הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרפקים בחוץ בתרגילי חזה

50centsg

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
ידוע שהרוב המוחלט עובד עם מרפקים בפנים, אבל יש הטוענים שעל פי האנטומיה מרפקים בחוץ ממש(זווית הכתף הצדדית)ֶ בכל תרגיל חזה(אפילו שכיבות סמיכה) יובילו לגירוי החזה בהרבה יותר. מה דעתכם על הטענה? בבקשה רק כאלה שמבינים דבר או שניים ולא יקטשו אותי כי הם עובדים שנים עם מרפקים בפנים.

אחד הדברים המדהימים על בוריס שייקו, זה שהוא מתעד הכל מכל זווית וצורה אפשרית.
אשים פה למטה איורים של מסלולי המוט שהוא מראה מתוכנת מחשב שלו, אלו מסלולי מוט של המתאמנים שלו שהגיעו לטופ העולמי בבנץ'.

שים לב, שאין מסלול ישר, המוט אמור לרדת ולעלות באלכסון. כשאתה למעלה מרכז הכוח שלך יהיה די מעל הכתפיים, וכשאתה למטה, זה יהיה מעל החזה שיותר נמוך מהכתפיים.

מה הקשר מסלול המוט? כי המרפקים תמיד יעקבו אחרי האגרופים שלך, זה פשוט פיזיקה. המרפקים יהיו מעט פתוחים יותר למעלה, ומעט סגורים יותר למטה, זה הדרך הנכונה ביותר לעשות בנץ'.

כמה אלכסון המוט ירד ויעלה? תלוי כמה רחב אתה מחזיק, ככל שתחזיק רחב יותר, המסלול האידיאלי יהיה ישר יותר באופן יחסי. כמה שתחזיק צר יוצר מסלול המוט יהיה אלכסון יותר.
הכלל הוא, ככל שהטווח תנועה ארוך יותר, השיפוע של המסלול יהיה אלכסון יותר.
Screenshot_20240618_215951_Samsung Notes.jpg
Screenshot_20240618_215945_Samsung Notes.jpg
Screenshot_20240618_215940_Samsung Notes.jpg

לצערי הוא גם עושה את זה כשהוא מסביר על pograming בספרו, מזל שקניתי אינטרנטי ב 9.99 ולא אמיתי ב350....

אבל ספר מעולה.
החלק של הטכניקה, כל מה שקשור למתודות, שיטות עבודה וכו' על הפנים, הוא פשוט אסף כל משהו שמישהו אי פעם עשה והוא אפילו לא מביע על זה דעה! שלא לדבר על הסבר מסודר של איך הוא תופס אימוני פאוורליפטינג.
רק קונים אינטרנטי.
ואז מדפיסים...

החלק של הטכניקה, כל מה שקשור למתודות, שיטות עבודה וכו' על הפנים, הוא פשוט אסף כל משהו שמישהו אי פעם עשה והוא אפילו לא מביע על זה דעה! שלא לדבר על הסבר מסודר של איך הוא תופס אימוני פאוורליפטינג.
התוכניות הם רק דוגמאות של תוכניות שהשתמש על מתאמנים ספציפיים, אין שם שום הדרכה, כי הוא טוען שהדרכה דורשת היכרות והתאמה אישית.

אישית לא הדפסתי, זה חתיכת עבודה, אבל אליהו ורבים אחרים עשו את זה.

התוכניות הם רק דוגמאות של תוכניות שהשתמש על מתאמנים ספציפיים, אין שם שום הדרכה, כי הוא טוען שהדרכה דורשת היכרות והתאמה אישית.
אני לא מדבר על התכניות שהוא מביא בסוף, אני מדבר על הרגע שהוא מתחיל לתת דוגמאות לגיוון נפח האימונים ועד לעמוד האחרון של הספר, יש שם כל כך הרבה "שיטות" שגם אם אני כל אימון אעשה שיטה אחרת אני לא חושב שאסיים אי פעם לעבור על כולם...

• פותח/ת השרשור
אשים פה למטה איורים של מסלולי המוט שהוא מראה מתוכנת מחשב שלו, אלו מסלולי מוט של המתאמנים שלו שהגיעו לטופ העולמי בבנץ'.

שים לב, שאין מסלול ישר, המוט אמור לרדת ולעלות באלכסון. כשאתה למעלה מרכז הכוח שלך יהיה די מעל הכתפיים, וכשאתה למטה, זה יהיה מעל החזה שיותר נמוך מהכתפיים.

מה הקשר מסלול המוט? כי המרפקים תמיד יעקבו אחרי האגרופים שלך, זה פשוט פיזיקה. המרפקים יהיו מעט פתוחים יותר למעלה, ומעט סגורים יותר למטה, זה הדרך הנכונה ביותר לעשות בנץ'.

כמה אלכסון המוט ירד ויעלה? תלוי כמה רחב אתה מחזיק, ככל שתחזיק רחב יותר, המסלול האידיאלי יהיה ישר יותר באופן יחסי. כמה שתחזיק צר יוצר מסלול המוט יהיה אלכסון יותר.
הכלל הוא, ככל שהטווח תנועה ארוך יותר, השיפוע של המסלול יהיה אלכסון יותר.צפה בקובץ המצורף 96584צפה בקובץ המצורף 96585צפה בקובץ המצורף 96586
אז בקיצור, מה דעתך בנושא חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית