הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל רביעי - מאסה

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
שלום לפורום,

נעלמתי לדי הרבה זמן, בגלל לחץ בעבודה ובחיים האישיים.
אני פה כדי לקבל ייעוץ וכמה טיפים לגבי סייקל מאסה מתוכנן בזמן הקרוב.
בתחילת אוגוסט סיימתי סייקל חיטוב שהיה מאוד מוצלח מכלל הבחינות.
לאחריו ביצעתי PCT והצלחתי להתאושש די יפה.
ביצעתי בדיקות דם והרמות ההורמונליות חזרו לנורמה ונשארו יציבות.
מבחינת הרגשה אני מרגיש די טוב, יש מצב רוח, חשק לאימונים, סקס דרייב חזק ושמרתי יפה על התוצאות.

כרגע שוקל 92 על בערך 13 א.ש ומתכנן סייקל מאסה ל-10-12 שבועות.
בעבר ביצעתי סייקל מאסה ראשון של טסט בלבד וסייקל מאסה שני של טסט ואנאדרול
סייקל אחרון היה סייקל חיטוב...

התכנון הוא כזה:
1-12 טסט אנתת 750מג שבועי
2-12 דקה קצר 450מג שבועי
1-5 סופרדרול 30מג כל יום
2-14 פרגניל 500 יחב"ל שבועי
15 והלאה PCT סטנדרטי

מבחינת אימונים ותזונה אני די מכיר את עצמי אז בנושא הזה אני די סגור על מה צריך ואיך לעשות

אשמח לשמוע תגובות על הרכב הסייקל עצמו
החומרים שאיתם אשתמש הם זנקו בדיוק כמו בסייקל הקודם

תודה לכולם

שלום לפורום,

נעלמתי לדי הרבה זמן, בגלל לחץ בעבודה ובחיים האישיים.
אני פה כדי לקבל ייעוץ וכמה טיפים לגבי סייקל מאסה מתוכנן בזמן הקרוב.
בתחילת אוגוסט סיימתי סייקל חיטוב שהיה מאוד מוצלח מכלל הבחינות.
לאחריו ביצעתי PCT והצלחתי להתאושש די יפה.
ביצעתי בדיקות דם והרמות ההורמונליות חזרו לנורמה ונשארו יציבות.
מבחינת הרגשה אני מרגיש די טוב, יש מצב רוח, חשק לאימונים, סקס דרייב חזק ושמרתי יפה על התוצאות.

כרגע שוקל 92 על בערך 13 א.ש ומתכנן סייקל מאסה ל-10-12 שבועות.
בעבר ביצעתי סייקל מאסה ראשון של טסט בלבד וסייקל מאסה שני של טסט ואנאדרול
סייקל אחרון היה סייקל חיטוב...

התכנון הוא כזה:
1-12 טסט אנתת 750מג שבועי
2-12 דקה קצר 450מג שבועי
1-5 סופרדרול 30מג כל יום
2-14 פרגניל 500 יחב"ל שבועי
15 והלאה PCT סטנדרטי

מבחינת אימונים ותזונה אני די מכיר את עצמי אז בנושא הזה אני די סגור על מה צריך ואיך לעשות

אשמח לשמוע תגובות על הרכב הסייקל עצמו
החומרים שאיתם אשתמש הם זנקו בדיוק כמו בסייקל הקודם

תודה לכולם
נראה מעולה.
קח בחשבון שסופרדרול רעיל לכבד הרבה יותר מאנדרול (בניגוד למה שחושבים די נוח לכבד, רק שתופעות הלוואי האסטרוגניות וספיחת הנוזלים ובעקבות כך לחץ הדם קשות) בעקבות ה-די-מטילציה ב-C17, ללא TUDCA לא מומלץ.

(תיקון טרחני: דורבולין קצר או npp- רשמת דקה קצר ודקה (שם האסטר) לא קצר...)

מאיזה חברה החומרים ( מניח ש-זנקו, היחידה שמשווקת סופרדרול...)?

בהצלחה תותח 🤪

נערך לאחרונה:
לא מומלץ לקחת TUDCA בכל אוראלי? ישנם חסרונות ?
אין שום חסרונות אלא שהוא יקר...
סופרדרול הוא הטוטאל פאקיג'. רווחים עצומים ויבשים עם המון כוח. כמו סטרואיד המשלב את המעלות הטובות של האלוטסטין ואנדרול (אני צריך לקבל תמלוגים על כל שימוש בארץ... 😉).
הדי-מטילציה מקשה מאוד על הכבד ולכן TUDCA מנדטורי מבחינתי.
הייתי ממליץ להוסיף גם אומפרזול ed או לכל הפחות אם מתחילות צרבות.

נערך לאחרונה:
אין שום חסרונות אלא שהוא יקר...
סופרדרול הוא הטוטאל פאקיג'. רווחים עצומים ויבשים עם המון כוח. כמו סטרואיד המשלב את המעלות הטובות של האלוטסטין ואנדרול (אני צריך לקבל תמלוגים על כל שימוש בארץ... 😉).
הדי-מטילציה מקשה מאוד על הכבד ולכן TUDCA מנדטורי מבחינתי.
הייתי ממליץ להוסיף גם אומפרזול ed או לכל הפחות אם מתחילות צרבות.
תאמין לי אתה , צריך להסמיך אותך לדוקטור הראשי בארץ לסייקלים . אתה נכס חשוב לפורום הזה ומי שחושב אחרת שיילך ל ......

סך הכל התכנון די טוב.

על פניו נראה סייקל מאסה מתקדם ומאופק. מינונים טובים ולדעתי אין צורך לשנות את הרכב הסייקל, לא מבחינת משך הזמן ולא החומרים.

חשוב להדגיש את החשיבות שבשילוב TUDCA. כמו ש-Tom ציין, כנראה וגם תצטרך לשלב אומפרזול עם הסופרדרול.

אני יכול לומר שמניסיון אישי כעת, סופרדרול מאוד מעיב על התיאבון וגורם לעייפות כללית. תתכונן להילחם עם כל ביס של מזון. מצד שני, ה-NPP מצטיין בהעלאת התיאבון, כך שלדעתי משך זמן השימוש בסופרדרול יעבור על הצד החיובי בסופו של דבר.

כמובן וצפה להתחזקות מהירה ומשמעותית, מאסה יבשה והרגשת קשיחות ופאמפ חזק. השילוב עם חומרים "נוזלים" כמו טסט וננדרולון קצר במינון הנקוב, מאוד סינרגי וימתן את ספיחת הנוזלים.

לדעתי כדאי שתפתח איזה לוג או לפחות תעדכן את ההתקדמות בסייקל.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
נראה מעולה.
קח בחשבון שסופרדרול רעיל לכבד הרבה יותר מאנדרול (בניגוד למה שחושבים די נוח לכבד, רק שתופעות הלוואי האסטרוגניות וספיחת הנוזלים ובעקבות כך לחץ הדם קשות) בעקבות ה-די-מטילציה ב-C17, ללא TUDCA לא מומלץ.

(תיקון טרחני: דורבולין קצר או npp- רשמת דקה קצר ודקה (שם האסטר) לא קצר...)

מאיזה חברה החומרים ( מניח ש-זנקו, היחידה שמשווקת סופרדרול...)?

בהצלחה תותח
תודה רבה גבר
מעריך מאוד את הידע שלך (לומד ממנו הרבה)

כמובן שאקח טודקה. גם בסייקל של אנאדרול לקחתי ואף בסייקל חיטוב עם הוינסטרול שנחשב יחסית לקל ולא רעיל ממש.
למרות שטודקה מאוד יקרה, אני לא מוותר.
לגבי אומפרזול - אני אקנה במידה ויהיו צרבות קשות.

לגבי השאלה על החברה - כמובן שהכל של זנקו. אחרי הסייקל הקודם שהיה ממש מוצלח ומורגש כמו שצריך, אני לא חושב שבכלל אחשוב על חברה אחרת כיום לנסות.
סך הכל התכנון די טוב.

על פניו נראה סייקל מאסה מתקדם ומאופק. מינונים טובים ולדעתי אין צורך לשנות את הרכב הסייקל, לא מבחינת משך הזמן ולא החומרים.

חשוב להדגיש את החשיבות שבשילוב TUDCA. כמו ש-Tom ציין, כנראה וגם תצטרך לשלב אומפרזול עם הסופרדרול.

אני יכול לומר שמניסיון אישי כעת, סופרדרול מאוד מעיב על התיאבון וגורם לעייפות כללית. תתכונן להילחם עם כל ביס של מזון. מצד שני, ה-NPP מצטיין בהעלאת התיאבון, כך שלדעתי משך זמן השימוש בסופרדרול יעבור על הצד החיובי בסופו של דבר.

כמובן וצפה להתחזקות מהירה ומשמעותית, מאסה יבשה והרגשת קשיחות ופאמפ חזק. השילוב עם חומרים "נוזלים" כמו טסט וננדרולון קצר במינון הנקוב, מאוד סינרגי וימתן את ספיחת הנוזלים.

לדעתי כדאי שתפתח איזה לוג או לפחות תעדכן את ההתקדמות בסייקל.

בהצלחה
תודה גם לך!

את ההמלצה לסופרדרול לקחתי בעיקר ממה שרשום בפורום. יש כמה מכרים סביבי שהשתמשו ואני מודע לכך שמדובר במפלצת לא קטנה של כוח ומאסה, אבל עם הרבה תופעות לוואי וסבל (תיאבון ועייפות). בכל במקרה אני מתכונן מראש ונותן הזדמנות. מקווה שאצליח להתמיד.

תודה רבה גבר
מעריך מאוד את הידע שלך (לומד ממנו הרבה)

כמובן שאקח טודקה. גם בסייקל של אנאדרול לקחתי ואף בסייקל חיטוב עם הוינסטרול שנחשב יחסית לקל ולא רעיל ממש.
למרות שטודקה מאוד יקרה, אני לא מוותר.
לגבי אומפרזול - אני אקנה במידה ויהיו צרבות קשות.

לגבי השאלה על החברה - כמובן שהכל של זנקו. אחרי הסייקל הקודם שהיה ממש מוצלח ומורגש כמו שצריך, אני לא חושב שבכלל אחשוב על חברה אחרת כיום לנסות.

תודה גם לך!

את ההמלצה לסופרדרול לקחתי בעיקר ממה שרשום בפורום. יש כמה מכרים סביבי שהשתמשו ואני מודע לכך שמדובר במפלצת לא קטנה של כוח ומאסה, אבל עם הרבה תופעות לוואי וסבל (תיאבון ועייפות). בכל במקרה אני מתכונן מראש ונותן הזדמנות. מקווה שאצליח להתמיד.
תן בראש אח שלי אני גם מתכנן להכנס לסייקל עוד מעט אצלי זה יהיה העמסה של חומרים , אני משהו מיוחד ( אל תיקחו דוגמא מימני ) ;-)

• פותח/ת השרשור
עם אתה משתמש כבר בחומרים ארוכים למה לא דקה ארוך?
עדיף NPP
מגיע מהר יותר לשיא בדם וגם במילא מינון הטסט כזה גבוה שמתאים לרמות ה-NPP
עם ננדרולון ארוך הרמות בשיא לאחר 6-7 שב' וזה מותיר סך הכל חצי סייקל להנות משיא ההשפעה

תן בראש אח שלי אני גם מתכנן להכנס לסייקל עוד מעט אצלי זה יהיה העמסה של חומרים , אני משהו מיוחד ( אל תיקחו דוגמא מימני ) ;-)
של איזה חברה החומרים?

@Fire , כנ"ל?

נערך לאחרונה:
של איזה חברה החומרים?

@Fire , כנ"ל?
החברה שברשותי היא זנקו . יש לי כמה חברים שעשו בדיקות מעבדה לכמה חומרים שלהם בינהם מסטרון טרן קצר ואנבר לאחר שהתברר שהתוצאות יצאו חיוביות אז אני בוטח בחברה הזאת בעצימת עיניים . לבחור מכמה ויאלים פרימו ומסטרון ולגלות שיש שם באמת חומרים אמיתיים בשבילי זה מכרה זהב !!!

החברה שברשותי היא זנקו . יש לי כמה חברים שעשו בדיקות מעבדה לכמה חומרים שלהם בינהם מסטרון טרן קצר ואנבר לאחר שהתברר שהתוצאות יצאו חיוביות אז אני בוטח בחברה הזאת בעצימת עיניים . לבחור מכמה ויאלים פרימו ומסטרון ולגלות שיש שם באמת חומרים אמיתיים בשבילי זה מכרה זהב !!!
יש להם גם פרימו?

• פותח/ת השרשור
הסטאק בידי!

סייקל.jpg

שבוע הבא מתחיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית