הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן מקורי או מזויף?

jasmin1

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
3
64
3
מישהו יכול לומר לי בבקשה האם הקלן הזה נראה לו מקורי או מזוייף? נאמר לי שלא ניתן להשיג יותר קלן של מדיטק או בלקן בארץ ויש רק את זה la פירמה ,תודה 😃

קבצים מצורפים

• IMG_0394.JPG
    IMG_0394.JPG
    KB 41.4 · צפיות: 351
אמרו לך דברים לא נכונים
הקלן שבתמונה טוב בהנחה ומקורי
בכל מקרה בארץ כרגע יש 2 חברות מובילות ולהן גם קלן - זנקו ואמריקן פארמה לאב. כדאי להשיג

• פותח/ת השרשור
זו התמונה ששלחו לי השאלה האם על סמך תמונה זו ניתן להגיד לי האם מדובר במוצר המקורי?

• פותח/ת השרשור
תודה לך!
שאלתי עכשיו שוב ונאמר לי על זנקו ואמריקן פארמה לאב שאין אותם ממזמן... קצת מבולבלת :( לא יודעת האם כדאי לי לקנות את מה שהוצע לי פה של la כבר... נשמע שזו האופציה היחידה שלי , אפשר יהיה לדעת לאחר הרכישה לא? לפי תופעות הלוואי המוכרות של רעידות ודופק ,נכון?

• פותח/ת השרשור
:( זהו ...שזה הבנאדם היחידי שקניתי ממנו מאז ומתמיד ועד עכשיו האמת שמכר לי מוצרים אמיתיים ולא מזוייפים של קלן של מדיטק למשל וכו׳... ואין לי מושג איך להתקשר עם מישהו אחר שגם יהיה ניתן לסמוך עליו.. לכן אני נוטה להאמין לו שגם זה מוצר מקורי... בלית ברירה

• פותח/ת השרשור
יהיה ניתן לדעת לפי תופעות הלוואי נכון? זו הדרך היחידה לדעת אני מניחה?.. ותודה לך על הסבלנות והמידע 😃

גם לפי התופעות. רעידות הן לא תופעה יחידה וגם מאופיינת רק בכמה הימים הראשונים לשימוש. עוד תופעות אפשריות: יובש בפה ובאף, התכווצויות שרירים לא רצוניות, עייפות כללית וקושי להירדם. תלוי גם בתזונה בחלק מהמקרים

מישהו יכול לומר לי בבקשה האם הקלן הזה נראה לו מקורי או מזוייף? נאמר לי שלא ניתן להשיג יותר קלן של מדיטק או בלקן בארץ ויש רק את זה la פירמה ,תודה 😃
את יכולה למסור לבן אדם שאמר לך שאין זנקו או אמריקן פארמה לאב שהוא אדיוט גמור ושיילך לחפש פראייר במקום אחר , את לא חדשה פה בפורום ואני מתפלא עלייך שאת לא פנית מההתחלה לייעוץ כאן לפני שרכשת ...
חח קלן זה הדבר שהכי קל למצא , הייתי שמח להתקיל אותו ולשאול אותו בעצמי אם יש לו סופרדרול בסטוק , נראה מה הוא יגיד לי ...
לפי מה שאני יודע לזנקו יש :
דיבול
אנדרול
אנבר
ווינסטרול
סופרדרול
טי 3
קלנבוטרול
ושאר השמנים ...
*אגב לפני יומיים קניתי קלן והתפלאתי מהקופסא החדשה שיצאה , אעלה היום ...
*איזה כייף זה להוציא את הבן אדם שקרן לפני כל האומה חח

קבצים מצורפים

• 1481956986910.jpg
    1481956986910.jpg
    KB 15.1 · צפיות: 221
נערך לאחרונה:
את יכולה למסור לבן אדם שאמר לך שאין זנקו או אמריקן פארמה לאב שהוא אדיוט גמור ושיילך לחפש פראייר במקום אחר , את לא חדשה פה בפורום ואני מתפלא עלייך שאת לא פנית מההתחלה לייעוץ כאן לפני שרכשת ...
חח קלן זה הדבר שהכי קל למצא , הייתי שמח להתקיל אותו ולשאול אותו בעצמי אם יש לו סופרדרול בסטוק , נראה מה הוא יגיד לי ...
לפי מה שאני יודע לזנקו יש :
דיבול
אנדרול
אנבר
ווינסטרול
סופרדרול
טי 3
קלנבוטרול
ושאר השמנים ...
*אגב לפני יומיים קניתי קלן והתפלאתי מהקופסא החדשה שיצאה , אעלה היום ...
*איזה כייף זה להוציא את הבן אדם שקרן לפני כל האומה חח
הבקבוקון הוא החדש של זנקו. קלן בדוס מדוייק ואיכותי.
אין זיופים לזנקו.

לנשים המעוניינות בשילוב סטרואיד הייתי ממליץ להתנסות גם באנאבר של זנקו. נדיר שבשוק המקומי מופיע אנאבר אמיתי ואיכותי שהוא גם במינון מתאים.

אני לא נוהג להמליץ על חברות ללא הוכחות חותכות, מבלי שאתנסה בעצמי ואקבל ביקורת חיובית ממכרים. במקרה של זנקו הגיעו לידיי בדיקות מעבדה (צד שלישי!) של ויאל שנבחר באקראי, מסטרון פרופיונט. תוצאות הבדיקה הראו שהויאל מכיל את החומר המדובר במינון הנקוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית