הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית אימון AB לדעתכם?

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
שמי יובל,
משקל: 62
גובה: 175
מתאמן 3 חודשים מתוכם חודשים ב AB די מעפנה(בזמן האחרון הבנתי) עם מלא פרמידות.
בשבוע האחרון עברתי לAB חדשה
ככה היא בנוייה:

A
סקוואט 3*6-8
לחיצת רגליים 3*8-10
תאומים 2*10-12
לחיצת חזה 3*6-8
לחיצת חזה עליון 3*8-10
פרפר 2*10-12
לחיצת חזה צמודה 2*10-12

B
דדליפט 3*6
מתח 3*6-8
חתירה בטי-באר 2*10-12
מיליטרי פרס 3*6-8
הרחקה לצדדים 2*10-12
כפיפת ידיים 2*10-12

את התוכנית אמורים לעשות 3-4 פעמים בשבוע, חשבתי לעשות אותה 3 פעמים בשבוע ולעשות כמה שינויים, תנו דעתכם:

A

סקוואט 3*6-8
לחיצת רגליים/כפיפות רגליים 3*8-10(אימון ככה אימון ככה)
תאומים 3*10

לחיצת חזה 3*6-8
לחיצת חזה עליון 3*8-10

מקבילים 3*10

B
דדליפט 3*6
מתח 3*6-8
בנט אובר 3*8-10

מיליטרי פרס 3*6-8
[SIZE=-1]חתירה[/SIZE] מעלה עם מוט 3*10

כפיפת ידיים 3*10

כמה שאלות:
א)אפשר לסדר את האימון מהתריג המורכב(חשוב) לתרגיל הפשוט(פחות חשוב) יותר, לדוגמא A :
סקוואט
לחיצת חזה
לחיצת רגליים
לחיצת חזה עליון
מקבילים
תאומים
? הרי ככה בתרגילים החשובים אני לא היה עייף ובתרגילי עזר אני כן אבל הם לא המרכזיים.

ב)כמה חזרות עדיף לעשות?

ג)השינוי שעשיתי טוב? בעניין של המקבילים זה מספיק ליד אחרוית? לעשות מקבילים צר? רחב?

תודה רבה, ואני לא רוצה SS פשוט תתייחסו לתוכנית הזאתי.

• פותח/ת השרשור
כל אימון AB הוא לא טוב? אתם עושים כולכם SS כל החיים?
למה אתם לא יכולים לקבל דרך שונה? אני מבשק שתגידו לי מה דעתכך על התוכנית הזתאתי בגישה הזאתי! מה יש לשפר לשנות בתוכנית ולא לשנות לתוכנית אחרת!

כל מי שמעלה לפה תוכנית: מתי תבינו שאי אפשר לבקר אוסף אקראי של תרגילים, סטים וחזרות בלי להכיר את יכולת ההתאוששות שלכם, היסטוריית האימונים, מטרות, תזונה, משקל גוף, חוכמה, IQ, קסם אישי, ידע מתמטי ואורך הזין? מתי?

כל מי שמעלה לפה תוכנית: מתי תבינו שאי אפשר לבקר אוסף אקראי של תרגילים, סטים וחזרות בלי להכיר את יכולת ההתאוששות שלכם, היסטוריית האימונים, מטרות, תזונה, משקל גוף, חוכמה, IQ, קסם אישי, ידע מתמטי ואורך הזין? מתי?
ויכולת עיכול החלב שלכם

אחי ss זאת תוכנית כוח ואי אפשר לגדול בה. היא לא תוכנית מאסה. תוכנית למאסה זה abc, abcd, abcdefg. ב ss אי אפשר לגדול כי אין מספיק תרגילים אחי.

וגם הטווח חזרות לא מנפח לך את השרירים. המאמנת אמרה 15 חזרות זה עיצוב, אני מקשיב לה.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 3 חודישם, מטרתי להעלות מסה (עד ל 70) אני שוקל 62.
התזונה שלי מאוזנת (עם תוספת של 500 קלוריות ביממה מעל הצריכה היומית).
משקלי עבודה:
סקוואט 50(רק התחלתי)
דדליפט25 רק התחלתי היום
לחיצת חזה 65
פרס 30 רק התחלתי
מתח תוספת 10 קילו

זהו בערך עכישו התוכנית הזאתי היא תוכנית למסה מקישור שבמאמר של הנעוץ עם כל האימונים שלכם:
http://www.kilogram.co.il/570/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%94/

פשוט רק קצת שיניתי אותה לגרסא שאני יותר אוהב המבנה הכללי נשאר
מה דעתכם?

אני לא עושה SS כי חצי מהתוכנית היא סקוואטים ודדליפט ובתרגילים האלו אני צריך להתקדם לאט לאט במשקל נמוך בגלל הגב התחתון המוקשט שלי ויש לי איבחון מאורטופד.
אז בגלל זה נאי עושה AB שהם תרגילים תומכים שאני אגיע למשקלים גובהים בהם עוד כמה חודשים ובנתיים יש לי עוד תרגילים עוזרים.

ובגלל שמישהו עומד לידך עם אקדח ומכריח אותך להתקדם במהירות מסויימת כשאתה עושה SS, בחרת תוכנית עם הרבה יותר נפח כדי שתוכל להתקדם פחות?

• פותח/ת השרשור
לא, בחרתי תוכנית עם יותר מנפח והתוכנית שבחרתי היא לא כזאתי נפוחה
A
סקוואט
לחיצת רגליים
חזה
חזה עליון
יד אחורית

B
דדליפט
מתח
חתירה
פרס
הרחקה לצדדים
וכפיפת ידיים

מה נפוח בזה היא די דומה לSS פשוט שאני לא אתקדם בסקוואט ובדד ליפט בגלל הגב והם לא יהיו עם משקלים = לא יתן גירוי ואז יהיה לי רק מתח בנצ' פרס? בתכל שעובדים חזק? זה לא מספיק בגלל זה בחרתי תוכנית עם קצת יותר נפח. והיא לא גרועה, זו לא AB עם מיטול סטים או תרגלים או מלא חזרות.

• פותח/ת השרשור
או סוף סוף מישהו שואל את השאלה, אני לא יכול להתקדם יותר מידי למשקלים גבוהים ובקצב גובה בשני התרגילים כי הם מערבים את הגב תחתחון באופן משמעותי וכואב לי בהם בטכניקה לקוייה או במשקל גבוה.
זאת אומרת שאם אני עושה אותם זה במשקלים נמוכים ויקח לי חודשים עד שאני אגיע ל נגיד 80-100 קילו בתרגילים האלו ועד אז אני חייב עבודה נוספת חוץ מהם ו3 התרגילים שנשארו בSSלא יספיקו אני לא כמו כל אחד יוכל להתקדם בהם בואפן מלא ואז זה אפקטיבי.
אז אני רוצה תוכנית AB טובה ל3 פעמים בשבוע.

איך לדעתכם היא צריכה להראות?

לדעתי אתה צריך לפתור את הבעיה שלך קודם. אני מהמר על זה שהטכניקה שלך לא נכונה בסקוואט ודדליפט.

התוכנית זה פרט שולי כרגע.

התוכנית שבחרת נפוחה

כמו בלון
218184.gif

אחי ss זאת תוכנית כוח ואי אפשר לגדול בה. היא לא תוכנית מאסה. תוכנית למאסה זה abc, abcd, abcdefg. ב ss אי אפשר לגדול כי אין מספיק תרגילים אחי.

מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה במשפט הזה?
הרי אם אתה מתחזק(כוח) אז גם השרירים שלך גדלים(מסה)....?....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית