עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגיש כמו אישה הא? חחחDHEA -להתרחק כמו מאש לקחתי כדור אחד של 25 מלגרם והרגשתי שעוד שנייה אני מקבל מחזור
כול הדאה הומר בגוף שלי לאסטרוגן הרגשתי שהשמנתי כול היום אתה מסתובב בהרגשה כללית חרא ,אימון חרא
קיצר *** של דבר מי שרוצה יש לי חבילה של 100 כדורים בבית שיבוא ויקח
אחי אתה חושב אני צוחק שירוץ לך 25 מלגרם אסטרוגן בדם תראה איזה הרגשה תיהיה לךמרגיש כמו אישה הא? חחח
ואז מה? אני בן 18 הרמות טטס שלי בדם גבוהות המוצר הזה דאה זה לאנשים בני 30+ ברגע שאני לוקח דאה בגלל שיש לי רמות טטס גבוהות בדם אין לו למה להמיר את החומר גם לטטסט הוא ממיר אותו להורמן השני הורמן הנשים האסטרוגן כי אצלי בדם הוא נמוך (מן הסתם אני גבר)ואם תקח לטרוזול או ארימידקס יחד זה אמור לפתור את הבעיה לא!?
ואז מה? אני בן 18 הרמות טטס שלי בדם גבוהות המוצר הזה דאה זה לאנשים בני 30+ ברגע שאני לוקח דאה בגלל שיש לי רמות טטס גבוהות בדם אין לו למה להמיר את החומר גם לטטסט הוא ממיר אותו להורמן השני הורמן הנשים האסטרוגן כי אצלי בדם הוא נמוך (מן הסתם אני גבר)
נשמע רעאחי אתה חושב אני צוחק שירוץ לך 25 מלגרם אסטרוגן בדם תראה איזה הרגשה תיהיה לך
והרבה הזהירו אותי לפני שזה מה שיקרה אבל אני הולך עם הראש בקיר סעמק