הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי קטוזיס ואנאבליק דיאט

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
היי,

התחלתי את הדיאטה לפני משהו כמו 14 יום ותכננתי לעשות העמסה ראשונה מחר.
מבחינת פחמימות אני לא צורך בכלל מקבל רק מקצת ירקות ומה שיש בגבינות קשות למינהם.
רוב היום אני אוכל בשר אדום בשר עוף דגים וגבינות. והמון קולה זירו:)

היום קבלתי מקלוני בדיקה KETOSTIX ובבדיקה שעשיתי קבלתי תוצאה של קטוזיס בינוני בין 40-60 למי שמכיר את הבדיקה.

השאלה שלי אם כדאי לי לעשת העמסה מחר של 48 שעות או להמשיך ללא פחמימות עוד כמה ימים עד שאני יכנס לקטוזיס יותר חזק?

תודה.

למה אתה לוקח מדד כמו קטוזיס להעמסה? זה שאתה בקטוזיס לא אומר שאתה שורף יותר שומן או פחות שומן או דורש יותר העמסה או פחות העמסה.
תעשה העמסה כמו שרשום בספר.

• פותח/ת השרשור
תודה:) כמה שאני שמח לשמוע את העצות שלכם לעשות העמסה.....מחר אני יורד על טון פחמימות:) 😃

• פותח/ת השרשור
אני קצת מבולבל וצריך עזרה

עשיתי העמסה ביום שישי שבת, צרכתי רק פחמימות חלבון ומעט מאד שומן.
יום ראשון הוקפצתי למילואים ולמעשה כל יום ראשון ושני הייתי במצב של הרעבה כי לא ספקו לנו אוכל :( כל מה שאכלתי היה סקופ חלבון ביום ראשון בבוקר ו2 קופסאות טונה בשמן.

ביום שני לקראת השעה 17:00 אכלתי 2 שניצלים ואז ארוחת ערב שכללה בשר על האש.

היום בבוקר בדקתי קטוזיס עם הערכה וקבלתי תוצאה שאני לא נמצא יותר בקטוזיס בכלל......

אני לא כל כך מבין מה קרה:( יש למישהו הסבר או השערה?

מילאת את מאגרי הגליקוגן באותה העמסה, קצת קשה לרוקן מאגרי גליקוגן בלי פעילות מאומצת כיומיים לאחר העמסה, יקח יותר בקטע של שבוע וגם זה במקרה הטוב.

• פותח/ת השרשור
תודה משה, קראתי את המאמר קודם וקראתי שוב גם עכשיו.

אני חשבתי פשוט שאם לוקח לגוף משהו כמו 12 יום כדי להכנס לקטוזיס, לא יהיה כל כך קל לצאת ממנו... נו טוב, לפחות אני יורד יפה במשקל ועוד חודש כזה נראה לי שאני יגמור עם החיטוב.

למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בתפריט דל פחמימות זה שקשה לי מאד להרדם בלילה. חוץ מזה לאכול סטייקים גבינות ודגים מרגיש לי מצויין. וגם ההתאוששות בין אימון לאימון מצויינת.

קטוזיס זה בסך הכל תופעה שקורת שהתנזונה שלך היא דלת פחמימות, אין טעם להתעסק עם זה יותר מדי. בכלל עדיף לך לקרוא את הספר לפני שאתה נכנס ללחץ משטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית