עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את הדרך הנכונה אתה תצטרך לדעת בכוחות עצמך, בגלל זה לא ממהרים לעלות על סייקל.
עצה שלי? אם אתה מתעקש לעלות על סייקל מה שלדעתי לא נכון לך כרגע, אז לפחות תן עוד כמה חודשים טובים של אימונים והקפדה על תזונה כדי שבזמן שכן תעלה על סייקל תפיק ממנו את המירב ולא תרד 90 אחוז לאחר מכן כי אז לא עשית כלום בעצם.
חלבון יהיה כ3 עד 3.5 גרם לכל קילו משקל גוף. היתר פחמימה ושומן לפי חלוקה בהעדפה אישית.עידן תודה רבה לך זה קודם כל
הייתי אצל כמה אנשים לקביעת תוכנית פשוט כל אחד אומר משהו שונה מאחרים ורציתי לבחור את הדרך הנכונה יותר
כמו שאמרת לא עושים ניסויים על זה
חלבון יהיה כ3 עד 3.5 גרם לכל קילו משקל גוף. היתר פחמימה ושומן לפי חלוקה בהעדפה אישית.
החומרים יעלו את המטבוליזם, לכן ככל שיתקדם הסייקל תצטרך יותר קלוריות.
בשביל התחלה תעלה בהדרגה את הקלוריות לפלוס קלורי של 500. תעקוב אחר משקל הגוף ותראה שאתה ממשיך לעלות באופן עיקבי מידי שבוע.
בהתחלה העליה תהיה מהותית יותר עקב ספיחת נוזלים ומילוי מאגרי גליקוגן... אל תילחץ זה בסדר. בערך מסוף שבוע שני זה די יתמתן ושם כבר צריך לשים לב לקצב העליה
ברגע שאתה מתחיל לעלות ממש קצת או להיתקע ממשית במשקל, תוסיף קלוריות לתפריט וחוזר חלילה
תוכנית גרועהתודה רבה לך ומבחינת תוכנית אימונים מה שרשמו לי זה מספרי חזרות גבוה בין 10 ל15 לכל סט כפול 4 ככה כל קבוצת השרירים וחילוקי האימונים הוא
abxcdex
כל יום קבוצת שרירים שונה
האם זה בסדר או האם עדיף לעשות abxabxx
כן, מהטבע. אחרת הוא יעלה בשומן בלבד ויהיה רופס. בו בזמן שדווקא באופן טבעי לטחון עוגיות אוראו וגלידת בן אנד ג'רי'ס נמצאה כתורמת הראשית להיפרטרופיה מקסימלית בהינתן פלוס קלורי עודףאם אתה מכניס הורמונים מניסיון אם אתה רוצה תוצאות מאוד חריפות אתה תצטרך לעשות תזונה נקייה וטבעית שזה אומר שכל היום שלך יהיה בנוי מהמון המון ירקות המון המון פירות הרבה בשר הרבה שייק חלבון , אורז חזה עוף , הרבה קיטניות תמרים וכולי מה שמגיע ישירות מהטבע - נשמע מצחיק אבל מהניסיון שלי זה נתן לי שריר נקי בלי שניה של שומן עליו , להקפיד על שמן דגים וויטמינים.
כאן הטעות שלך. מסה היא ביחידות של kg. מסת שומן ב-seconds 😳גם לא ידעתי שמאסת שומן נמדדת ביחידות זמן (שניה, לדברייך) ולא משקל