הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב רטבים 0 קלוריות

עומריט

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
שלום
מחפש חרדל קטשופ וכדומה שהם 0 קלוריות שמעתי על הוולדן פארמס אשמח לקישור לקנייה או אם יש בארץ עוד יותר טוב
תודה

בארץ אין כבר
הזמן מחול
שמור על חוקי הפורום - לא ניתן לצרף קישור להזמנה מחול

לא שמעת על Walden Farms מעולם? לגבי הטעם - תמציות וחומרי טעם סינתטיים
לא שמעתי, עשיתי חיטוב תמיד בדרך הקשה 😃
האמת שיש לי קצת בעיה לאכול דברים כאלה, פסיכולוגית נראה לי שאני אוכל זבל כימי, מעדיף לסחוט חצי לימון בסלט ולאכול פריכיות עם גבינה לבנה חצי אחוז

לא שמעתי, עשיתי חיטוב תמיד בדרך הקשה 😃
האמת שיש לי קצת בעיה לאכול דברים כאלה, פסיכולוגית נראה לי שאני אוכל זבל כימי, מעדיף לסחוט חצי לימון בסלט ולאכול פריכיות עם גבינה לבנה חצי אחוז
זבל כימי זה לא. כבר חשבו שממתיקים זה אסון והמדע הפריך את זה. לי הרטבים הללו עזרו בחיטוב מאוד. אפשר גם בדרכים אחרות כמו שאתה עושה.

זבל כימי זה לא. כבר חשבו שממתיקים זה אסון והמדע הפריך את זה. לי הרטבים הללו עזרו בחיטוב מאוד. אפשר גם בדרכים אחרות כמו שאתה עושה.
אין לי בעיה עם ממתיקים (או שאין לי ברירה), בחיטוב אני שותה 3-4 כוסות תה ירוק ביום ושם שקית ממתיק בכל פעם אבל מחשיד אותי שמשהו יכול להיות טעים ואין לזה מחיר קלורי.
במחשבה שניה אולי אתה צודק, בחיטוב הבא אני אנסה כמה רטבים כאלה , ראיתי שזה די זול אז אפשר לקנות קטשופ, שוקולד ואיזה רוטב לסלט.

דרך אגב, יש להם מוצר מומלץ או שבחיטוב הכל טעים ?

מומלץ זה סובייקטיבי
אני אהבתי את הרטבים בטעם ברביקיו פיקנטי, אלף האיים ועגבניות מיובשות בנוסח איטלקי.
יש להם מגוון רחב מאוד של טעמים ומוצרים
פשוט חפש באתרים המוכרים בחול

יש שם כמה רטבים סבירים וכמה שהם טעם מגעיל ממש
הקטשופ לא משהו
שוקולד גועל נפש
מיונז וכו' רטבים לסלט ברובם סבבה

אפשר גם בלי אבל נחמד מדי פעם לקנות ולגוון את החיטוב קצת

יש בקניון איילון בחנות SPICES

אם כבר מדברים על הרטבים, יש מיליון אתרים להזמין ואני מת כבר להזמין, אך שאלה עניינית, ראיתי שנגיד רוטב שוקל 350 גרם וסוגרים לך אותו בק"ג אריזה, ככה שלהזמין 3 רטבים זה כבר שלוש וקצת קילו.

השאלה היא כזאת, אני יודע שעד 75 דולר כולל משלוח לא נוגעים לך בכלום , השאלה היא מה לגבי משקל? מה החוק?

וכיצד אתה הזמנת דניאל? כמה רטבים בבת אחת?

😃

עד 75 דולר כולל מחיר המשלוח או מתחת ל-1.8 ק"ג
היתר עובר במכס בידוק אוטומטית

אז למשל את הרטבים של וולדן פארם ששוקלים 350 גרם אורזים אותם באריזה ששוקלת יחד על רוטב אחד 1.1, ככה ששני מוצרים יוצא 2.2 קילו, המחיר מתחתל75 דולר, אך האם אצטרף לשלם תוספת וזה יעצור במכס?

פשוט תיכנס לאתרים בחול ותוסיף לעגלה cart
תיגש לשם ותראה כמה יוצא לך עד 75 דולר או 1.8 קג

אבצע שוב בכמה אתרים ואחזור אליכם לגבי זה, כי זה מה שזכור לי לאחרונה.

בכל מקרה מישהו פה רשם חנות spices, האם מישהו באמת הביא משם רטבים של וולדן כי לפי הבנתי בארץ אין כבר!

עד כמה שאני יודע אין בארץ חנות שמוכרת אותם

אוקיי כמה עידכונים קלים, קודם כל בחנות spices אין להם את המוצר, קרי אין את המוצר בארץ לפי ידיעתי.

דבר שני הזמנתי כבר מאחד האתרים, תודה לכולם ואעדכן לגבי הטעמים כשיגיעו 😃

לא יודע למה עשיתי את זה ,אבל הזמנתי את החמאת בוטנים עוגיות קינמון,נעדכן...

אמיץ שכמותך
אני די מקובע בטעמים. יש להם איזה 20 סוגי רטבים ועוד כל מיני ממרחים ומחיות... עד כה טעמתי רק כמה בודדים ובאופן קבוע מזמין 4 טעמים בלבד של רטבים...

בזמנו קניתי את הרוטב שוקולד ורוטב פינקייק או מייפל, כבר לא זוכר, היה יחסית טוב.
היה נמאס לי לאכול ביצים קשות בצבא, אז הייתי חותך אותן ל 2 ושם רוטב שוקולד, הייתי מצליח לאכול 20-30 ביום.

Back
למעלה תחתית