הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל מאסה וקרוז לחיטוב

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
שלום לכולם ,
רציתי לדעת איך פועל כל עניין הקרוז אם אני מבצע סייקל מסה ראשון ומעוניין לבצע קרוז עד לסייקל חיטוב איך פועלים במצב כזה מבחינת פיסיטי פרגניל ומינונים ?
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר .

כמה זמן אתה רוצה לעשות בלאסט אנד קרוז?
כעקרון פשוט אחרי הבלאסט יורדים ל250 מג טסט בשבוע, ממשיכים hcg 250 פעמיים בשבוע מהבלאסט ומחטבים. 21 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט מתחילים כלומיד ונולבה בפרוטוקול הרגיל.

• פותח/ת השרשור
מה היסטוריית השימוש שלך בחומרים?
מה הנתונים העדכניים שלך?
אהלן דניאל ,כמו שרשמתי למעלה אני מתכונן לסייקל הראשון שלי ,חוקר את עניין החומרים מעל שנתיים וחיכיתי לגיל מתאים יותר .
אני בן 21 185 סמ שוקל 85 כ12 אש .
לאחרונה גיליתי יותר על עניין הבלאסט & קרוז וחשבתי לבצע קרוז עד לסייקל חיטוב כדי לשמור על הרווחים ואז לצאת לפיסיטי .

זו התנסות ראשונה. אין לדעת מראש כיצד יגיב, מה תהיינה תופעות הלוואי וכד'. כמו כן צריך לבדוק את מידת יכולת התאוששות הגוף מהסייקל, וביצוע בלאסט וקרוז יעיב על ההתאוששות. ניסיון ראשוני צריך להיות מוגבל בזמן ובסוג החומר. הרעיון הוא לא רק לתת פוש לגוף מבחינת גדילה, אלא גם לראות האם בכלל אפשר להתמודד לאורך זמן בשימור ההישגים

שלום לכולם ,
רציתי לדעת איך פועל כל עניין הקרוז אם אני מבצע סייקל מסה ראשון ומעוניין לבצע קרוז עד לסייקל חיטוב איך פועלים במצב כזה מבחינת פיסיטי פרגניל ומינונים ?
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר .
step by step
קודם מתחילים מהבסיס ורואים כיצד שימוש ראשוני אי פעם בטסט (ואולי אוראלי כלשהו בפעם הראשונה) משפיע
אחר זה צריך לבדוק כיצד הגוף יגיב בהתאוששות בזמן ולאחר ה-PCT ועד כמה מהרווחים ישומרו

לאחר כל אחלה אפשר לשקול סייקל מתקדם יותר או במתכונת בלאסט וקרוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית