הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות כלליות וטורינבול

• פותח/ת השרשור newb
  • פורסם בתאריך

newb

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
שלום רב , בן 22 מתאמן באומנויות לחימה וקרוספיט , לא מזמן התחלתי הליך גיוס ליחידה לוחמת במשרד הביטחון וכחלק מהליך הגיוס עלי לבצע בדיקות רפואיות .
בעבר לקחתי לתקופה של שישה שבועות מתאנדיאנון סולו , אחרכך הפסקה של חודשיים עם LIV 52 ועכשיו אני לוקח טורינבול סולו במינון 40 מ''ג ביום .
הבדיקות שעלי לבצע הן
שתן כללית
כולסטרול עם מיון לL.D.L וH.D.L
טריגליצרידים
SGPT , SGOT בדיקת תפקודי כבד
ספירת דם
סוכר דם

השאלות שלי הן
1.האם קיימת אפשרות שיגלו " שרידים " של חומרים אל בבדיקות שפירטתי ?
2.האם קיימת אפשרות שאחת / חלק מהבדיקות יצאו " לא טובות " עקב השימוש בחומרים ?

תודה מראש !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה המהיר , בכל מקרה לגבי שאלה 2 אין לי ספק שיש קשר ישיר בין השימוש בחומרים לבין התוצאות של הבדיקות בדגש על תפקודי כבד .
לגבי שאלה 1 אני מנסה לחשוב בהיגיון( כנראה טועה כי אין לי מספיק ידע ) ולא מסתדר לי איך בדיוק ימצאו " שרידים " של סטרואידים אם בכלל לא מחפשים את זה ? ממה שאני יודע הבדיקות הן סה''כ לצורך מתן פרופיל בריאותי של הנבדק . אם לא מחפשים משהו ספציפי - לא מוצאים אותו .
האם אני טועה ?

אם יחליטו שערכי כבד מהווים חשש, יהיה אפשר לבדוק עוד יותר לעומק בבדיקות שתן ולגלות את שרידי החומרים

• פותח/ת השרשור
אם יחליטו שערכי כבד מהווים חשש, יהיה אפשר לבדוק עוד יותר לעומק בבדיקות שתן ולגלות את שרידי החומרים
עכשיו ענית לי על השאלה , בשביל למצוא את שרידי החומרים דרושה בדיקה יעודית לכך , בדיקות רגילות אינן מספקות מידע על כך .
תודה רבה !

אני בספק אם אפשר ממש לראות שרידי חומרים. אף אחד לא יצליח לזהות את החומר או מרכיביו. זה נשמע לי מורכב ויקר מאוד. . . .
זאת אומרת , אני מנסה לדמיין תבנאדם הזה שבודק לי תדם , אומר לעצמו , מממ טרן ! וואלה לא נראה לי .
בתור אחד שעובד בתעשייה הכימית, אני עובר בדיקות תקופתיות מאוד עמוקות , שמה מוגדר לבדוק חומרים ספציפיים ושולחים למעבדה שלוקח חודש לקבל תשובה. במקרה שלך , יהיו רק סממנים שיכולים להצביע על שימוש, לא להוכיח. סתם לדוגמה. . . תבדוק לי את הטסט בדם, ותראה שאני מעל הנורמה. בסדר . . . . אבל האם פיזית יזהו בדם טסט , כימי מחומר ? לא יודע. בקיצור לא חולק על דניאל כמו שזה גרם לי לחשוב על כל העיניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית