ייעוץ סייקל - סופר לייט

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
שלום לכולם,
רציתי להתייעץ לגבי סייקל מתחילים סופר- לייט,
עם חומרים מאושרים ע"י ה- FDA

האם יש למשהו ניסיון עם אחד מהחומרים הבאים:
  • NanoHydrate
  • L-Arginine & L-Lysine) - HGH ENHANCERS
  • TEST ENHANCER - DHEA
אשמח לשמוע גם על חומרים אחרים.
SOSON

DHEA -להתרחק כמו מאש לקחתי כדור אחד של 25 מלגרם והרגשתי שעוד שנייה אני מקבל מחזור
כול הדאה הומר בגוף שלי לאסטרוגן הרגשתי שהשמנתי כול היום אתה מסתובב בהרגשה כללית חרא ,אימון חרא

קיצר *** של דבר מי שרוצה יש לי חבילה של 100 כדורים בבית שיבוא ויקח

DHEA זה לאנשים מעל גיל 30
בקשר למוצרים האחרים , לא הייתי מכליל אפילו את המילה סייקל בהם , הם בדיחה.

DHEA -להתרחק כמו מאש לקחתי כדור אחד של 25 מלגרם והרגשתי שעוד שנייה אני מקבל מחזור
כול הדאה הומר בגוף שלי לאסטרוגן הרגשתי שהשמנתי כול היום אתה מסתובב בהרגשה כללית חרא ,אימון חרא

קיצר *** של דבר מי שרוצה יש לי חבילה של 100 כדורים בבית שיבוא ויקח
מרגיש כמו אישה הא? חחח

ואם תקח לטרוזול או ארימידקס יחד זה אמור לפתור את הבעיה לא!?
ואז מה? אני בן 18 הרמות טטס שלי בדם גבוהות המוצר הזה דאה זה לאנשים בני 30+ ברגע שאני לוקח דאה בגלל שיש לי רמות טטס גבוהות בדם אין לו למה להמיר את החומר גם לטטסט הוא ממיר אותו להורמן השני הורמן הנשים האסטרוגן כי אצלי בדם הוא נמוך (מן הסתם אני גבר)

ואז מה? אני בן 18 הרמות טטס שלי בדם גבוהות המוצר הזה דאה זה לאנשים בני 30+ ברגע שאני לוקח דאה בגלל שיש לי רמות טטס גבוהות בדם אין לו למה להמיר את החומר גם לטטסט הוא ממיר אותו להורמן השני הורמן הנשים האסטרוגן כי אצלי בדם הוא נמוך (מן הסתם אני גבר)

לא הבנתי כלום זה סבבה שיש לך רמות גבוהות של טסט בדם הרי ברגע שגוף מרגיש שיש לו רמת טסט גבוהה הוא ממיר את זה לאסטרוגן (טסט גם ניקשר ל shbg) ובגלל זה יש לך את תופעות הלוואי האסטרוגניות (אני יודע שאתה יודע את ) עכשיו כדי למנוע את הרמות הגבוהות של האסטרוגן אתה לוקח (AI (aromatase inhibitor כמו ארימידקס או לטרוזול שמונעות את ההמרה של טסט לאסטרוגן ככה אם dhea גורם לרמות גבוהות של אסטרוגן את יכול למנוע את זה

לא יודע דווקא מחקרים מחוות דעת על DHEA אומרים שיש לו הרבה יכולות מעניינות למרות שיש מחקרים שאומרים שאין לו את התכונות האלה אבל ככה זה כמעט על כל מוצר\הורמון לדעתי צריך לנסות וליראות איך זה משפיע

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע מגנזיום.
✌️

מצורף מידע (פרסומי) על מוצר שהזכרתי קודם - NANO (אני שמעתי עליו דברים טובים)​

NANO-X9
IMMEDIATELY FLOODS MUSCLES WITH PUMP-INDUCING VASCULAR EXPANDERS
FORCES RAPID INCREASES IN MUSCLE SIZE AND MAXIMUM PUMPS
UNIQUE DUAL-EFFECT FORMULA
SUPERIOR TO REGULAR NITRIC OXIDE PRODUCTS
HARDEST HITTING FORMULATION LEGALLY AVAILABLE​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית