הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני אחרי קלן

אמיר132

מושעה
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום
אני מעוניין להתחיל סיקל של טסט עם ויני ויני 50 מ'ל ביום עם טסט 500 מ'ל איך שהבנתי ששבועיים זה זמן קצר אך אם אני אעשה יותר משבועיים אז אני אצטרך ל pct עכשיו אני אשמח שתתנו לי הצעה לpct ולמשך זמן ה סיקל נתונים- משקל 78.5 גובה 1,72 אחוז שומן משהו כמו 17 בן 23 ?
גם כן יש לי חבר שיש לו שאלה שמאוד מטרידה אותו הוא ביציע סיקל כשהייה בן 17 ובעוד כמה חודשים יש לו צב ראשון ל צהל ביציע ה סיקל לפני חודשים בערך- עכשיו האם בבדיקות זה יתגלה שהוא לקח סטרואידים וגם כן מה ההשפעה של זה (נגיד שרצה להתקבל ליחידה מובחרת)?

• פותח/ת השרשור
שלום
יש לי שאלה הבאתי טסט עם וינסטרול (ויני של באלקן) עכשיו בקשר לטסט המוכר הביא לי קןפסה שנקרא לה testosterone booster של חברת muscletech עכשיו האם זה סטרואיד כלומר טסט אמיתי או שזה כמו ה triblus של אופטימום- אני אמרתי לו שרוצה טסט לשימוש עם ויניסטרול והו נתן לי את זה.
כלומר האם אני יכול להשתמש בו עם ויני כחומר בסיס?

שלום
יש לי שאלה הבאתי טסט עם וינסטרול (ויני של באלקן) עכשיו בקשר לטסט המוכר הביא לי קןפסה שנקרא לה testosterone booster של חברת muscletech עכשיו האם זה סטרואיד כלומר טסט אמיתי או שזה כמו ה triblus של אופטימום- אני אמרתי לו שרוצה טסט לשימוש עם ויניסטרול והו נתן לי את זה.
כלומר האם אני יכול להשתמש בו עם ויני כחומר בסיס?
לא

שמע שברת אותי איזה פתיחת שבוע 😵, לשאלתך, לא זה לא טסט אמיתי ובשופ פנים ואופן לא יכול לשמש כחומר בסיס.
הלכת לחנות כלשהי של תוספי תזונה וביקשת מהמוכר טסט כדי שיהיה לך לויני?

• פותח/ת השרשור
שמע שברת אותי איזה פתיחת שבוע 😵, לשאלתך, לא זה לא טסט אמיתי ובשופ פנים ואופן לא יכול לשמש כחומר בסיס.
הלכת לחנות כלשהי של תוספי תזונה וביקשת מהמוכר טסט כדי שיהיה לך לויני?
בטח שלא- אני פניתי למוכר (מוכר סטרואידים) ואמרתי לו שאני רוצה ויני עם חומר בסיס עכשיו במקרה חבר שלי הייה קרוב אילו והוא הביא לי את החומרים עכשיו אני כשראיתי אותו ידעתי אבל רק רציתי להיות בטוח שלא טעיתי

נפלת על פלופ זה לא טסט
בדיוק כמו שיגידו לך לקחת טריבולוס
ולמה אתה צריך סייקל אמיתי של סטרואידים אם אין לך ידע בסיסי? מתכונת בטוחה לפגיעה עצמית

• פותח/ת השרשור
נפלת על פלופ זה לא טסט
בדיוק כמו שיגידו לך לקחת טריבולוס
ולמה אתה צריך סייקל אמיתי של סטרואידים אם אין לך ידע בסיסי? מתכונת בטוחה לפגיעה עצמית
ממש לא, זה סייקל שני שלי ואני כבר בניתי סייקל , ואפילו אמרתי לו שאני רוצה טסט פרופ והוא בלי להגיד שלי שאין או לא יודיע מה שלח את זה עם חבר שלי עכשיו אני יודיע מה זה עוזר טסט ויודיע שיש הרבה מחקרים שאמרים שהוא חרטה והוא אינו יעיל אבל הבעיה שלי שאני רק מכיר את ה triblus של אופטימום מכל העוזרים האלה

ממש לא, זה סייקל שני שלי ואני כבר בניתי סייקל , ואפילו אמרתי לו שאני רוצה טסט פרופ והוא בלי להגיד שלי שאין או לא יודיע מה שלח את זה עם חבר שלי עכשיו אני יודיע מה זה עוזר טסט ויודיע שיש הרבה מחקרים שאמרים שהוא חרטה והוא אינו יעיל אבל הבעיה שלי שאני רק מכיר את ה triblus של אופטימום מכל העוזרים האלה
רגע סייקל ראשון היה קלן ?
אל תחשוב שאתה מבין כי אתה לא , אנשים פה מגיבים לטובתך ,תתחיל לקרוא כי נראה על סמך מה שאני קורא ואיך שאתה כותב שאין לך מושג .

ההודעה הזו שלך רק מחזקת את דבריי

מר בחור פותח אשכול
באת לקבל עצה ונתנו לך - לך ללמוד קצת לפני שאתה חוזר לחשוב בכלל על חומרים
כואבת לך האמת? תתמודד. חוסכים לך כסף, בריאות וזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית