הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איפה אפשר להתאמן בחוץ באיזור חולון בת ים ראשון?

• פותח/ת השרשור Man
  • פורסם בתאריך

Man

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אהלן חבר'ה

אני מתאמן כבר שנה בחדר כושר בנוי די טוב ורוצה להמשיך בעיקרון בתכנית חיטוב כי מאסה לא אפשרי ואני די בנוי אז זה בסדר.

התגייסתי שבוע שעבר ואין לי איפה להתאמן. אני יוצא רק ימי שישי אז להירשם לחדר כושר לא ריאלי עד הסדיר.

איפה בכל זאת אפשר להתאמן לפחות בשבת היחידה באיזור חולון בת ים ראשון?

אני פשוט לא מהאיזור מתארח אצל חבר.

במטרה בגדול היא שימור הקיים וצמצום נזקים עד כמה שאפשר.
ושאלה נוספת איך מצמצים את הנזק בצבא? החלבון היחיד שיש לי הוא ביצים בבוקר לאחר מכן הכל פחמימות. בבוקר אני אוכל 10 ביצים (רק חלבון), בערב מעמיס גבינה צהובה וזה החלבון שלי בכל יום.

משתדל לא לגעת בפחמימה.

תודה מראש

יש לך מתקני כושר בכל רחבי חולון תלוי באיזה אזור בחולון אתה מתארח אצל החבר.

אני מניח שלקאנטרי קלאבים למיניהם יש דילים לחיילים(בריזה,ימית 2000, ספורט פלוס) אבל די בטוח שהם עדיין לא יהיו זולים, תצטרך לבדוק.

ולא נראה לי ששווה לעשות מנוי שלם למכון כושר כדי להגיע להתאמן רק ביום שבת זה בזבוז של כסף ואי מיצוי של המנוי.

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק לא לגעת בפחמימה יצמצם את הנזקים? מינוס קלורי+לא להתאמן=ירידה במסת שריר.

אפשר בבקשה עצות לצמצם את הנזק הגופני?

מבחינת אימון ותזונה.

חדר כושר אני מאמין שאראה רק בעוד 3 חודשים לפחות.

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים המצב קצת השתנה ועכשיו אני מחפש חדר כושר לכל יום ולא רק לסופשים.

זה רלוונטי מתמיד ואני רוצה להרשם עוד השבוע - איזה חדרי כושר מומלץ ללכת לראות באיזור חולון - ראשון - בת ים?

מתכוון בחול המועד ללכת לראות ולהרשם.

אני גר בבת ים קרוב לאיילון אבל יש לי רכב אז כל עוד זה נסיעה של נגיד עד 20 דקות אין לי בעיה לפזול לחולון או ראשון.

חברים יקרים המצב קצת השתנה ועכשיו אני מחפש חדר כושר לכל יום ולא רק לסופשים.

זה רלוונטי מתמיד ואני רוצה להרשם עוד השבוע - איזה חדרי כושר מומלץ ללכת לראות באיזור חולון - ראשון - בת ים?

מתכוון בחול המועד ללכת לראות ולהרשם.

אני גר בבת ים קרוב לאיילון אבל יש לי רכב אז כל עוד זה נסיעה של נגיד עד 20 דקות אין לי בעיה לפזול לחולון או ראשון.

יש לי היכרות עם שני חדרי כושר בראשון:

לזוז - פריימן 20 (אזור התעשייה הישן):
היתרון המשמעותי ביותר לדעתי הוא המחיר - 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות (+תשלום ראשוני חד פעמי של 150 ש"ח).
מבחינת ציוד יש שם כל מה שצריך: 2 כלובים לסקוואט, 3 ספות בנץ', שטח נרחב לדדליפט ועוד.
החסרון (המאוד משמעותי בעיניי) הוא שלמרות השם של המקום, לא כל כך אפשר לזוז שם.. עמוס שם ברוב שעות היום, מקשה על אנשים על מגבלת זמן לסיים את האימון בזמן.

פרופיט נאות אשלים - התזמורת 60:
גם כאן המחיר נוח - 139 ש"ח לחודש ללא התחייבות (+תשלום חד פעמי של 100 או 150 ש"ח, לא זוכר במדויק).
חדר כושר יחסית "משפחתי", די קטן אך יש שם את כל מה שצריך לדעתי, לא עמוס מדי ברוב שעות היום, בשעות 19:00-21:00 מעט עמוס, אך עדיין ברמה סבירה יחסית.

בחולון שמעתי המלצות מכמה אנשים על המכון "ספייס", אז שווה לבדוק.

יש לך את ספייס בחולון איפה שאני מתאמן.

יש לך 2 מכונים חדשים בחולון שנבנו - אייקון ו-ווייב. יש לך את הקאנטרי, ימית, נפשונית, בריזה.

בבת ים יש לך את פרופיט, ג'ו אקטיב בקניון בת-ים

• פותח/ת השרשור
הייתי בפרופיט בראשון היום, נראה טוב ובערך 10 דקות נסיעה ממני [אם כי איילון פקוק יעלה את זה לשעה]

אני חושב שארשם לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית