הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

השחיף הנחוש

• פותח/ת השרשור ShiloY
  • פורסם בתאריך

ShiloY

משתמש מתחיל
16
3
נק' מוניטין:
3
16
3
ShiloY הוסיף לוג חדש:

השחיף הנחוש - מסע של שנה מ58 קילו ל80 קילו שמתחיל היום והפעם כמו שצריך 😃

פרטים:
משקל: 58-59
גובה: 182
מטרות: 1.עלייה במסת שריר
2. מעבר לתזונה בריאה יותר לאט לאט
רקע: מתאמן כבר כמה חודשים עם הפסקות באמצע, תזונה לא בשיא ותכנית FBW לא משהו (למרות שכן התחלתי לאכול יותר ועליתי 4 קילו מ54)
ניסיתי פעם SS ולא התחברתי בשום צורה (אין לי ממי ללמוד טכניקה והרגשתי שאני לא מתקדם ורק מנסה להבין את הטכניקה כל אימון מחדש- לכן דדליפט אני לא אעשה בתקופה הקרובה)
מתחיל להתאמן 4 פעמים בשבוע ולאכול 3000 קלוריות ליום...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

מצטער לקלקל את הנחישות אבל אתה לא בדרך הנכונה.
המטרה לעלות 32 קילו בשנה רחוקה מלהיות ריאלית.

• פותח/ת השרשור
"נחוש" - מוותר על דדליפט.
שיהיה בהצלחה.
לא חסרים אנשים שגדלו בצורה משמעותית גם בלי דדליפט (לפחות בתכניות הראשונות), אין לי ממי ללמוד ואני לא רוצה לבזבז זמן על עוד עשרות ניסיונות כושלים וכאבי גב (בנוסף לאלה שהיו לי) או גרוע מזה- לפצוע את עצמי ולקטוע את רצף האימונים.
לדעתך זה עד כדי כך משמעותי שכדאי לי אפילו לחפש איזה מאמן באזור שלי שילמד אותי טכניקה ולשלם על זה למרות שאני קצר בכסף וזמן? (במכון שלי המאמנים מתנגדים לתרגילים האלה)
אני באמת עם ראש פתוח ובאתי לכאן ללמוד מהניסיון שלכם, אבל הציניות והזלזול שלך מיותרים ולא בונים אחי

מצטער לקלקל את הנחישות אבל אתה לא בדרך הנכונה.
המטרה לעלות 32 קילו בשנה רחוקה מלהיות ריאלית.
22 קילו לשנה, זה יוצא 1.8 לחודש (הבנתי שבממוצע אפשר 3 קילו לחודש אבל לא יצאתי מנקודת הנחה שאני באמת אעלה 3 כל חודש כדי לא להתאכזב)

כדי לעלות בצורה כמה שיותר נקייה, לא מומלץ להעלות יותר מ 2 קילו לחודש, ככה שבשנה, באופן תיאורטי כמובן, תעלה 24 קילו, מתוכם לא יותר מ12 קילו יהיו שריר, ואז תתחיל חיטוב.

בהצלחה 😃

לא חסרים אנשים שגדלו בצורה משמעותית גם בלי דדליפט (לפחות בתכניות הראשונות), אין לי ממי ללמוד ואני לא רוצה לבזבז זמן על עוד עשרות ניסיונות כושלים וכאבי גב (בנוסף לאלה שהיו לי) או גרוע מזה- לפצוע את עצמי ולקטוע את רצף האימונים.
לדעתך זה עד כדי כך משמעותי שכדאי לי אפילו לחפש איזה מאמן באזור שלי שילמד אותי טכניקה ולשלם על זה למרות שאני קצר בכסף וזמן? (במכון שלי המאמנים מתנגדים לתרגילים האלה)
אני באמת עם ראש פתוח ובאתי לכאן ללמוד מהניסיון שלכם, אבל הציניות והזלזול שלך מיותרים ולא בונים אחי

22 קילו לשנה, זה יוצא 1.8 לחודש (הבנתי שבממוצע אפשר 3 קילו לחודש אבל לא יצאתי מנקודת הנחה שאני באמת אעלה 3 כל חודש כדי לא להתאכזב)

כן, דדליפט תרגיל חשוב.
ממליץ לך ללמוד אותו בהקדם, תראה סרטונים ביוטיוב של מארק ריפטו, תלמד ותיישם עם משקל קל במכון, צלם סרטונים ותעלה לפה כדי שיתנו לך הערות וטיפים.

• פותח/ת השרשור
כן, דדליפט תרגיל חשוב.
ממליץ לך ללמוד אותו בהקדם, תראה סרטונים ביוטיוב של מארק ריפטו, תלמד ותיישם עם משקל קל במכון, צלם סרטונים ותעלה לפה כדי שיתנו לך הערות וטיפים.
לקחתי לתשומת ליבי וקראתי עוד קצת על העניין,
אבל כרגע הרגליים שלי פשוט נורא חלשות ואפילו בסקוואט חופשי בלי משקל קשה לי לשמור על יציבות ולעשות את התרגיל כמו שצריך לגמרי, אני באמת מאמין שכדאי לי להימנע לחודשיים-שלוש מסקוואט חופשי ודדליפט וברגע שאהיה יותר חזק ועם הרבה יותר זמן פנוי וכוחות נפשיים (מסיים בגרויות בפברואר) להתחיל SS עם תנאים נוחים יותר (גוף חזק ופוקוס על האימונים בלי הסחות דעת)
אני אמשיך לעדכן פה התקדמות, תודה על העצות והעזרה

לקחתי לתשומת ליבי וקראתי עוד קצת על העניין,
אבל כרגע הרגליים שלי פשוט נורא חלשות ואפילו בסקוואט חופשי בלי משקל קשה לי לשמור על יציבות ולעשות את התרגיל כמו שצריך לגמרי, אני באמת מאמין שכדאי לי להימנע לחודשיים-שלוש מסקוואט חופשי ודדליפט וברגע שאהיה יותר חזק ועם הרבה יותר זמן פנוי וכוחות נפשיים (מסיים בגרויות בפברואר) להתחיל SS עם תנאים נוחים יותר (גוף חזק ופוקוס על האימונים בלי הסחות דעת)
אני אמשיך לעדכן פה התקדמות, תודה על העצות והעזרה

שאני אבין, יש לך נקודות חלשות, והפיתרון שנראה לך הכי טוב זה להזניח אותן ל3 חודשים הקרובים?

תהיה רציני....

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית