מי מסתתר מאחורי סימני הכשרות למיניהם

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
בלאק,מה הנקודה שלך?
על סמך מה אתה מתייג את דבריו של הטרול כחרא?הוא בסך הכל הראה בעייתות מסוימת בחלק מן הדברים של חלק מן הכותבים.לגיטימי.
אתה לא חושב שתיוג דבריו כ'חרא' הם עבירה על אותן "אורחות תרבות הדיבור" שהן,לפי מה שהבנתי מדבריך,מה שמפריע לך בדבריהם של אלכס והטרול?

(בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה) ^ 17
😉
הפעם, אני אדבר בשפה שלך:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העולם הוא לא אין סופי, הוא פשוט דבר שמוח האדם לעולם לא יבין.

בלאק,מה הנקודה שלך?
על סמך מה אתה מתייג את דבריו של הטרול כחרא?הוא בסך הכל הראה בעייתות מסוימת בחלק מן הדברים של חלק מן הכותבים.לגיטימי.
אתה לא חושב שתיוג דבריו כ'חרא' הם עבירה על אותן "אורחות תרבות הדיבור" שהן,לפי מה שהבנתי מדבריך,מה שמפריע לך בדבריהם של אלכס והטרול?

האמת שאני מסכים אתך. חלק מתגובותיו אכן מביעות את דעתו הנבונה באשר לבעיתייות בדברי אחרים. יחד עם זאת, התבטאויותיו, כמו זו האחרונה, אינן מצביעות על רצונו של אדם כזה להבין את האחר, אלא להצהיר על טעויותיו בלבד.

בלהט הרגע, הייתי חייב לשחרר חרצובות לשוני כדי להביע דעה בשפה שהם מבינים.

תודה על האישור 😆

בכל מקרה, אני לא חושב שיש מה לומר עוד. מי שרוצה שיאמין, אבל אין שום הוכחה שזה קיים וכשאני אראה אחת כזו אני יאמין גם, זה כמו להאמין בתוכניות ABCDEFG, עלי זה פועל עליך לא, מה תגיד? יוסי יד 50 יותר גדול ממך ומה SS שלך, זה בדיוק אותו דיון, רק שפה זה יותר מטומטם.
כשרע לאנשים הם צריכים להאחז במשהו, אמונה = מוטיבציה לעשות דברים, לכן אנשים מאמינים.
דרך אגב, אין שום איזכור בשום מקום שאסור לאכול חלב ובשר ובגלל פרשנים כאלו ואחרים, עושים זאת עד הלום.
http://he.wikipedia.org/wiki/בשר_בחלב

אפילו הגישו בשר וחלב בתנ"ך, אברהם וחבריו, ואני יכול לתת כאן עוד מיליארד ניגודים בתנ"ך, עד שיפקצו הילדי תנ"ך ויגידו שאסון ה 11 לספטמבר היהר רשום בתנ"ך שוגלעד שליט נחטף והיה רשום בתנ"ך, רק מעניין למה "מוצאים" את הדברים הללו לאחר שהם קראו.
אם אני אחפש באינצקלופדיה אני בטוח שאני אמצא גם דברים קשורים ש"מעידים" על כך.
בקיצור כל העניין של הדת סתם מעצבן אותי ואנסה לא להיכנס לזה יותר מדי, בכל מקרה יש פה כמה מאמינים ושיהיה להם בהצלחה.​

You must spread some Reputation around before giving it to Moshe again.

......................

Rage-fu-FUUUUUUUUUUUU--UUUUUUUUUUU.jpg

זה קצת מוזר, היום היה לי ויכוח עם חבר, הוא אמר שרוב האנשים בעולם הם לא ישראליים, ואמרתי שזה לא הגיוני כי רוב האנשים שאני מכיר הם ישראלים.
חתיכת הגיון יש לך, בחור. בפועל, אחוז האנשים המגדירים את עצמם כאתאיסטים הוא 2.3%.

השוואה לא טובה, אתה בא מנקודת הנחה שכל האנשים שאני מכיר הם ישראליים? יש משהו כמו 100 אנשים שאני יודע מה ההשקפות שלהם בקשר לדת, 30 מהם ישראליים ו20 מתוך ה100 מאמינים, וברור שאי אפשר לקבוע שום דבר על סמך זה, סה"כ אמרתי שמה שחבר שלי אמר נראה לי קצת מוזר ממה שיצא לי להכיר. וואו, עכשיו ממש הרשמת אותי, לא רק שאתה יודע מה קורה בפועל אתה גם יודע מהו האחוז המדויק, כבוד, מר זריף.

נערך לאחרונה:
אז אתה גם צריך להאמין שאסור לאכול יותר מ30 גרם חלבון בארוחה, כבוד ל FLEX מגזין וקאטלר שמופיע שם מר אולימפיה בכל כתבה שנייה.
ד"א
תרבות = מה שאתה עושה ביומיום ומה שאתה רוכש מהסובבים אותך בזמן קיים ולא בזמן ההוא.
דת = אמונה
מורשת = חינוך בבית ולא בהכרח קשור בדת, יכול באמת להיות קשור לזמן ההוא.

מסקנה? איש איש באמונתו יחייה, אני אישית מאמין במדע ולא ברוחות.

דיברתי על זה שזה מטומטם שלאחרונה זה נהיה טרנד שכשאתה שואל מישהו "מה הדת שלך?" הוא אומר "לא אחי, אני אתאיסט".
אל תאמין, אל תעשה שום דבר שקשור לדת, אבל תקרא לעצמך יהודי לזכר אלה שנרצחו בשואה ובמלחמות ישראל בשביל שאתה תוכל לגור פה (כרגע לא 😆).
גם ככה ישראל זו בערך המדינה הכי מפולגת בעולם, אז לפחות שישמרו על מהותה כמדינה יהודית, דבר שאבות באבותיך כל כך רצו.

זו האמרה הכי מטומטמת ששמעתי בחיי. אולי הילדים של האנשים שהיו ב-SּS צריכים להרוג יהודים מתוך כבוד לתרבות ולמורשת של אנשי ה-SS?
התגובה שכתבתי די עונה גם על מה שכתבת, לא חושב שהגרמנים רוצים לרצוח יהודים לזכר אבותיהם שרצחו יהודים.

כפי שאמרו חכמים ממני, There are no atheists in foxholes 🙌
ולמען הפרוטוקול, אני גם חושב שעשו מהיהדות מסחרה.

דיברתי על זה שזה מטומטם שלאחרונה זה נהיה טרנד שכשאתה שואל מישהו "מה הדת שלך?" הוא אומר "לא אחי, אני אתאיסט".
אל תאמין, אל תעשה שום דבר שקשור לדת, אבל תקרא לעצמך יהודי לזכר אלה שנרצחו בשואה ובמלחמות ישראל בשביל שאתה תוכל לגור פה (כרגע לא 😆).
גם ככה ישראל זו בערך המדינה הכי מפולגת בעולם, אז לפחות שישמרו על מהותה כמדינה יהודית, דבר שאבות באבותיך כל כך רצו.

התגובה שכתבתי די עונה גם על מה שכתבת, לא חושב שהגרמנים רוצים לרצוח יהודים לזכר אבותיהם שרצחו יהודים.

ברור שהוא יקרא לעצמו יהודי בדיוק כמו שאני עושה וגם ואני מאמין שגם כל האתאיסטים היהודים בפורום ינהגו בדרך זו. ואני לא מבין איך אתה יכול להגיד שזה טרנד, אני אף פעם לא האמנתי בדיוק כמו רוב האתאיסטים, חלק קטן יחסית עוברים מהדת לאתאיזם.

זה לא טרנד, זו סטטיסטיקה, בעד 200-300 שנה לא ישארו אנשים שמאמינים באלוהים בעולם, ואם ישארו כאלו הם יהיו מיעוט במיעוטם, הטכנולוגיה, המדע וההיסטוריה האמיתית תתגלה יותר ויותר ויהיו עוד חורים ענקיים בנוגע לדת, מה שיחסל אותה לגמרי.
אנחנו כנראה לא נחזיק מעמד עד אז, אבל הדבר קרוב מתמיד.
בכל מקרה, אני לא מבין מה הטרנד הזה להכניס את השואה לכל חור ולרחם על אותה תקופה, אני יכול באותו המטבע לומר, איפה אלוהים היה באותו הזמן? אם היהודים הם העם הכי מאמין והכי חזק בדת, דווקא בהם הוא התנקם.
יהיו כאלו אהבלים שיגידו "כי היהודים חטאו בגולה", בסדר, אני עדיין מחכה לגוגו- מגוגו ולמשיח.
בקשר לישראל, אף פעם לא רציתי לגור בישראל, אבל בלית ברירה ובגלל שהייתי גם ילד שתלוי בהורים שלו מבחינה פיננסית + נפשית, נשארתי בישראל (כן תגידו שניצלתי את המשאבים של ישראל בלה בלה, אבא שלי משלם מספיק מיסים כבעל עסק בשנה כדי לממן ערבים ודוסים, אני לא חושב שהם מיוחדים במיוחד יותר ממני).
בנוסף - אני לא סובל את התרבות, ההתנהלות, האנשים, המוסדות וכל דבר שקשור בישראל.
אני לא שונא את היהדות או כל מה שקשור בכך, אני כן שונא את הישראליות וכל מה שקשור בכך ואני מתנגד אפילו להיותי ישראלי, אך אם משהו ישאל מהו מקורי אגיד לו שאני יהודי ולא יהסס, למרות שגם אומר לו בדרך שאני לא מאמין בדת וזה לא ממש משנה לי מי זה מי (תלוי למי, יש כאלו בכיינים).

אזהרה: תגובה זו לא מתאימה לאנשים שלא יכולים לקרוא משהו ארוך מטבלה של ערכים תזונתים של בזוקה.

😃

אם הית יודע לקיים דיון אמיתי ופתוח, מילא ....

בוא נראה את השתלשלות העניינים, בתמציתיות:

gad57 מפרסם קישור

משה מציין שהכל מושחת במערכת

kodi מציין שהדת דבילית

משה מביע הסכמה

Vadijo מביע הסכמה עם kodi

daniel2 מביע חוות דעת על מוצא חברי הפורום

Bariah מגיב על דברי kodi

משה מתנגד לדברי bariah

dr vin diesel מעודד את משה לפתוח את ליבו (כאילו שהוא זקוק לעידוד 😉)

וכך ממשיכה שרשרת המגיבים, עד שמופיע black356 ומביע דעה

לאחריו, נכנס הטרול החביב עלייך, ופולט (בשם הלוגיקה) את החרא שלו, תוך ציטוט דעות של אחרים. אולי הוא גדל בבור צואה, אחרים לא. ברגע שהוא מקבל תגובה שלילית, הוא מנסה להטיל רגשי אשם על המגיב, על שאותו אדם העז לסתור אותו. מזכיר לי התבטאויות שלך, למען האמת.

ולאחר שאני מזכיר לו שדעה של אחר שווה לא פחות משלו, קם ועולה מן הבקבוק השדון coldfire, להגן על הוואסל שלו, שמנסה להפגין את שריריו ברגע שמישהו מנסה ללמד את הוואסל איך מתנהגים בדו-שיח. בדרך הוא מדגים את דעתו על מה שחושבים אחרים.

נחמד.

שוב, תלמד את אורחות תרבות הדיבור.

אם יש לך השגות על דברי, תנסח את דברייך כראוי לאדם תרבותי, כפי שאתה רוצה לראות את עצמך. אני אשמח לשוחח על עניין.

אחרת, תדבר אל נייר לניגוב הישבן. הוא ישמח לקבל את דברייך.

ולעניין הדיון (יותר נכון, למה שהוא התפתח): אני חושב שדת ומדע מושתתים על אותו עיקרון: למישהו יש התגלות. הוא מעביר אותה הלאה, בין אם בהגיון, ובין אם בכפייה (, בין השיטות: יצירת רגשות אשם באלו שלא מקבלים את דברים. המעריצים משתמשים באותה טכניקה להעביר את המידע הלאה. די דומה למה שקורה בתחום האימונים והתזונה.

קשה להשוות דת למדע, מאחר ורבים נוטים לייחס לדת חוסר הגיון. אני לא מסכים. מי שטרח לחשוב על מקורות הדת, ולחקור אותם (כולל הלוגיקנים שבינינו), היה מגלה שהדת באה להסביר את העולם ותכולתו.

ככלל, לאדם קל להאמין שמישהו יצר משהו, מאשר לקבל את הרעיון שמשהו נוצר מאליו, או כתוצאה של גורמים שאינם מזוהים לעין הלא-מזויינת. לצורך הדיון, הדת מצאה את הגורם/ ישות, וקראה לו/ לה/ להם/ להן (תבחרו מה שבא לכם) "אלוהים". המדע עדיין מחפש, למרות שהוא זיהה מספר לא מבוטל של גורמים. האטום זוהה ומופה, עכשיו מנסים לפרק חלקיקים קטנים יותר (והמסע ממשיך).

אהה, כמעט שכחתי להוסיף את 😃, עובר אלו שמאוד לא אוהבים את השימוש ברגשונים.

😉

ושוב הגיע $!@%!%!@$!@#$@!#$!.

בלאק, הדרך היחידה שאני מוכן לנהל איתך דיון מעכשיו היא ע"י תחשיב פסוקים. כל דבר אחר ימנע ממני להגיב.

העובדה שישראל מוגדרת כמדינה של יהודים פוגעת בנו, וגורמת לעולם להסתכל עלינו כעל מדינה עם אפליה כלפי כל מי שלא יהודי.

ושוב הגיע $!@%!%!@$!@#$@!#$!.

בלאק, הדרך היחידה שאני מוכן לנהל איתך דיון מעכשיו היא ע"י תחשיב פסוקים. כל דבר אחר ימנע ממני להגיב.

1) אתה לא יודע לנהל דיון, אל תשלה את עצמך. חוץ משלהוב הרוחות ע"י התנצחות אתי, ערך התרומה שלך לדיון הזה קרובה ל-0. אפילו הטרול תרם יותר ...

2) מצטער, אני לא מדבר במשוואות ופסוקים, אלא במלים (אם אתה יודע מה זה).

השוואה לא טובה, אתה בא מנקודת הנחה שכל האנשים שאני מכיר הם ישראליים? יש משהו כמו 100 אנשים שאני יודע מה ההשקפות שלהם בקשר לדת, 30 מהם ישראליים ו20 מתוך ה100 מאמינים, וברור שאי אפשר לקבוע שום דבר על סמך זה, סה"כ אמרתי שמה שחבר שלי אמר נראה לי קצת מוזר ממה שיצא לי להכיר. וואו, עכשיו ממש הרשמת אותי, לא רק שאתה יודע מה קורה בפועל אתה גם יודע מהו האחוז המדויק, כבוד, מר זריף.

אתה לא מבין. הוא לא השווה אותך לסיפור שלו, הוא עשה אנאלוגיה שמבוססת על אותו בסיס רעיוני (אך קצת מוקצנת) כדי שתבין שההנחה שממנה אתה יוצא היא מוטעת. חוץ מזה טרול נו באמת, רואים שיש לך ראש על הכתפיים, אתה לא יכול קצת לתרום לפורום קצת יותר במקום לעשות פרובקציות?

1) אתה לא יודע לנהל דיון, אל תשלה את עצמך. חוץ משלהוב הרוחות ע"י התנצחות אתי, ערך התרומה שלך לדיון הזה קרובה ל-0. אפילו הטרול תרם יותר ...

2) מצטער, אני לא מדבר במשוואות ופסוקים, אלא במלים (אם אתה יודע מה זה).

אם ההגדרה שלך לדיון כוללת פליטת משפטים אקראיים ללא שום קשר למה שנאמר, אז כן, אני לא יודע לנהל דיון.

זה לא טרנד, זו סטטיסטיקה, בעד 200-300 שנה לא ישארו אנשים שמאמינים באלוהים בעולם, ואם ישארו כאלו הם יהיו מיעוט במיעוטם, הטכנולוגיה, המדע וההיסטוריה האמיתית תתגלה יותר ויותר ויהיו עוד חורים ענקיים בנוגע לדת, מה שיחסל אותה לגמרי.
אנחנו כנראה לא נחזיק מעמד עד אז, אבל הדבר קרוב מתמיד.
בכל מקרה, אני לא מבין מה הטרנד הזה להכניס את השואה לכל חור ולרחם על אותה תקופה, אני יכול באותו המטבע לומר, איפה אלוהים היה באותו הזמן? אם היהודים הם העם הכי מאמין והכי חזק בדת, דווקא בהם הוא התנקם.
יהיו כאלו אהבלים שיגידו "כי היהודים חטאו בגולה", בסדר, אני עדיין מחכה לגוגו- מגוגו ולמשיח.
בקשר לישראל, אף פעם לא רציתי לגור בישראל, אבל בלית ברירה ובגלל שהייתי גם ילד שתלוי בהורים שלו מבחינה פיננסית + נפשית, נשארתי בישראל (כן תגידו שניצלתי את המשאבים של ישראל בלה בלה, אבא שלי משלם מספיק מיסים כבעל עסק בשנה כדי לממן ערבים ודוסים, אני לא חושב שהם מיוחדים במיוחד יותר ממני).
בנוסף - אני לא סובל את התרבות, ההתנהלות, האנשים, המוסדות וכל דבר שקשור בישראל.
אני לא שונא את היהדות או כל מה שקשור בכך, אני כן שונא את הישראליות וכל מה שקשור בכך ואני מתנגד אפילו להיותי ישראלי, אך אם משהו ישאל מהו מקורי אגיד לו שאני יהודי ולא יהסס, למרות שגם אומר לו בדרך שאני לא מאמין בדת וזה לא ממש משנה לי מי זה מי (תלוי למי, יש כאלו בכיינים).
אתה עוד פעם מקשר בין דת ואמונה, אני אומר לך שלא מעניין אותי כמה אתה או כל אחד אחר מאמין, אני אומר שיהדות זה דבר שמאחד את המדינה הזאת, כנ"ל השואה.
נתתי את השואה כדוגמה ללמה העם היהודי צריך להיות עם יהודי, מחוץ למדינה שלנו שונאים אותנו לא משנה מה נעשה או כמה נחמדים נהיה.

COLDFIRE - מעבר לזה שלדעתי צריך קצת ללמוד לשים זין על מה חושבים עלינו, אני לא חושב שיש משהו חריג במדינת לאום אתני, אנחנו לא היחידים.

אם ההגדרה שלך לדיון כוללת פליטת משפטים אקראיים ללא שום קשר למה שנאמר, אז כן, אני לא יודע לנהל דיון.

כל אדם שלא יודע לרקוד אומר שהרצפה עקומה ...

אם לא הבנת את המשפט, יש מילונים וניבונים. ואם לא הבנת את הקשר אלייך, נו טוב ...

אגב, חשבת שלא תקיים דיון אתי, אלא ע"י תחשיב פסוקים. מה קרה? 😃

אתה לא מבין. הוא לא השווה אותך לסיפור שלו, הוא עשה אנאלוגיה שמבוססת על אותו בסיס רעיוני (אך קצת מוקצנת) כדי שתבין שההנחה שממנה אתה יוצא היא מוטעת. חוץ מזה טרול נו באמת, רואים שיש לך ראש על הכתפיים, אתה לא יכול קצת לתרום לפורום קצת יותר במקום לעשות פרובקציות?
תראה, שוב פעם, אני לא טענתי שממה שאמרתי ניתן להסיק שרוב האנשים הם אתאיסטים, בכל מקרה זה לא נשמע היגיוני ש70-80% מהאנשים בעולם הם מאמינים בלי שום צורך להסביר, אני אמרתי לו שזה לא נשמע היגיוני והוא אמר ש"זה ככה", חשבתי להסביר לו למה זה לא נראה לי היגיוני וזה הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו, לצורך השוואה בוא נניח שחבר שלך אומר לך ש60% מהגברים הם הומוסקסואלים (לא שאני משווה את זה לדת), לך זה לא נראה היגיוני ובצדק, אבל אין הרבה טיעונים שאתה יכול להעלות, אז מה שנשאר זה לומר שזה לא נראה היגיוני כי אתה כמעט שלא מכיר גברים הומוסקסואלים, עכשיו "עשיתי אנאלוגיה שמבוססת על אותי בסיס רעיוני" רק שהפעם זה איכשהו מסתדר, אי אפשר להוכיח שום דבר ככה, אז אני רק אומר שאני לא חושב ש70-80% מהעולם הם מאמינים, הטרול אוהב להיטפל לשטויות כדי לצאת חכם או מצחיק (תודה בזה טרול) ואין לי שום בעיה עם זה, אני רק לא אוהב שמסובבים את התמונה ככה שיהיה אפשר לראות רק חלק ממנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית