הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעת לוואי אחרי סייקל שמורידה אותי מהשימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אהלן,

התפועת לוואי שאני מדבר עליה היא פצעים בגב/כתפיים/חזה דווקא לאחר הסייקל-במשך 3-4 חודשים.

עשיתי עד עכשיו 3 סייקלים, הסייקל הראשון כלל טסט רפואי בלבד ולא הזרקתי בכתפיים ולאחריו לא יצאו הפצעים, שני הסייקלים הבאים היו עם טסט ובולד (חומרים לא רפואיים) ובהם הפצעים יצאו.

התופעת לוואי הזאת משמ מבאסת אותי, היא מפריעה לי ונמשכת הרבה זמן עד שעוברת (יותר מהסייקל עצמו), וזאת יכולה להיות סיבה שבעקבותיה לא אעשה סייקל נוסף.

רציתי להתייעץ איתכם, אולי הסוג של החומר הוא הגורם? אולי הבולד? יש קשר בין זה שהזרקתי בכתפיים ליציאת הפצעים שם?

זו תופעת לוואי אנדרוגנית וגם בשל חוסר האיזון ההורמונלי לאחר הסייקל
זה אמור לעבור מעצמו, לעיתים יותר/פחות זמן
תשתמש במשחה נגד אקנה זה יעזור לייבש את הפצעים והם יעברו

• פותח/ת השרשור
זה עובר מעצמו אבל לוקח לזה המון זמן (מספר חודשים).

אני משתמש במשחה וגם באנטיביוטיקה בשם מינוציקלין.

זה לא ממש חמור, אבל כן מפריע לי להתאמן עם גופיה.

השאלה אם אחד מהדברים שרשמתי יכול להיות גורם לזה

כל חומר בעל השפעה אנדרוגנית (אפילו תרופת המרשם פרווירון, שנועדה לעזור בחסך אנדרוגני למטופל ואינה מפעילה תכונות אנאבוליות) יגרום לכך. תוסיף לזה מינונים, משך זמן שימוש, גנטיקה ושימוש חוזר והרי לך המצב שלך

אני רואה הרבה בחורים במכון אצלנו שהם בזמן סייקל וגם לאחר סייקל שהם מלאים באקנה ופצעים ובאים עם גופיות בלי שום בושה...
אתה לא צריך להתבייש בכמה פצעונים...
אבל זה דעתי האישית!

אולי זה ישמע גיי, אבל אני הלכתי לקוסמטיקאית שעזרה לי עם הפצעים
2 טיפולים והכל חלק ונשמר ככה (עד לסייקל הבא חח)

• פותח/ת השרשור
אולי זה ישמע גיי, אבל אני הלכתי לקוסמטיקאית שעזרה לי עם הפצעים
2 טיפולים והכל חלק ונשמר ככה (עד לסייקל הבא חח)

אתה יכול לפרט?

מה כלל הטיפול? ואיך זה עזר? כי גם אם טיפלת במה שהיה עדיין ממשיכים לצאת.

אתה יכול לפרט?

מה כלל הטיפול? ואיך זה עזר? כי גם אם טיפלת במה שהיה עדיין ממשיכים לצאת.
לא משהו ממש מיוחד
טיפול שכלל הוצאת הפצעים (סוג של אקנה, כן) גם ידנית וגם על ידי אמצעים קוסמטיים (מחט פינצטה מיוחדת כזו) ומריחת משחה ייחודית לייבוש אקנה
היו לי בעיקר באיזור הכתפיים וחלק עליון בגב. 2 טיפולים לקח לי לכסות את כל האיזור כי ההמצלה שלה הייתה שלא להעמיס בפעם אחת על כל האיזור. זה עבר כמעט לחלוטין ומה שנשאר היו ממש רק נקודות פצפוניות ולא מורגשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית