הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש מתאמן, שאלה על רגליים אחרי אימון + משקלים + כשל

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
שלום,
אני מתאמן כבר חודש SS
אני מרוצה מהטכניקה,
המשקלים:
80 סקוואט
50 בנץ׳
110 דדליפט
30 מיליטרי

מה אתם אומרים? טוב? ואני לא מרגיש שאני עולה כל כך בין באימונים האחרונים, יכול להיות שמיציתי כל כך מהר? אני אוכל טוב וישן בסדר.

דבר שני, ב2 אימונים האחרונים היה לי כשל בסקוואט האחרון, עד כמה זה נורא?

דבר שלישי, אחרי אימונים אחרונים אני מרגיש שברגלים צד אחד טיפה יותר כואב מהשני כאילו הוא יותר התעייף, זה אומר שבאמת הוא עבד יותר קשה או שזה סתם מטעה?
ההבדל הוא לא משמעותי, ניסיתי להסתכל בסקוואט נראה שהצדדים מאוזנים..

• פותח/ת השרשור
אשמח לעזרה לפני האימון שיהיה בימים הקרובים

שרירים תפוסים הם לא אינדקציה לכלום. מה המ.ג שלך?

מה אתם אומרים? טוב?
טוב יחסית למה? למי? לסיום SS נראה נמוך, אבל מה הגובה והמשקל גוף שלך?
דבר שני, ב2 אימונים האחרונים היה לי כשל בסקוואט האחרון, עד כמה זה נורא?
תעשה ריסט ותעלה מחדש בקפיצות הרגילות.
דבר שלישי, אחרי אימונים אחרונים אני מרגיש שברגלים צד אחד טיפה יותר כואב מהשני כאילו הוא יותר התעייף, זה אומר שבאמת הוא עבד יותר קשה או שזה סתם מטעה?
לדעתי זה לא אינדיקציה.

• פותח/ת השרשור
טוב יחסית למה? למי? לסיום SS נראה נמוך, אבל מה הגובה והמשקל גוף שלך?

תעשה ריסט ותעלה מחדש בקפיצות הרגילות.

לדעתי זה לא אינדיקציה.
גובה 94
משקל 80

• פותח/ת השרשור
יש לך עוד הרבה לאן להתקדם עם SS, מה המאזן הקלורי שלך? כמה שעות שינה בלילה?
ישן בערך 7+ שעות ולפעמים בצהריים,
המאזן הקלורי הוא בערך 2500+-
אז המשקלים לא אמורים להיות קרובים למיצוי SS

מה קצב העליה במשקל גוף?
אתה עושה עוד פעילות גופנית חוץ מהאימונים של SS? אולי עבודה פיזית?
קצב העלייה במשקל גוף - עליתי בנתיים רק 2 קילו מאז שהתחלתי להתאמן, אני אקטומורף...
אני עושה אירובי יום בנפרד עם יום מנוחה אחריו לא מאמין שזה משפיע כל כך
אני לא עובד בעבודה פיזית אבל כן הולך קצת ביום יום בערך 2-3 קילומטר , לא מאמין שזה משפיע..

חבר, חסרות לך 1-2 שעות שינה וגם חסרות לך קלוריות בתפריט, אני לא מצפה שתוסיף עכשיו 500-1000 קלוריות
אבל תוסיף 200-300 בתור התחלה ותראה אם יש שיפור

• פותח/ת השרשור
חבר, חסרות לך 1-2 שעות שינה וגם חסרות לך קלוריות בתפריט, אני לא מצפה שתוסיף עכשיו 500-1000 קלוריות
אבל תוסיף 200-300 בתור התחלה ותראה אם יש שיפור
לפי מה שאני יודע הכמות שינה המומלצת ליום היא 7-8 שעות.. בלי קשר יותר מזה אני לא מצליח לישון כי אני קם ביקיצה טבעית

לגבי האוכל, פשוט לא מצליח לאכול יותר מזה, אני על סף הקאה כבר מרוב האוכל שאני דוחף ביום, עושה מלא שייקים חמאת בוטנים טחינה וכו' אבל זה קשה

לפי מה שאני יודע הכמות שינה המומלצת ליום היא 7-8 שעות.. בלי קשר יותר מזה אני לא מצליח לישון כי אני קם ביקיצה טבעית

לגבי האוכל, פשוט לא מצליח לאכול יותר מזה, אני על סף הקאה כבר מרוב האוכל שאני דוחף ביום, עושה מלא שייקים חמאת בוטנים טחינה וכו' אבל זה קשה
כמות השינה המומלצת לSS היא 8 שעות, וכל המרבה הרי זה משובח בכזו תוכנית כוח תובענית, אז אם אתה מתעורר ביקיצה טבעית תתעורר ותחזור לישון, תדאג לחושך ושיהיה לך שקט ואני מאמין שתצליח

לגבי האוכל, מה התפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
כמות השינה המומלצת לSS היא 8 שעות, וכל המרבה הרי זה משובח בכזו תוכנית כוח תובענית, אז אם אתה מתעורר ביקיצה טבעית תתעורר ותחזור לישון, תדאג לחושך ושיהיה לך שקט ואני מאמין שתצליח

לגבי האוכל, מה התפריט שלך?
שייק 2 כפות חמאת בוטנים,2 טחינה, 5 שיבולת שועל
100 גרם סויה
100 גרם כוסמת
כוס חלב סויה
עוד פעם שייק כמו בהתחלה
אגוזים 50 גרם בערך
פירות 200 גרם כל מיני סוגים
זה פחות או יותר

לגבי השינה לדעתי 7 שעות זה כן מספיק, אבל
קצב העלייה במשקל גוף - עליתי בנתיים רק 2 קילו מאז שהתחלתי להתאמן, אני אקטומורף...
2 קילו בחודש זה בסדר, השאלה אם העליה במשקל ממשיכה משבוע לשבוע, אם לא אז תוסיף אוכל.
אני עושה אירובי יום בנפרד עם יום מנוחה אחריו לא מאמין שזה משפיע כל כך
אני לא עובד בעבודה פיזית אבל כן הולך קצת ביום יום בערך 2-3 קילומטר , לא מאמין שזה משפיע..
יפה שאתה לא מאמין אבל זה 100% משפיע.
Ss היא תכנית מאוד תובענית, חוץ מהעניין של שינה ואוכל, אתה לא אמור לעשות שום פעילות גופנית בזמן התכנית, בטח לא אירובי ביום מנוחה ולא ללכת 2-3 ק"מ.
או שתעשה מה שצריך כדי להתקדם בתכנית או שתעבור לתכנית אחרת כי ככה אתה סתם תיתקע במקרה הטוב (מה שאני מבין שכבר קורה) או תיפצע במקרה הרע.
100 גרם סויה
100 גרם כוסמת
כוס חלב סויה
עוד פעם שייק כמו בהתחלה
אגוזים 50 גרם בערך
זה פחות או יותר
מה זה כל מה שאתה מכניס ביום? איפה החלבון?

100 גרם סויה
100 גרם כוסמת
כוס חלב סויה
עוד פעם שייק כמו בהתחלה
אגוזים 50 גרם בערך
זה פחות או יותר
טבעוני?
וואו תשמע התפריט הזה נשמע מדכא
איפה הסייטן? איפה הטופו? איפה החלבונים?
למה לא לקנות אבקת חלבון סויה להוסיף לשייק?
איך אתה מתבל את האוכל?
למה כל כך הרבה פירות? איפה הדגנים?
איפה הירקות?
מה הערכים הסופיים?

• פותח/ת השרשור
לגבי השינה לדעתי 7 שעות זה כן מספיק, אבל

2 קילו בחודש זה בסדר, השאלה אם העליה במשקל ממשיכה משבוע לשבוע, אם לא אז תוסיף אוכל.

יפה שאתה לא מאמין אבל זה 100% משפיע.
Ss היא תכנית מאוד תובענית, חוץ מהעניין של שינה ואוכל, אתה לא אמור לעשות שום פעילות גופנית בזמן התכנית, בטח לא אירובי ביום מנוחה ולא ללכת 2-3 ק"מ.
או שתעשה מה שצריך כדי להתקדם בתכנית או שתעבור לתכנית אחרת כי ככה אתה סתם תיתקע במקרה הטוב (מה שאני מבין שכבר קורה) או תיפצע במקרה הרע.

מה זה כל מה שאתה מכניס ביום? איפה החלבון?
טבעוני?
וואו תשמע התפריט הזה נשמע מדכא
איפה הסייטן? איפה הטופו? איפה החלבונים?
למה לא לקנות אבקת חלבון סויה להוסיף לשייק?
איך אתה מתבל את האוכל?
למה כל כך הרבה פירות? איפה הדגנים?
איפה הירקות?
מה הערכים הסופיים?
כן טבעוני
וכן יש אבקת חלבון מנה אחת ביום של 25 גרם
וחמאת בוטנים וטחינה יש 25 גרם חלבון ל100 גרם ולסויה גם וגם אוכל מדי פעם סייטן לא קבוע
300 גרם זה לא הרבה פירות.. זה 2-3 בננות ועוד כמה ענבים זה כלום

אני הולך לשירותים איזה 4 פעמים ביום זה מה שנקרא אקטומורף במיטבו..

ולא ללכת ברגל בכלל ביום יום? אני חייב איזה חצי שעה הליכה ביום אחרת אני מרגיש אני מתנוון חח..

ואני אוכל יותר ממה שרשמתי, זה בערך פחות או יותר הדברים היום יומיים.. בכללי לא יודע איך להכניס עוד אוכל למה הפה כבר לא רוצה ללעוס

האירובי ביום מנוחה ואז יש עוד יום מנוחה זה גם לא טוב?

כן טבעוני
וכן יש אבקת חלבון מנה אחת ביום של 25 גרם
וחמאת בוטנים וטחינה יש 25 גרם חלבון ל100 גרם ולסויה גם וגם אוכל מדי פעם סייטן לא קבוע
300 גרם זה לא הרבה פירות.. זה 2-3 בננות ועוד כמה ענבים זה כלום

ולא ללכת ברגל בכלל ביום יום? אני חייב איזה חצי שעה הליכה ביום אחרת אני מרגיש אני מתנוון חח..

ואני אוכל יותר ממה שרשמתי, זה בערך פחות או יותר הדברים היום יומיים.. בכללי לא יודע איך להכניס עוד אוכל למה הפה כבר לא רוצה ללעוס

מה הערכים הסופיים שלך?
אין קשר בין כמות הפעמים שלך בשירותים לבין חילוף החומרים שלך, אם היה קשר הייתי צריך להיות עכשיו שחיף ואני לא.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתוכנית לא מתאימה
אבל אני ממש אוהב אותה, לא רוצה תרגילים מבודדים
לגבי הערכים
בערך 2500 קלוריות
120 חלבון+

זה לא. כמות הפעמים שאתה בשירותים לא קשורה לקצב חילוף החומרים.
לא שזה לא טוב בכללי, זה לא מסתדר עם SS פשוט. ההליכה אולי פחות בעייתית, למרות שאם זה קרוב ל 3 ק"מ כל יום אז כנראה שזה ישפיע, בעיקר על הסקוואט.
בערך 2500 קלוריות
120 חלבון+
120 חלבון זה מעט למשקל שלך. לגבי הקלוריות, אם אתה לא עולה במשקל משבוע לשבוע (חצי קילו) אין מנוס מלהוסיף קלוריות.
אז אתה יכול לקחת תכנית שמבוססת על המורכבים אבל פחות תובענית מ SS, או לבנות FBW או AB עם התקדמות יותר מתונה.

לגבי הערכים
בערך 2500 קלוריות
120 חלבון+
קיצר כן אין לי ספק שהתפריט שלך גרוע ולא מתאים לך, חסרות לך קלוריות, הערכים הסופיים שלך לא טובים, חסר לך 50 גרם חלבון, אני לא אתפלא אם גם חסר לך שומן.
התפריט זו הבעיה העיקרית פה

• פותח/ת השרשור
זה לא. כמות הפעמים שאתה בשירותים לא קשורה לקצב חילוף החומרים.

לא שזה לא טוב בכללי, זה לא מסתדר עם SS פשוט. ההליכה אולי פחות בעייתית, למרות שאם זה קרוב ל 3 ק"מ כל יום אז כנראה שזה ישפיע, בעיקר על הסקוואט.

120 חלבון זה מעט למשקל שלך. לגבי הקלוריות, אם אתה לא עולה במשקל משבוע לשבוע (חצי קילו) אין מנוס מלהוסיף קלוריות.

אז אתה יכול לקחת תכנית שמבוססת על המורכבים אבל פחות תובענית מ SS, או לבנות FBW או AB עם התקדמות יותר מתונה.
קיצר כן אין לי ספק שהתפריט שלך גרוע ולא מתאים לך, חסרות לך קלוריות, הערכים הסופיים שלך לא טובים, חסר לך 50 גרם חלבון, אני לא אתפלא אם גם חסר לך שומן.
התפריט זו הבעיה העיקרית פה
הבנתי..
אוקי בהנחה שאני ממשיך עם הSS ואוכל יותר חלבון וקלוריות, לאיזה משקלים *בערך* אני צריך לשאוף? ואיזה משקל גוף כדאי לי להגיע ? (אחוז שומן כרגע 12)

Back
למעלה תחתית