הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי מסתתר מאחורי סימני הכשרות למיניהם

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
הכל שם מושחט וזה ידוע שנים, כל השחיטות הכשרות סבל לחיות ועושים את זה רק בארץ, אם הייתי אומר באמת מה אני חושב, היה מתפתח כאן דיון של 500 תגובות ואני אחסוך את זה מכולם.

אנשים מאמינים בדת רק בשביל להאחז במשהו ושיהיה להם מה לעשות ביומיום, וגם לאכול חינם כשאחרים עובדים קשה.

אנשים מאמינים בדת רק בשביל להאחז במשהו ושיהיה להם מה לעשות ביומיום, וגם לאכול חינם כשאחרים עובדים קשה.
מסכים ב100%. זה קצת מוזר, היום היה לי ויכוח עם חבר, הוא אמר ש70-80% מהאנשים בעולם מאמינים בדת כלשהי ואמרתי שזה לא נשמע לי היגיוני כי רוב האנשים שאני מכיר הם אתאיסטים. רק אני חייב לציין שאני מכיר המון אנשים דתיים שהם עובדים קשה ואנשים טובים וחכמים, אבל אני מכיר גם כאלה שלא, אין לי בעיה עם הסוג הראשון כל עוד הם לא חופרים לי על דת. אני באמת מקווה שזה לא יהפוך לדיון של 500 עמודים כי זה חסר טעם, אף אחד לא יצליח לשכנע את האחר.

רואים שזה פורום של יוצאי ברית המועצות...😃

נערך לאחרונה:
אתה לא צריך לשמור בדת מתוך הבנה שמה מסופר באמת קרה, אתה צריך לשמור על הדת מתוך כבוד לתרבות ולמורשת שלך (בהנחה ואתה יהודי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא צריך לשמור בדת מתוך הבנה שמה מסופר באמת קרה, אתה צריך לשמור על הדת מתוך כבוד לתרבות ולמורשת שלך (בהנחה ואתה יהודי).
אז אתה גם צריך להאמין שאסור לאכול יותר מ30 גרם חלבון בארוחה, כבוד ל FLEX מגזין וקאטלר שמופיע שם מר אולימפיה בכל כתבה שנייה.
ד"א
תרבות = מה שאתה עושה ביומיום ומה שאתה רוכש מהסובבים אותך בזמן קיים ולא בזמן ההוא.
דת = אמונה
מורשת = חינוך בבית ולא בהכרח קשור בדת, יכול באמת להיות קשור לזמן ההוא.

מסקנה? איש איש באמונתו יחייה, אני אישית מאמין במדע ולא ברוחות.

הכל שם מושחט וזה ידוע שנים, כל השחיטות הכשרות סבל לחיות ועושים את זה רק בארץ, אם הייתי אומר באמת מה אני חושב, היה מתפתח כאן דיון של 500 תגובות ואני אחסוך את זה מכולם.
לא מתאים לך לשתוק...אני נותן לך את הזכות לדבר..ואם זה עובר פה את ה-5 עמודים אתה יכול לינעול את הפוסט.

תודה על האישור 😆

בכל מקרה, אני לא חושב שיש מה לומר עוד. מי שרוצה שיאמין, אבל אין שום הוכחה שזה קיים וכשאני אראה אחת כזו אני יאמין גם, זה כמו להאמין בתוכניות ABCDEFG, עלי זה פועל עליך לא, מה תגיד? יוסי יד 50 יותר גדול ממך ומה SS שלך, זה בדיוק אותו דיון, רק שפה זה יותר מטומטם.
כשרע לאנשים הם צריכים להאחז במשהו, אמונה = מוטיבציה לעשות דברים, לכן אנשים מאמינים.
דרך אגב, אין שום איזכור בשום מקום שאסור לאכול חלב ובשר ובגלל פרשנים כאלו ואחרים, עושים זאת עד הלום.
http://he.wikipedia.org/wiki/בשר_בחלב

אפילו הגישו בשר וחלב בתנ"ך, אברהם וחבריו, ואני יכול לתת כאן עוד מיליארד ניגודים בתנ"ך, עד שיפקצו הילדי תנ"ך ויגידו שאסון ה 11 לספטמבר היהר רשום בתנ"ך שוגלעד שליט נחטף והיה רשום בתנ"ך, רק מעניין למה "מוצאים" את הדברים הללו לאחר שהם קראו.
אם אני אחפש באינצקלופדיה אני בטוח שאני אמצא גם דברים קשורים ש"מעידים" על כך.
בקיצור כל העניין של הדת סתם מעצבן אותי ואנסה לא להיכנס לזה יותר מדי, בכל מקרה יש פה כמה מאמינים ושיהיה להם בהצלחה.

זו האמרה הכי מטומטמת ששמעתי בחיי. אולי הילדים של האנשים שהיו ב-SּS צריכים להרוג יהודים מתוך כבוד לתרבות ולמורשת של אנשי ה-SS?

רואים שזה פורום של יוצאי ברית המועצות...😃
תתפלא, אמא שלי דיי חזקה בדת ומאמינה בזה מאוד, גם אבא שלי דיי מאמין וכולנו יוצאי ברית המועצות, זה לא קשור.
50% מהעולם לפחות לא מאמין באלוהים, וזה רק יגדל עם השנים.

עד שיפקצו הילדי תנ"ך ויגידו שאסון ה 11 לספטמבר היהר רשום בתנ"ך שוגלעד שליט נחטף והיה רשום בתנ"ך, רק מעניין למה "מוצאים" את הדברים הללו לאחר שהם קראו.
אם אני אחפש באינצקלופדיה אני בטוח שאני אמצא גם דברים קשורים ש"מעידים" על כך.
בקיצור כל העניין של הדת סתם מעצבן אותי ואנסה לא להיכנס לזה יותר מדי, בכל מקרה יש פה כמה מאמינים ושיהיה להם בהצלחה.

מה אחי זה לא נכון?

Drosnin once said, "When my critics find a message about the assassination of a prime minister encrypted in Moby-Dick, I'll believe them." McKay promptly produced an ELS analysis of Moby-Dick predicting not only Indira Ghandi's assassination, but the assassinations of Martin Luther King, John F. Kennedy, Abraham Lincoln, and Yitzhak Rabin, as well as the death of Diana, Princess of Wales. Mathematician David Thomas did an ELS on Genesis and found the words "code" and "bogus" close together not once but 60 times. What are the odds of that happening? Thomas also did an ELS analysis on Drosnin's Bible Code II: The Countdown (2002) and found the message "The Bible Code is a silly, dumb, fake, false, evil, nasty, dismal fraud and snake-oil hoax."* Does this mean that God put in a code to reveal that there is no code?

source: http://www.skepdic.com/bibcode.html

מסכים ב100%. זה קצת מוזר, היום היה לי ויכוח עם חבר, הוא אמר ש70-80% מהאנשים בעולם מאמינים בדת כלשהי ואמרתי שזה לא נשמע לי היגיוני כי רוב האנשים שאני מכיר הם אתאיסטים. רק אני חייב לציין שאני מכיר המון אנשים דתיים שהם עובדים קשה ואנשים טובים וחכמים, אבל אני מכיר גם כאלה שלא, אין לי בעיה עם הסוג הראשון כל עוד הם לא חופרים לי על דת. אני באמת מקווה שזה לא יהפוך לדיון של 500 עמודים כי זה חסר טעם, אף אחד לא יצליח לשכנע את האחר.

גם אלה שעובדים הם אוכלי חינם.
אני עובד בסופר, אני אחראי מחלקה.
יש לנו בסופר "משגיח כשרות" שמה שהוא עושה כל היום זה להפריד אורז ולטייל בחנות ו"לאתר" מוצרים בלי הכשרות "המתאימה".

.פתחת תיבת פנדורה 😃

מדע מנסה להסביר מה שדת לא מצליחה להסביר, ודת מנסה להסביר מה שהמדע לא מצליח להסביר.

הדת והמדע מתבססים על אותו עיקרון: למישהו יש התגלות, הוא משכנע אחרים שמאמינים לו, וביחד הם מנסים לקבוע לאחרים איך לראות את העולם. כל השאר פרשנויות ...

לא הבנתי, איפה יש כאן סממנים של שחיטות? החברות רוצות הכשר מסויים כדי למשוך יותר קהל, והן משלמות על זה. אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאם זה לא היה משתלם להן, הן לא היו עושות זאת.

כי אמונה בה' מחייבת אמונה בדת?

זה קצת מוזר, היום היה לי ויכוח עם חבר, הוא אמר שרוב האנשים בעולם הם לא ישראליים, ואמרתי שזה לא הגיוני כי רוב האנשים שאני מכיר הם ישראלים.
חתיכת הגיון יש לך, בחור. בפועל, אחוז האנשים המגדירים את עצמם כאתאיסטים הוא 2.3%.

דת זה בלבול ביצים,אני מסתמך על עובדות ומדע
ז"א שהטענה שלך היא ששום דבר לא נכון עד שמוכח אחרת? פרדוקסלי ואידיוטי משהו.

מדע מנסה להסביר מה שדת לא מצליחה להסביר, ודת מנסה להסביר מה שהמדע לא מצליח להסביר.

הדת והמדע מתבססים על אותו עיקרון: למישהו יש התגלות, הוא משכנע אחרים שמאמינים לו, וביחד הם מנסים לקבוע לאחרים איך לראות את העולם. כל השאר פרשנויות ...
ח"ח על התובנות, I feel enlighted. (במילים אחרות, אם לא הבנת את הסדרדוניזם, מה שרשמת זה לא יותר מגיבוב מטופש של סיסמאות חסרות תוכן)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה קצת מוזר, היום היה לי ויכוח עם חבר, הוא אמר שרוב האנשים בעולם הם לא ישראליים, ואמרתי שזה לא הגיוני כי רוב האנשים שאני מכיר הם ישראלים.
חתיכת הגיון יש לך, בחור. בפועל, אחוז האנשים המגדירים את עצמם כאתאיסטים הוא 2.3%.

אתה עושה השוואה לא נכונה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית