחוס ובוגר כל הפאוורליפטרים בעלי שריר אוורירי ודליל
אין לך כלום. אתה רושם שטויות.
אין דבר כזה דחיסות כתוצאה מהיפרפלזיה של שריר אצל בילדרים. כמעט כל מה שרשמת בפוסט שטויות.
המחקר האמפירי שלך עומד בסטנדרטים של פח זבל.

• פותח/ת השרשור
אולי כי הם מזריקים אז מן הסתם השריר שלהם נראה הרבה יותר מלא ודחוס

• פותח/ת השרשור
מה כולם מזריקים? לא נשמע לי הגיוני. כמעט כל מי שדיברתי איתו שם אמר לי שהוא טבעי...
אני לא יודע אם אתה ציני או לא
מן הסתם אף אחד לא יודה שהוא מזריק, לאימונים אין באמת קשר לאיך המסת שריר תראה ולמעשה מסת שריר בעיקר תלויה בחומרים בגנים ובתזונה (בסדר הזה) ופחות באימונים
טבעי VS לא טבעי.png

חחחח נראה לכם שמישהו עם 1150 הודעות בפורום היה שורד כל כך הרבה זמן עם כאלה דעות? ברור שהוא מטריל 🤣🤣

יש משהו משותף ל"שיטה" ולCF: אני מכיר מתאמנים(ברבים, דגש) שנפצעו ב2 השיטות אימון כבר באימון הראשון.

לקינוח כמאמר בילדר מפורסם בארץ: יש תרגילים כאלה שנותנים רוחב ולא דחיסות בשריר(לא שווים)

אי אפשר לדעת באמת אם האיש מזריק או לא, בכל מקרה הוא ספציפית שולט בגוף ברמה מאוד גבוהה.
יפה שאנשים למדו לתעל את היכולות הפיזיות מעבר למופעים ואולימפיאדות.

נערך לאחרונה:
עידו וחבריו לא עשו צ׳יט מיל כבר 10 שנים, יש לו גוף של ג׳ימנסטקאי ברמה גבוה מאוד
אגב, הבחור לוקח תנועות מהמון תחומים ומרכז אותם לשיטה שלו, קצת מזכיר קרוספיט.
הוא מאוד מפורסם בעולם (מאמן את מקגרגור) ועושה המון כסף ממה שהוא אוהב, כל הכבוד לו.
לא נראה לי בחיים שיש אדם בעולם שלא עשה צ'יט מיל 10 שנים... וגם אם כן זה סתם טמטום ובכל מקרה צ'יט מיל לא פוגע בתוצאות אחת לשבוע/שבועיים.

לא נראה לי בחיים שיש אדם בעולם שלא עשה צ'יט מיל 10 שנים... וגם אם כן זה סתם טמטום ובכל מקרה צ'יט מיל לא פוגע בתוצאות אחת לשבוע/שבועיים.

לא חשבתי שיש אנשים בעולם שלא מבינים ציניות והגזמות , אבל לפעמים גם אני טועה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית