הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה 2

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
אהלן חברים

חודש הבא אני מתכנן להתחיל תסייקל.
חשבתי ככה :

טסט 750
סופרדרול 30-40 ל4 שבועות ( טודקה בדרך )
וחשבתי להכניס דקה קצר כמה אתה ממליצים והאם להתחיל אותו מההתחלה ?
כמובן פיסיטי ופרגניל הכל רגיל

הדיבול של זנקו מעולים אין ספק שיש פה או ניסו לעשות הסטה , גם אמריקן פארמה לאב פצצה אני כרגע לוקח 50מג ביום מאמריקן פארמה לאב והאסטרוגן קפץ לשמיים נהייתי ממש בלון ועצבני כמו טמבל על כל דבר חחח. לא מבין מה הסיבה של אנשים לרשום תגובות לא אמיתיות חברה נו באמת קצת טאקט ...
בעיניי כרגע 2 החברות הכי טובות פה בארץ :
אמריקן פארמה לאב וזנקו כל השאר זה גאנק לא לגעת !!!

הדיבול של זנקו מעולים אין ספק שיש פה או ניסו לעשות הסטה , גם אמריקן פארמה לאב פצצה אני כרגע לוקח 50מג ביום מאמריקן פארמה לאב והאסטרוגן קפץ לשמיים נהייתי ממש בלון ועצבני כמו טמבל על כל דבר חחח. לא מבין מה הסיבה של אנשים לרשום תגובות לא אמיתיות חברה נו באמת קצת טאקט ...
בעיניי כרגע 2 החברות הכי טובות פה בארץ :
אמריקן פארמה לאב וזנקו כל השאר זה גאנק לא לגעת !!!
לקחתי דיבול וקלן של זנקו שניהם עבדו טוב במיוחד הקלן שלא הצלחתי להגיע איתו ל3 כדורים גם המסטרון קצר היה טוב,אמריקן היו טובים מאוד בהכל חוץ מדבר קטן זה הסמיכות של השמן שהייתי מחמם אותו לפני ההזרקה אבל זה ממש לא קריטי כי גם סוסטנון רפואי הייתי מחמם לפני והוא היה כואב יותר מהאמריקן,בסופו של דבר דעת הרוב היא הדעה הקובעת ותמיד לאנשים יהיו תלונות במיוחד לישראלים כמוני(-:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית