הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדה בשרית טובה באיזור הצפון

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני מאזור נהריה ואני מחפש מסעדה/ מקום שמגיש בשרי לא חייב כשר באיזור נהריה, מי שמכיר בסגנון הקציצה העגלגלה.
תודה לעוזרים

יש מסעדת בשרים מעולה בעין הוד, דוניה רוסה אם זכרוני אינו מטעני. פאקינג גן עדן קרניבורי. קצת רחוק מנהריה אבל לגמרי שווה את זה.

אני יכול לתת דיס-המלצה, התאכזבתי מסטקיית הבוקרים בחיפה. ציפיתי להרבה יותר מהמקום מאשר המבורגרים יבשים וסטייק גומי. גם השירות לא היה משהו.

אני יכול לתת דיס-המלצה, התאכזבתי מסטקיית הבוקרים בחיפה. ציפיתי להרבה יותר מהמקום מאשר המבורגרים יבשים וסטייק גומי. גם השירות לא היה משהו.
אפרופו דיס-המלצה אבל במרכז (לא קשור לפוסט אני יודע, אבל חייב), הדסון ברמת החייל. הייתי אתמול, פשוט ביזיון. חשבון של 500 לזוג, לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו.

אפרופו דיס-המלצה אבל במרכז (לא קשור לפוסט אני יודע, אבל חייב), הדסון ברמת החייל. הייתי אתמול, פשוט ביזיון. חשבון של 500 לזוג, לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו.

מפתיע.... ההמבורגר שלהם נחשב בעיני רבים כהמבורגר הטוב בארץ.

מפתיע.... ההמבורגר שלהם נחשב בעיני רבים כהמבורגר הטוב בארץ.
זה בדיוק מה שאמרתי לאישה שלי לפני הביס הראשון, ויצאתי פיתה. "ביפבורגר קצבים",
פשוט שערוריה. המבורגר בשמונים שקל (המבורגר נוסף באותה הלחמניה יעלה מחיר כפול). ביקשנו מדיום, קיבלנו סופר וול דאן, יבש ועם חלקים שמצריכים לעיסת יתר. הלחמניה היא מעין ג'בטה מרובעת והצורה הכללית לא מזמינה בעליל, בקיצור נפילה.

מסעדת בלה ברמת ישי יש שם אחלה בשר, ומחירים סבירים מאוד. (צלעות חזיר,המבורגר)

דוניה רוסו בעין הוד פשוט מעולה, האנטריקוט גן עדן.. אבל לא עפתי על הפילה שלהם. קצת מפשלים בין מדיום למדיום וול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית