עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לוקח שוקולד זה סיכון מידיי חחחהעוגת שוקולד טוב, בננה פחות (אלו 2 הטעמים שהיו לי שלהם).
לא הבנתי...קראתי הכל ולא הבנתי..תגובה של מישל על החלבון אלפא (לקוח מהקבוצה בפייסבוק) :
"כשרות חלב נוכרי אומרת שהם עושים יבוא להבקת חלבון וזה לא תוצרת מקומית, מה שאומר שאין לך את המקור מהיכן רכשת באמת. אתה צריך להבין משהו אחר, בארץ יש לך רק את בעמק תעשיות כשבחו״ל התחרות היא אכזרית וקשה, לכן, ישנם מחלבות שכל מה שיש להם להציע זה רק מחיר.
גם אני וגם אלפא מייצרים באותו מפעל, לכן מכיר מקרוב את החומרי הגלם, אין ספק שהמחיר זול, זול משמעותית מכל ספק אחרי שקיבלתי אי פעם, להוסיף מעבר יפגין אך ורק חוסר אוביקטיביות, לכן, חידדתי שכן יש הבדל בנושא של הכשרות בלי קשר לכשרות.
לגבי בדיקת מעבדה, תסכלו טוב על החותמת, עזוב שזה סקפטי בפני עצמו, איפה הפרופיל התזונתי המלא?
יש פה הרבה דברים חסרים.
זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים מישהו בחול פרסם סתם טופס ואמר בדיקת מעבדה, עשרות אלפי אנשים היו בטוחים שהם מסתכלים על בדיקת מעבדה למרות שהם קראו סתם טופס שייצר בעל אינטרס.
בשורה התחתונה, בחו״ל ניתן לרכוש אבקת חלבון זול משמעותית עקב ריבוי המחלבות, תתפלאו אפילו אפשר לקנות מסין בגרושים, איפה שיש תחרות כל כך קשה מוצאים את הדרך להתמודד ומה לעשות לפעמים במחיר של פגיעה במוצר. יש מחלבות מאוד איכותיות, מחלבות בעל שם כמו גלנביה היצרנית הגדולה ביותר שמייצרת לאופטימום bsn ועוד חברות, עומדת בתקנים המחמירים ביותר ויש עוד כמה והמחיר שלהם פשוט מטורף, אך לא משם חומרי הגלם.
אני כבר מזה חצי שנה חושב, האם לישראלים אכפת רק מהמחיר ? הרבה פעמים עוברת לי המחשבה של לייצר מוצר זול ? זה אפשרי במיוחד עם התחרות שיש היום, בחו׳ל ניתן למצוא את הכל בגרושים. כשאני מקבל את האנליזות אפשר לראות שחלק מהמוצרים לא עוברים סינון קר אלא חילוף יונים וזה רואים בעיקר בשאריות של חומרים נוספים, כמובן שזה מקשה עוד יותר על האישורים אבל זה לא יהיה מכשול. כשחבר בתחום הראה לי כמה הוא חוסך בשנה כמובן שעוברת מחשבה לשנות את כל הייצור, בכל זאת מדובר בלא קצת כסף, לא אשקר, אפילו לקחתי שק אחד לראות איך יוצאים הטעמים, לא רק שהטעם היה שונה גם מצפונית לא יכלתי לאור כל מה שאני יודע שמתרחש מאחורי הקלעים. שלא תבינו, יש חומרי גלם מעולים בחו״ל אבל המחיר הוא בהתאם, יש פה בארץ חברה אחת שמשתמשת בחומרי גלם מאוד טובים מחו״ל אבל בשביל להשאר תחרותית היא נאלצה להוריד באחוז החלבון כ 15%
באותה חברה יושב בן אדם שגם מתעסק לא קצת שנים בתעשייה, אחרי שהזמין את החומרי גלם הטובים הבין שזה יצא לו יותר יקר מהארץ עקב יבוא ונאלץ לבצע שיקולים כלכלים על מנת להשאר רווחי.
את החלבון האיזולייט כנראה לא תהיה לי ברירה ואני יצטרך בסוף לבצע רכישה מחו״ל, בארץ יש רק היידרוליייז, פנינו לכל המחלבות המובילות, עכשיו הבעיה שנותרה זה רק המחיר.
בשורה תחתונה, אולי אשאר יקר בכמה שקלים טובים, אולי גם אמכור פחות כי יש מתחרים זולים יותר, אבל לפחות אני יודע שמה שמכרתי היה מוצר ללא פשרות באיכות הגבוה ביותר שגם מחר אם לקוח יחליט בעצמו לבצע בדיקות מעבדה אני אהיה רגוע."
אחי אתה רוצה גלידה או שייק חחחיש לי טעם אייס קפה והוא פצצה.
אני אישית מכין ואז שם בפריזר לאיזה 5-10 דקות וזה מעדן (הכי טעים שזה ממש קר).