הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב רטבים 0 קלוריות

לפי הרישומים בפורום ולפי הביקורות קצת ביוטיוב, ראיתי שמומלצים הם:
אלף האיים
פנקייק סירופ.

אני הזמנתי אותם פלוס דיפ שוקולד, מעניין איך הוא יהיה.

מעניין איך האלפרדו לפסטה? ואיך הברבקיו דניאל? חבר'ה מי שקנה פה שימליץ אני הולך לבצע הזנה נוספת היום וכמובן לאחר שאטעם אתן גם את דעתי בנושא!

לא ניסיתי אלפרדו, אבל הברביקיו פיקנטי סבבה לגמרי

מגניב אזמין אותו גם כן בהזמנה הנוספת.

מישהו פה ניסה את הצי'פס של קווסט, 21 חלבון 5 גרם פחמימה 2 גרם שומן, לפי הביקורות ביוטיוב הברביקיו טעים והמלוח טעים.

יש עוד מוצרים מעניינים חוץ מוולדן פארמס? פעם שמעתי איפשהו או שראיתי סניקרס חלבון או משהו כזה.

מנפלאות עידית?
למזלי לא עידית,שם לא מביאים ביצים.
היו ימים שהיו כרעיים,הייתי בולס 12 עד שהייתי מתייבש מהמלח שלהם, והיו ימים של השניצל מעובד/ קבב, יש לי צליאק אז אסור לי לאכול מזה.
ברוך שפטרנו.

הציפס של קווסט קניתי בטעם גבינת צדר טעים מאוד.
לגבי הוולדן,היה לי ברביקיו ספייסי ואת הרגיל שתיהם דומים בטעם ממש למקור. נהנתי מאו ד משניהם.
אלף האיים נגמר לי השבוע טעם חביב ביותר,והשוקולד דיפ סביר רק שהוא מעורבב בשייק חלבון או נניח עם שיבולת שועל,ככה למרוח על פרוסה הטעם לא מי יודע מה.
השבוע צריך להגיע אלי הוולדן פארמס של התוספות לשתייה קניתי פרנץ ונילה ואגוזים,נעדכן כשיגיע.

חמאת בוטנים קינמון וצימוקים.
נוראי, לא יודע מה זה הטעם הנוראי הזה, סינטטי בטירוף, לא מזכיר בכלל חמאת בוטנים, מלוח, ארומה של צימוקים בעעעעע.
ואין לי בעיה לאכול דברים מגעילים, פשוט אני לא יודע איך אפשר להנות ממשהו כזה, הסירופ שוקולד/פנקייק היה גן עדן לעומת זה.
עריכה:
זה נהיה גרוע יותר ויותר,הטעם חמוץ מלוח סינטטי, יש אפטר טיטס מוזר מאד, מי חתך את הלשון לבעל החברה שמשווקת דברים כאלו?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית