הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון רגליים + כתפיים [תחילת חודש שני של אימונים]

tationfrikno

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
12
5
1

למי שיש טיפים לכתפיים/רגליים מה לשפר אני פה כדי להקשיב .

לא בא להעליב גבר אבל כמה נקודות
1.המוזיקה הורסת את האוזניים קצת גייזית(לא הומופוב).
2.שמתי לב שאתה מאמן כתפיים בחודש השני לאימונים..מתכון חריף לפציעה! טיפ קטן ויקר אל תאמן אותם עד שלפחות תגיע ל 120 בנץ פר חזרות או חומרים אחרת תפצע,הם גם ככה מתקדמים באימוני החזה
3.אתה מעלה סרטוני מוטיבציה כיאילו אתה בילדר ברמה עולמית - מה לקחת?? גם אני רוצה!
4. תוריד את הכפפות!!!!
בסכ תמשיך להתמיד וללמוד.

נערך לאחרונה:
2.שמתי לב שאתה מאמן כתפיים בחודש השני לאימונים..מתכון חריף לפציעה! טיפ קטן ויקר אל תאמן אותם עד שלפחות תגיע ל 120 בנץ פר חזרות או חומרים אחרת תפצע,הם גם ככה מתקדמים באימוני החזה
3.אתה מעלה סרטוני מוטיבציה כיאילו אתה בילדר ברמה עולמית - מה לקחת?? גם אני רוצה!
4. תוריד את הכפפות!!!!
בסכ תמשיך להתמיד וללמוד.
כמה שטויות בהודעה אחת,לפותח הפוסט תמשיך להתמיד אחי

4. תוריד את הכפפות!!!!
בסכ תמשיך להתמיד וללמוד.

איזה שטיות אתה מדבר צריך לעבוד על כול השרירים בגוף אני לא ראיתי את הסירטון אז אני לא יודע מה הוא עשה אבל פרס זה תרגיל שמערב בעיקר את שרירי הכתפיים והוא תרגיל המתאים לכול מתאמן ומומלץ למתאמן מתחיל

למי שיש טיפים לכתפיים/רגליים מה לשפר אני פה כדי להקשיב .

לגבי כתפיים :
מהניסיון שלי כתפיים מתפתחות מעבודה מתונה , תבצע את התרגילים עם משקלי עבודה שתוכל לבצע איתם 10 חזרות ,
ובנוסף לכך דגש גדול על ביצוע התרגיל בצורה נכונה
זאת התוכנית שלי לכתפיים :
1 : לחיצה עם מוט אולימפי (4 סטים)
Barbell Shoulder Press Exercise Guide and Video
2 : הנפה עם מוט אולימפי (2 סטים)
Barbell Front Raise Exercise Guide and Video
3 : חתירה עם מוט אולימפי (2 סטים)
Upright Barbell Row Exercise Guide and Video

Back
למעלה תחתית