הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי מסתתר מאחורי סימני הכשרות למיניהם

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
כל אדם שלא יודע לרקוד אומר שהרצפה עקומה ...

אם לא הבנת את המשפט, יש מילונים וניבונים. ואם לא הבנת את הקשר אלייך, נו טוב ...

אגב, חשבת שלא תקיים דיון אתי, אלא ע"י תחשיב פסוקים. מה קרה? 😃
זה דווקא רעיון מעולה, ואפילו אני הצהרתי את אותו הדבר בפניך לפני לפני כמה חודשים.

דיונים עם אנשים כמוך הם בעיה. אתה מתכחש לכללי הלוגיקה, ומבחינתך עצם טענת הטענה מהווה הוכחה מספקת לנכונותה. לכן, לפי חוקי ההגיון המעוותים שלך, כל טענה שתטען יכולה להיות נכונה, ללא קשר לתוכנה. במילים אחרות, אתה פשוט מיסטיקן. כל המשפטים שלך הם בסגנון "יוסי ילד נחמד, ולכן שוקולד פרה זה טעים", לכן, פשוט אי אפשר להתייחס אליהם (ולכן בעצם אליך) ברצינות.

גם בלגיה, יפן ושוויץ לדוגמה מוגדרות כמדינות לאום אתני.

על איזו אפליה אתה מדבר?

מדינת ישראל מוגדרת כמדינת יהודים. ברגע שיש לך אזרחים ערבים פה, זה אוטומטית מגדיר אותם כסוג ב' (בלי קשר לזכויות האמיתיות שלהם פה).

מדינת ישראל מוגדרת כמדינת יהודים. ברגע שיש לך אזרחים ערבים פה, זה אוטומטית מגדיר אותם כסוג ב' (בלי קשר לזכויות האמיתיות שלהם פה).
למה זה מגדיר אותם כאזרחים סוג ב'? זה מגדיר אותם כמיעוט ערבי בתוך מדינה בעלת רוב יהודי.

למה זה מגדיר אותם כאזרחים סוג ב'? זה מגדיר אותם כמיעוט ערבי בתוך מדינה בעלת רוב יהודי.

המדינה מתייחסת אל אזרחיה כיהודים על פי הגדרה. זאת אומרת שאם אתה לא יהודי, אתה אזרח סוג ב', ואתה תרגיש ככה בלי קשר לזכויות שתקבל.

המדינה מתייחסת אל אזרחיה כיהודים על פי הגדרה. זאת אומרת שאם אתה לא יהודי, אתה אזרח סוג ב', ואתה תרגיש ככה בלי קשר לזכויות שתקבל.
לא הבנתי מאיפה אתה מביא את זה.
מדינה יהודית משמעה מדינה בעלת רוב ואופי יהודי.
רוב יהודי אומר שיהיו חוקים שיגרמו שישמר פה רוב יהודי, דוגמאת חוק השיבה.
אופי יהודי אומר לדוגמה שהחגים והמועדים הרשמיים יהיו היהודים, כמו שבמדינות בהן הרוב נוצרי חגים יהודים הם לא חגים רשמיים.

נערך לאחרונה:
זה דווקא רעיון מעולה, ואפילו אני הצהרתי את אותו הדבר בפניך לפני לפני כמה חודשים.

דיונים עם אנשים כמוך הם בעיה. אתה מתכחש לכללי הלוגיקה, ומבחינתך עצם טענת הטענה מהווה הוכחה מספקת לנכונותה. לכן, לפי חוקי ההגיון המעוותים שלך, כל טענה שתטען יכולה להיות נכונה, ללא קשר לתוכנה. במילים אחרות, אתה פשוט מיסטיקן. כל המשפטים שלך הם בסגנון "יוסי ילד נחמד, ולכן שוקולד פרה זה טעים", לכן, פשוט אי אפשר להתייחס אליהם (ולכן בעצם אליך) ברצינות.

בוא נדבר על לוגיקה, והקשר בינה לבין הדיאלוג בינינו.

כתבו דעות, פסלת אותן מבלי להסביר למה (ממש, קשר לוגי) וכינית (בין אם במפורש, בין אם ברמז עבה כמו שכבת השומן של כמה חברי פורום) את כותביהן אידיוטים. ניסו לתקן אותך, הגאון הלוגי, אז נעלבת כמו ילד והגבת בהתאם. עכשיו, מה הסיבה הלוגית לקיום גישה כזאת?

כמובן שאתה תמשיך להגיב כך, וכך גם "מושיעך" באשכול הזה. המצב ישתנה רק ברגע שיקבלו את דברייכם כדברי אלוהים חיים, ויקריבו לכם קורבן שיכיל משקולת בחלב אמה 😉. אתם תוכלו לבחור אם אתם רוצים את החלב מקופסא, או משקית. מצטער, זה לא בא בטעמים. 😉

לזכותך אוכל לזקוף שהגבת בהמשך הדיון בצורה עניינית, כל עוד לא ניסית להתנצח בכח עם אחרים. זה הרבה יותר ממה שה"מושיע" שלך עשה.

נ.ב. התירוץ של "אין לך לוגיקה" (על כל נגזרותיו) באה לבטא אי-הסכמה בצורה מכוערת, שיכולה לנבוע מאי-הבנה. רק בגלל שבשכונה שלך זה ככה, לא אומר שנסכים לזה גם כאן.

אם אתה לא מבין, תשאל. אם אתה לא רוצה לשאול, אל תנסה להתנצח.

אני חושב שזה הרבה יותר מעבר לזה,אני אישית לא מאמין ב "אלוהים" אלא מאמין במשהו (יכול להיות גם עצם) שאחראי( ??? - תקראו לזה ככה) על הרבה דברים,אתה יכול לקרוא לזה היקום (אחת מהסיבות שהוא אין סופי),אני יכול להביא לך דוגמא,בן דוד שלי (בן 8) ז''ל נהרג במלחמת לבנון השנייה "בגלל" שערבי קטן לחץ על כפתור,אני לא אדבר על מה עבר עלינו בתור משפחה כי זה לא קשור לנושא כרגע,רק שתדעו שכל המשפחה שלי הייתה לגמרי נגד האמונה באלוהים,אז בכלל,ההורים שלו נשברו,כמו כל הורה שהבן בן 8 שלו יהרג (חלילה) בגלל קטיושה,זה היה קצת יותר מלפני 3 שנים,ההורים קצת "התגברו" אם אפשר לקרוא לזה ככה,והאבא התחיל להיות מומחה בעניין של "תקשור" אם תקרא לזה ככה,הוא קרא כל כך הרבה ספרים על ה"יקום",שכן,זה משהו שגדול ממך,אתה יכול לקרוא לזה "מזל" או "אלוהים" או מה שזה לא יהיה.
בכל זאת,אני לא חושב שהעולם מתנהל בכזאת פשטות והכל הולך סתם ככה,אתה יכול להגיד שזה מזל,צירוף מקרים,אבל הדרך הכי נכונה לחיים היא להגיד שאתה הוא הגורם המרכזי למה שעובר עליך בחיים (שאר הדברים לא תלויים בך-זה כל מה שאמרתי למעלה)

איזה כיף לחפור!!!!!!!!!!!!!! 😃

על סמך מה אתה יודע שהייקום הוא אין סופי? מדדת אותו?
אוי סליחה, בלתי אפשרי למדוד משהו אין סופי.

אתם בכלל מבינים מהו המשקל של ההגדרה "אין-סוף"?
זו הגדרה מטומטמת שאי אפשר להבין מה הכובד שלה.

על סמך מה אתה יודע שהייקום הוא אין סופי? מדדת אותו?
אוי סליחה, בלתי אפשרי למדוד משהו אין סופי.

אתם בכלל מבינים מהו המשקל של ההגדרה "אין-סוף"?
זו הגדרה מטומטמת שאי אפשר להבין מה הכובד שלה.

לא נראה לי שאתה מבין על מה אתה מדבר.

יש 3 סוגים של מדינת לאום אתני - לאום אחד, שני לאומים ויותר משניים.

התכוונת למונח הידוע כ"מדינה דו-לאומית"?

בעניין זה, בלגייה שונה בתכלית השינוי מישראל, שכן בישראל אין שני לאומים שווים בכוחם החברתי והפוליטי.

הנה קישור מעניין בנושא:
http://www.edu-negev.gov.il/tapuz/chanatp/318487328/568041771.htm

אפילו ארגונים שצריכים לשמור על משו כל כך בסיסי מבחינת הדת לא שומרים את זה.
מדהים.
אני יהודי מודרני (מאמין בזה שקיימת ישות מעל, לא בטוח שזה אלוהים כפי שמוסבר בתנ"ך) והעובדה שאני קשור לשורשים יהודים, מסמנת שהדת היהודית שייכת אליי, כי זה מושפע מבחירה של הישות הזאת. אני אפילו לא אוכל כשר, אבל אני מרגיש קשר אמיתי ביני לבין האדמה הזאת, ועוד שנתיים כשאני יתגייס, אפילו שאמא שלי לא חותמת (בן יחיד וכל השטויות האלה), כל תפקיד שאני יקבל, אני יבצע אותו הכי טוב שאני יכול, בשביל המדינה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית