הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Cohen_Aviram

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
12
24
5
בן 22.5 מתאמן 3 שנים כרגע 75 קילו על 1.73 6.5 אחוז שומן מרגיש שהגעתי לקצה והגוף כבר תקוע על קצב עליה מאד מאד איטי (קילו שריר בשנה אולי) רוצה לצבור עוד הרבה מאסה .. קראתי פה שאין לערבב חומרים בסייקל ראשון ואחרים אמרו לי דבריפ שונים בכל אופן זה הסייקל שחשבתי עליו-
12 שבועות
אנתת 500 מג לשבוע
דקה 400 מג לשבוע
ודיאנבול 30 מג ליום (4 שבועות ראשונים)
מה דעתכם? מבקש רק ממי שבאמת יודע לענות ולא סתם להטעות . בנוסף, צירפתי תמונות עדכניות של השייפ כדי לשמוע חוות דעת כי אני מרגיש די תקוע

קבצים מצורפים

• IMG_5757.JPG
    IMG_5757.JPG
    KB 40.9 · צפיות: 573
  • IMG_5698.JPG
    IMG_5698.JPG
    KB 50.7 · צפיות: 701
  • IMG_5601.PNG
    IMG_5601.PNG
    KB 439.2 · צפיות: 636
  • IMG_5781.PNG
    IMG_5781.PNG
    KB 164.3 · צפיות: 571
  • IMG_5746.JPG
    IMG_5746.JPG
    KB 54 · צפיות: 542
נראה מעולה.
דקה 12 שבועות זה קצר מידי, ל12 שבועות אתה יכול NPP.
אם ננדרולון ארוך אז 16 שבועות ולעשות העמסה .
למרות שסייקל ראשון של רק טסט יפוצץ אותך, וזה מספיק לגמרי. גג הייתי מוסיף פרווירון אחרי שבוע 4 ככה כדי להוריד קצת SHGB ולשמור על יובש קצת, אל תשכח לארגן חוסם אסטרוגן לכל מקרה למרות שבאחוז שומן כזה לא חושב שתצטרך.
תחליט אם אתה עושה פיסיטי או בלאסט אנד קרוז.
ותתארגן בהתאם מבחינת פיסיטי, פרגניל או טסט לקרוז.
בגלל שאתה בסף הגנטי שלך(מה שעולה ממה שכתבת) הייתי הולך על בלאסט אנד קרוז.
טסט 12 שבועות, 8-12 שבועות קרוז עם בדיקות דם ואז טרן בקיץ.
תתאמן GVT.

נראה מעולה.
למרות שסייקל ראשון של רק טסט יפוצץ אותך, וזה מספיק לגמרי. גג הייתי מוסיף פרווירון אחרי שבוע 4 ככה כדי להוריד קצת SHGB ולשמור על יובש קצת, אל תשכח לארגן חוסם אסטרוגן לכל מקרה למרות שבאחוז שומן כזה לא חושב שתצטרך.
תתאמן GVT.

תגיד לי מה נסגר איתך? כל פוסט אתה ממליץ למשהו להיות על בלאסט אנד קרוז, הבן אדם סייקל ראשון שלו מה קשור בכלל עכשיו הרעיון שאתה מעלה לו?
אתה מבין בכלל את ההשפעות על להיות ON הרבה זמן? אנשים יכולים בטעות לחשוב שאתה צודק ולקחת את הדעה שלך כעובדה.
אם הבן אדם בילדר מקצועי\דוגמן\אלוהים יודע מה שהוא צריך להיות בשייפ מתמיד אז ניחא, אבל זה כולה אחד שעולה על סייקל ראשון.

בן 22.5 מתאמן 3 שנים כרגע 75 קילו על 1.73 6.5 אחוז שומן מרגיש שהגעתי לקצה והגוף כבר תקוע על קצב עליה מאד מאד איטי (קילו שריר בשנה אולי) רוצה לצבור עוד הרבה מאסה .. קראתי פה שאין לערבב חומרים בסייקל ראשון ואחרים אמרו לי דבריפ שונים בכל אופן זה הסייקל שחשבתי עליו-
12 שבועות
אנתת 500 מג לשבוע
דקה 400 מג לשבוע
ודיאנבול 30 מג ליום (4 שבועות ראשונים)
מה דעתכם? מבקש רק ממי שבאמת יודע לענות ולא סתם להטעות . בנוסף, צירפתי תמונות עדכניות של השייפ כדי לשמוע חוות דעת כי אני מרגיש די תקוע

הרבה מאד חומרים לסייקל ראשון, קרוב לוודאי שסייקל טסט סולו או עם דיבול יעלה אותך מעל המצופה ואין טעם להכניס דקה עכשיו מיותר לחלוטין.
אנתת ל10-12 שבועות
דיבול 30מ"ג למשך חודש (לא חובה)
פרגניל במשך הסייקל
PCT בהישג יד תמיד
ותאמין לי שאתה תהיה מבסוט מבחינת התוצאות.

תגיד לי מה נסגר איתך? כל פוסט אתה ממליץ למשהו להיות על בלאסט אנד קרוז, הבן אדם סייקל ראשון שלו מה קשור בכלל עכשיו הרעיון שאתה מעלה לו?
אתה מבין בכלל את ההשפעות על להיות ON הרבה זמן? אנשים יכולים בטעות לחשוב שאתה צודק ולקחת את הדעה שלך כעובדה.
אם הבן אדם בילדר מקצועי\דוגמן\אלוהים יודע מה שהוא צריך להיות בשייפ מתמיד אז ניחא, אבל זה כולה אחד שעולה על סייקל ראשון.

הרבה מאד חומרים לסייקל ראשון, קרוב לוודאי שסייקל טסט סולו או עם דיבול יעלה אותך מעל המצופה ואין טעם להכניס דקה עכשיו מיותר לחלוטין.
אנתת ל10-12 שבועות
דיבול 30מ"ג למשך חודש (לא חובה)
פרגניל במשך הסייקל
PCT בהישג יד תמיד
ותאמין לי שאתה תהיה מבסוט מבחינת התוצאות.
אין לי לא רצון ולא חשק להכנס איתך לויכוח של ילדים שבוחרים להזריק הורמונים אבל מפחדים מההשלכות.
תמשיך להמליץ לעשות טסט אנטט 10 שבועות, רואים שאתה מבין עחי.
אני מעדיף לשמור על תאי הליידיג שלי צעירים ואמשיך להמליץ מה שאני רואה כנכון לכן תסבול בשקט חביבי.

• פותח/ת השרשור
כן, 250 לשבוע או פחות, שרמות הטסט יהיו במקסימום הטבעי או מעט יותר.
אז לא ממש לא בא בחשבון סייקל ראשון שלי אני רוצה לעשות אותו כמו שצריך 12 שבועות לכל היותר pct לפי פרוטוקול לאזן את הציר וזהו עד הסייקל השני ה גדול

נראה מעולה.
תתאמן GVT.
שיעשה קודם סייקל ופיסיטי.. לא עושים בלאסט אנד קרוז כהתנסות ראשונה עם חומרים.
וגם ההמלצה על GVT.. בשביל מה? התוכנית הזאת פשוט לא מתאימה.
אתה סתם מטעה אנשים אחי זה בסוף יגרום למישהו לנזק

אין לי לא רצון ולא חשק להכנס איתך לויכוח של ילדים שבוחרים להזריק הורמונים אבל מפחדים מההשלכות.
תמשיך להמליץ לעשות טסט אנטט 10 שבועות, רואים שאתה מבין עחי.
אני מעדיף לשמור על תאי הליידיג שלי צעירים ואמשיך להמליץ מה שאני רואה כנכון לכן תסבול בשקט חביבי.
או שאתה בן 7 או שאתה על הספקטרים... 😣

ארנולד,

אתה עושה שם ממש רע למותג

אני בד"כ לא מגיב הרבה, יותר קורא ולומד, אבל במקרה שלך זה מצריך תגובה: פשוט אל תתן עצות!!!
כל אחד פה אתה כבר מתכנן לו סייקל שלישי ורביעי קדימה, ממליץ על בלאסט וקרוז ודוחף את התוכנית ההזויה הזו GVT לכל חור (טבעי או לא)
רגע, בטח תבקש עכשיו מחקר כלשהו בנושא.
אני לא יודע מה מצב תאי הליידינג אצלך (סתם בא לך לרשום מונחים מפציצים בלי להבין, נכון?) אבל אם אתה מתנהל כמו שאתה ממליץ כנראה שהרבה פוריות אין לך.

עשה טובה והפחת עצות אחיתופל כי עוד מישהו תמים יאמץ את דברייך ויפגע

שיעשה קודם סייקל ופיסיטי.. לא עושים בלאסט אנד קרוז כהתנסות ראשונה עם חומרים.
וגם ההמלצה על GVT.. בשביל מה? התוכנית הזאת פשוט לא מתאימה.
אתה סתם מטעה אנשים אחי זה בסוף יגרום למישהו לנזק
תקרא את מה שמשה פירסם על השפעות תיסוף בטסט חיצוני ותחזור לכאן אם לא תבין משהו.
בוא תספר לנו(עם ביסוס כמובן, כי אחרת העיצה שלך לא טובה משלי) למה אחרי סייקל ראשון תמיד יש לבצע פיסיטי.
או שאתה בן 7 או שאתה על הספקטרים... 😣
על מה?
ארנולד,

אתה עושה שם ממש רע למותג

אני בד"כ לא מגיב הרבה, יותר קורא ולומד, אבל במקרה שלך זה מצריך תגובה: פשוט אל תתן עצות!!!
כל אחד פה אתה כבר מתכנן לו סייקל שלישי ורביעי קדימה, ממליץ על בלאסט וקרוז ודוחף את התוכנית ההזויה הזו GVT לכל חור (טבעי או לא)
רגע, בטח תבקש עכשיו מחקר כלשהו בנושא.
אני לא יודע מה מצב תאי הליידינג אצלך (סתם בא לך לרשום מונחים מפציצים בלי להבין, נכון?) אבל אם אתה מתנהל כמו שאתה ממליץ כנראה שהרבה פוריות אין לך.

עשה טובה והפחת עצות אחיתופל כי עוד מישהו תמים יאמץ את דברייך ויפגע
איזה מותג?
כואב לך שאני מתכנן סייקלים? או שאני מבין יותר ממך?
כאן שפכת אותי '... מישהו תמים ייפגע'
גבר בוגר שהחליט להכניס מזרק לתחת, או לחזה אם הוא לא חלש אופי, עם הורמונים סינטטיים הוא לא תמים והוא אידיוט אם הוא חושב שלא יהיו השלכות שיפגעו בבריאות שלו.
Long-term suppression of Leydig cell steroidogenesis prevents Leydig cell aging

נו מי הראשון שקופץ ואומר שזה לא נחשב כי זה בוצע על עכברים?

נערך לאחרונה:
בוא תספר לנו(עם ביסוס כמובן, כי אחרת העיצה שלך לא טובה משלי) למה אחרי סייקל ראשון תמיד יש לבצע פיסיטי.

על מה?

איזה מותג?
גבר בוגר שהחליט להכניס מזרק לתחת, או לחזה אם הוא לא חלש אופי, עם הורמונים סינטטיים הוא לא תמים והוא אידיוט אם הוא חושב שלא יהיו השלכות שיפגעו בבריאות שלו.

לקפוץ לבלאסט אנד קרוז מבלי שאתה יודע איך תגיב לטסט ממקור חיצוני, כמה זמן ייקח לך להתאושש, אם תוכל לשמור על מה שהשגת, או אם בכלל אתה יודע ויכול להקפיד על שגרת אימונים ותזונה כמו שצריך בסייקל זה מעשה מטומטם.
זה שאתה עשית ואולי הסתדרת לא אומר שאתה יכול עכשיו לפזר המלצות באינטרנט ולומר שזה פתרון נהדר תמיד..

על מה?

איזה מותג?

אתה מבין יותר ממי?

נראה מעולה.
תתאמן GVT.
להאריך בגלל שימוש בננדרולון ארוך?!
בדיוק הפוך... לרוב חותכים את הדקה לפני הטסט בכדי לתאם אסטרים. אתה המלצת למעשה על מעבר ל-20 שבועות עם ננדרולון בגוף. אין טעם להתחיל pct כשרמות הטסט ירדו לבייסליין משום שהציר לא ישוקם כשהגוף מלא בננדרולון (אסטר ארוך הרבה יותר) לכל משך ה-pct. האופציה להמתין לירידת רמות הננדרולון תשאיר את הגוף עם תופעות טסט נמוך (דקה-דיק בין השאר...)
למעשה כ"מתכנן סייקלים" המלצת על היפוגונדיזם...
ברור לי שלא ניסית מה שאתה ממליץ משום שצריך להיות ממש מוזר לחשוב שאחרי ההיפוגונדיזם שהיית חווה כדאי להמליץ על האסון לאחרים.
אה... התכוונתי לספקטרום האוטיסטי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית