הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
אז ככה עשיתי סייקל של טסט 500 + דיבול
כשהתחיל לי רגישות בפיטמות הוספתי טמוקסיפן 20 מג.
ולפני הPCT הרגשתי שנוצר לי גוש בתוך הפיטמה , אז העלתי את המינון ל40 מג טמוקסיפן.
אני כרגע ב PCT בשבוע השלישי(20 ג טמוקסיפן) , ולאחר בדיקת אולטרה סאונד התגלה אצלי ג'ינו בצד שמאל.

איך אני יכול להסיר את הג'ינו הזה חוץ מניתוח?(יש בבעלותי כרגע ארימידקס רפואי ועדיין נשארו לי כמה קופסאות של טמוקסיפן)

• פותח/ת השרשור
אם יש גינו אז עושים ניתוח.
מה רופא אמר לך?

קיים גינו ב2 הפיטמות
באחת קל יותר לא רואים כלום ובשניה זה בולט לעין.
אולי יש אפשרות לטפל בזה חוץ מניתוח?, עזוב את זה שהניתוח עולה סביבות ה10K
אם יש דרכים אחרות בגלל זה שאלתי אם מישהו מכיר או עבר את זה?
כי אני באמת לא מבין איך זה הגיוני שיש לי גינו כשאני מטופל מהיום הראשון עם טמוקסיפן כשהרגשתי עקצוצים בפיטמה

• פותח/ת השרשור
אחי אתה סתם אוכל סרטים הפיטמה שלך נראית בסדר ולא מצדיקה שום ניתוח

אין לי בעיה זה לא כל כך נורא
אבל הקטע שאני רוצה להיכנס לעוד סייקל וזה סיכון להיכנס עם גינו לסייקל כשהגינו כבר קיים..

בכל מקרה לא כדאי לך להכנס עכשיו לסייקל כי הרגע סיימת את הקודם..
תנוח חודשיים שלושה ותכנס.
עוד חודשיים תאמין לי שהגינו הזה כבר יעבור ואתה לא תרגיש אותו בכלל..

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה לא כדאי לך להכנס עכשיו לסייקל כי הרגע סיימת את הקודם..
תנוח חודשיים שלושה ותכנס.
עוד חודשיים תאמין לי שהגינו הזה כבר יעבור ואתה לא תרגיש אותו בכלל..

אין בעיה אני בנתיים שומר על משקלי עבודה ושומר על הגודל שצברתי
רק דבר אחד שאני לא מבין, איך כן נוצר גינו אם עשיתי הכל לפי הספר?

זהו שלא נוצר ג׳ינו זה הכל בראש שלך,תסיים עם ההפסקה וכנס לסייקל עם אנטי אסטרוגנים ובמשך הזמן השריר יגדל וזה לגמריי יעלם

לדעתי היה לך ככה גם לפני הסייקל, כמו שלכל בנאדם יש ובגלל הסייקל התחלת לחשוב על זה ולשים לב לזה.
בכל מקרה, זה דבר טוב שאתה עם האצבע על הדופק ושואל ובודק כל דבר שנראה לך חריג.
עדיף מאשר להיות מהאנשים ששמים פס וטומנים את הראש בחול.

• פותח/ת השרשור
זהו שלא נוצר ג׳ינו זה הכל בראש שלך,תסיים עם ההפסקה וכנס לסייקל עם אנטי אסטרוגנים ובמשך הזמן השריר יגדל וזה לגמריי יעלם

אני יגיד לך דבר כזה היה לי פחד מגינו
ובגלל זה צילמתי את החזה שלי לעשות תמונות של השוואה,בוא נגיד דבר כזה
בגדים צמודים שאני שם עלי רואים את הגינו
רק מתי שקר בחוץ הפיטמה מתכווצת ופחות רואים את זה בולט לעין אבל עכשיו בזמן אימון לדוגמא זה ממש בולט ורואים את הפיטמה יוצאת מהמקום

לדעתי היה לך ככה גם לפני הסייקל, כמו שלכל בנאדם יש ובגלל הסייקל התחלת לחשוב על זה ולשים לב לזה.
בכל מקרה, זה דבר טוב שאתה עם האצבע על הדופק ושואל ובודק כל דבר שנראה לך חריג.
עדיף מאשר להיות מהאנשים ששמים פס וטומנים את הראש בחול.

האמת היא שבמקרה יש לי תמונות שלי בלי חולצה לפני הסייקל , בכל תמונה לא רואים גינו או סימן לזה
זה משהו שפשוט הרגשתי בזמן האחרון , אני יודע איך התהליך אמור לעבוד:
ברגע שמרגישים עקצוצים בפטמה לוקחים אנטי אסטרוגן
עכשיו השאלה שלי מה כן יכול לעזור לי, אולי המסה בלייזר? , ניתוח? או טיפול בכדורים?
או הצעה אחרת כי זה פשוט מייאש שאני לא מוצא דרך לטפל בזה

• פותח/ת השרשור
תנסה לצלם תמונה במצב שהפיטמה לא מכווצת ואני אגיד לך בדיוק אם זה ג׳ינו שמצדיק ניתוח או סתם סימפטום חולף(שקורה לכולם)

לא הפעלתי שריר הוא רפוי והפיטמה לא מכווצת:
http://www.interload.co.il/upload/2361933.JPG
http://www.interload.co.il/upload/8479087.JPG
מקווה שהתמונות מראות פחות או יותר את המצב...

גבר למה שלא תבדוק פרופיל הורמונלי לראות מה מצב האסטרוגן ופרולקטין כדי לפעול בהתאם ? זה לא נראה נורא כמו שאתה מתאר אני בטוח גם שעם תירד באחוז שומן אז אהיה פחות סיכויים לפתח ג׳ינו לסייקל הבא וגם מה שיש לך ירד בכל מקרה תיבדוק אסטרוגן עם הוא אהיה גבוה תשיג ארומזין

• פותח/ת השרשור
גבר למה שלא תבדוק פרופיל הורמונלי לראות מה מצב האסטרוגן ופרולקטין כדי לפעול בהתאם ? זה לא נראה נורא כמו שאתה מתאר אני בטוח גם שעם תירד באחוז שומן אז אהיה פחות סיכויים לפתח ג׳ינו לסייקל הבא וגם מה שיש לך ירד בכל מקרה תיבדוק אסטרוגן עם הוא אהיה גבוה תשיג ארומזין

בבקשה הנה הבדיקות דם שעשיתי והתוצאות שלהם:

http://www.interload.co.il/upload/4525450.png
http://www.interload.co.il/upload/9974862.png
http://www.interload.co.il/upload/9034856.png
http://www.interload.co.il/upload/9449550.png
http://www.interload.co.il/upload/4054506.png

אין כאן משהוא חריג תנסה כרגע להוריד באחוז שומן ולהשתקם גם לי נראה שזה יעבור לך עם הזמן טוב שאתה דואג לבריאות שלך אבל באמת שאין פה התפתחות רצינית של ג׳ינו

זה לא ג׳ינו שמצדיק ניתוח כירורגי!
עם הזמן זה יתאזן שתעלה במסת שריר בחזה,אם תמשיך להיות עקבי ותצטייד באנטי אסטרוגנים לא יהיה לך ממה לדאוג,סייקל הבא תקח טמוקסיפן מההתחלה,אני הייתי לוקח פרווירון כל הסייקל ואם בכל זאת יש רגישות בפיטמה רק אז הייתי מוסיף טמוקסיפן אבל מנסיון פרווירון ימנע את העלייה ברמות אסטרוגן ככה שלא תגיע למצב של ג׳ינו

עם הזמן זה יתאזן שתעלה במסת שריר בחזה,אם תמשיך להיות עקבי ותצטייד באנטי אסטרוגנים לא יהיה לך ממה לדאוג,סייקל הבא תקח טמוקסיפן מההתחלה,אני הייתי לוקח פרווירון כל הסייקל ואם בכל זאת יש רגישות בפיטמה רק אז הייתי מוסיף טמוקסיפן אבל מנסיון פרווירון ימנע את העלייה ברמות אסטרוגן ככה שלא תגיע למצב של ג׳ינו
סתם שתדע לידע כללי ,עלייה במסת שריר בחזה גורת לגינו להיות יותר בולט כי הרקמה יושבת על השריר מה שבעצם דוחף אותה החוצה ,בכל מקרה אני לא רואה בעיה להתחיל סייקל עם גינו קיים ,הוא פשוט יישאר באותו מצב אם תהיה קשוב לגוף שלך ותדע אם להכניס אנטי אסטרוגנים או לא ,בכל מקרה אין מה להיות בלחץ הוא לא עושה טוב

סתם שתדע לידע כללי ,עלייה במסת שריר בחזה גורת לגינו להיות יותר בולט כי הרקמה יושבת על השריר מה שבעצם דוחף אותה החוצה ,בכל מקרה אני לא רואה בעיה להתחיל סייקל עם גינו קיים ,הוא פשוט יישאר באותו מצב אם תהיה קשוב לגוף שלך ותדע אם להכניס אנטי אסטרוגנים או לא ,בכל מקרה אין מה להיות בלחץ הוא לא עושה טוב
במקרה של ג׳ינו רציני יותר התיאוריה שלך מוצדקת,אבל במצב הפיטמה שלו על סמך התמונןת שהוא העלה זה יטשטש את הריקמה ברמה של ״לא נראה לעין״ כמו אצל המון מוזרקים אחרים

• פותח/ת השרשור
אין כאן משהוא חריג תנסה כרגע להוריד באחוז שומן ולהשתקם גם לי נראה שזה יעבור לך עם הזמן טוב שאתה דואג לבריאות שלך אבל באמת שאין פה התפתחות רצינית של ג׳ינו

תודה רבה חברים ממש מעריך את העזרה שלכם
דרך אגב דיברתי היום עם מישהו מאוד מוכר בכל התחום של הסטרואידים,
מישהו שהכין הרבה אנשים לתחרויות והרוב מכירים אותו(ואני לא מדבר על MZK)
הוא הציע לי דבר כזה, לקחת ביום 2 כדורים של פרווירון ו2 כדורים טמוקסיפן
ואני יראה שינוי בשבוע ה3 וה4 מתחילת הטיפול, הוא אמר שזאת תופעה מוכרת ועדיף לטפל בה בכדורים ובמקרה הכי גרוע ניתוח
מה אתם חושבים?

תודה רבה חברים ממש מעריך את העזרה שלכם
דרך אגב דיברתי היום עם מישהו מאוד מוכר בכל התחום של הסטרואידים,
מישהו שהכין הרבה אנשים לתחרויות והרוב מכירים אותו(ואני לא מדבר על MZK)
הוא הציע לי דבר כזה, לקחת ביום 2 כדורים של פרווירון ו2 כדורים טמוקסיפן
ואני יראה שינוי בשבוע ה3 וה4 מתחילת הטיפול, הוא אמר שזאת תופעה מוכרת ועדיף לטפל בה בכדורים ובמקרה הכי גרוע ניתוח
מה אתם חושבים?
זה לא ממש יעזור והשימוש בפרווירון אינו רצוי סתם כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית