הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל

ariel.ham

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
מתחיל סייקל - אשמח לחוות דעתכם המקצועית

12 שבועות (אולי אוריד ל10 אם ארגיש שזה יותר מדי כי זה חומרים קצרים - הרבה זריקות)
1-12: tren ace(100mg), masteron(100mg), test ph(100mg) - EOD

1-12: hcg 250iu twice a week

6-12 anavar 50mg ED

5 ימים אחרי זריקה אחרונה סטנדרד כלומיד-נולבה 100.100.50.50-40.40.20.20

תודה לכל התותחים שעונים ועוזרים

• פותח/ת השרשור
סייקל חמישי - האחרון שלי היה לפני קצת יותר משנה (עשיתי הפסקה ארוכה)
אני 176 - 84קילו - 14 אחוז שומן נראה לי (אולי קצת פחות)
אני בעיקר רוצה חיטוב - אין לי עניין להוסיף עוד מסה באופן משמעותי (אני די גדול ושמור - כלומר יש צורה)
בד"כ שאני על אסטרים ארוכים אני מתנפח ממש וזה לא עושה לי טוב - בקיצור להתחטב וכמובן לעלות מסה נקייה כמה שאפשר.

הסייקל האחרון שלי היה על הפנים !! עשיתי לצערי NovaPharm ואני כמעט בטוח מאה אחוז שהחומר bunk לחלוטין - גם הרגשתי חרא, גם התנפחתי ממים או מה שזה לא היה שם אז אני לא יודע כמה הסייקל האחרון באמת נחשב.

התכנון די טוב.

כמה הארות:

טרן - אני הייתי מגביל את השימוש ל-8 עד 9 שבועות. לכן כדאי להכניסו משבוע 3 לסייקל ועד הסוף. מינון שציינת כ-100mg/eod מספיק בהחלט.
מאסטרון - ניתן להריץ לכל האורך, מדובר בחומר די חלש אבל בעל ערך מוסף אדיר. אתה תהנה ממנו. לגבי המינון של המאסטרון, ממליץ להעלות ל-150mg/eod.
טסט - מינון כמובן גם להעלות ל-150mg/eod, בכדי לתת איזון אנאבולי לסטאק.
אנאבר - במשקלך כדאי להריץ 60mg-70mg ליום.

צר לי לשמוע שהסייקל האחרון שלך לא היה טוב. אולי החומרים, אולי גם עוד דברים (תזונה). אסטרים לא משפיעים רבות על ספיחת נוזלים, כך שחיטוב עם אסטרים כמו אנתת בהחלט אפשרי ואף רצוי בכל הקשור בתדירות הזריקות. התזונה היא החשובה מכל המשתנים שמשפיעים על הויזואליות, כך שבהנחה והחומרים יהיו טובים, מה שיקבע זה מה שתכניס לפה.

באיזו חברה חשבת להשתמש? הסטאק עצמו מכיל 3 חומרים די יקרים - מאסטרון, טרן ואנאבר. אין כיום הרבה חברות שמחזיקות את החומרים הללו Legit ובדוס נכון. ממליץ לך לחפש בראש ובראשונה את זנקו, וזה מניסיון אישי איתם, בין היתר כמובן גם טסט, טרן ומאסטרון (האהוב עלי ביותר). אם לא תוכל להשיג את זנקו, גם אמריקן פארמה לאב בהחלט טובה ותענה על הדרישות באותה איכות.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני כמעט לא סומך על vendors בארץ - מניסיון עבר שלי ושל חברים תמיד עובדים עליי, או שזה חומר מהול, או שזה בכלל לא החומר שמצוין בויאל וכו וכו

יש לי תאוריה שאומרת שגם אם vendor מסוים נחשב אמין בארץ, אז הוא תמיד ישמור את החומרים הטובים לו ולחברים שלו ולאנשים כמוני חובבנים שבאים אליו בשביל סייקל פה ושם בקטנה הוא תמיד ינסה למכור את השיט שהוא לא צריך כבר

בכל אופן אני את החומרים שלי מזמין דרך האינטרנט - ועכשיו הלכתי על pharmacom - הם מקבלים ביקורות מצוינות ויש לי חברים מחו"ל שעושים רק איתם והם המליצו לי עליהם - לא ניסיתי עוד אני מודה - אבל אני בטוח שזה פחות מסוכן לנסות מהשיט שמנסים למכור לך בארץ כל מיני עכברי מכון שאין לך מושג מה זה בכלל ומאיפה זה מגיע.

יש לי עוד שאלה - תמיד אומרים שפרגניל צריך להיות כל הזמן בקירור - זה אומר שאי אפשר להזמין פרגניל מהאינטרנט ?

תודה אחי על כל העזרה !

אכן, ארצנו הקטנטונת בכמה השנים האחרונות התגלתה כביצה של קניבלים והרבה חומר Bunk הסתובב לו, ועדיין מסתובב
הבשורה דווקא הגיע לפני שנה+ כאשר זנקו נחתה כאן ועימה קו מגוון ואיכותי של כל חומר. החל מטסט הבסיסי, דרך טרן, דקה, מאסטרון ובולד בדוס וכלה באוראלים בסיסים כמו דיבול ועד המיוחדים כמו סופרדרול ואנאבר לג'יט שעובד.
אני תמיד הייתי ספקן וזו הסיבה שהסייקל הראשון שלי היה עם טסט רפואי בלבד מבית מרחקת
אבל אחרי שניסיתי את זנקו לא רק שלא התאכזבתי, אלא הרגשתי בעצמי שיש פה משהו טוב שעובד כמו שצריך, וגם הדבר אושש בבדיקות דם שביצעתי הן לרמו תהטסט והן להורמונים אחרים המושפעים מהסטאקים שלקחתי בעבר
מאז אני רק איתם ולאחרונה סיימתי עוד סייקל מאסה
חוץ מזה, לא נתקלתי בבן אדם הוגן אחד (ולא שקרן או דילר מאעכר שימכור את סבתא שלו בשביל עוד מכירה) שלא היה מרוצה מהם

כמו כן, איפשהו בתחילת השנה גם יצאה לה אמריקן פארמה לאב, שזה בעצם מותג ישראלי של יצרן ותיק וטוב שמשווק גם לחו"ל
כך או כך, היצרן לא מאכזב ומציג איכות גבוהה ומבחר טוב ונוח של שמנים ואוראלים וגם כאן הפידבקים הטובים לא פוסקים

נכון שבכל יום נתון יכול לקפוץ המניאק שיזייף, ידלל, ישקר ויפיץ שמועות- אנחנו לא חיים בוואקום והתחום הזה מלוכלך עוד לפני שבכלל התחלנו להזריק משהו... צריך להיות סבלני, מוכר ומכיר ולשאול את השאלות הנכונות.. גם מי שנכוונה מייצור מקומי או דילר כזה או אחר שעל הדרך מכר לו משהו, לא צריך לפסול קניה חוזרת בארץ, אף הפעם ממקור אמין ולא סלקטיבי (ה"מזוודה" שמיועדת לבילדרים מתחרים לעומת ה"מזוודה" שמיועדת לשאר העם).

הזמנות מחו"ל זה משהו שגם עשוי להיות Hit or Miss. יש אתרים רבים ומוכרים שמוכרים (לא נרחיב על כך מפאת חוקי הפורום) וגם אצלהם יש פאקים. מלבד זאת גם בוא נזכור שיש חברות מחו"ל שהגיעו לארץ והתגלו מהר מאוד כטוטו לוטו (באלקן) או שיט רציני (וורמודג'ה), כך שגם הטייטל של חו"ל לא עושה לי את זה, וגם לא אמור לעשות לאף משתמש הגיוני אחר.

אתה תעשה את החושבים שלך למול היכולות שלך והמידע שלך. אני פה להציג אובייקטיבית את מה שאני יודע שהולך בשוק ואתה לא תמצא המלצה אחת שלי על חומר שאני לא ניסיתי אישית, או שאני מכיר אנשים מהימנים שניסו, מספר רב כזה שיעיד על מגמה ולא על מקרה לא מובהק סטטיסטית

לגבי פרגניל מחו"ל - למה? באמת שפה זה עוד יותר בסיסי מהזמנת סטרואידים. לכל דילר יש כמעט בהישג יד פרגניל שיצא מבית מרקחת ישראלי. לא הייתי מזמין אף תרופת מרשם/SERM/AI מחו"ל. לשאלת הקירור - אחרי שעורבב יש לקרר 24/7. לפני כן - ניתן לשמור גם במצב יבש וקריר

• פותח/ת השרשור
אם היה לי כיוון לדילר שמוכר זנקו הייתי הולך על זה, רק בגלל ההמלצה שלך - אבל אני אפילו לא מכיר מי מוכר את זה וגם לא ראיתי אצל אנשים סביבי שעושים סייקל זנקו, אז בכל מקרה לא רלבנטי בשבילי.

אני אעדכן לגבי הניסיון שלי עם החומרים.

אתה תותח אחי - תודה רבה, אתה שומר על הפורום ממש ברמה גבוהה עם הסבלנות שלך והתשובות שאתה עונה לכולם- לא מובן מאליו בכלל

אולי עם הזמן יזדמן לך להכיר את זנקו. בינתיים מקווה שהסייקל הבא שלך יהיה איכותי לא משנה המקור.

אשמח שתחזור לעדכן מה התפתח ובכלל אם תבצע סייקל אז כיצד אתה מתקדם וכד'.

כל תרומה כזו חשובה לפורום ולמי שקורא גם מחוצה לו, ויש הרבה כאלה.

אם היה לי כיוון לדילר שמוכר זנקו הייתי הולך על זה, רק בגלל ההמלצה שלך - אבל אני אפילו לא מכיר מי מוכר את זה וגם לא ראיתי אצל אנשים סביבי שעושים סייקל זנקו, אז בכל מקרה לא רלבנטי בשבילי.

אני אעדכן לגבי הניסיון שלי עם החומרים.

אתה תותח אחי - תודה רבה, אתה שומר על הפורום ממש ברמה גבוהה עם הסבלנות שלך והתשובות שאתה עונה לכולם- לא מובן מאליו בכלל
גם לי לא היה כיוון אבל זה עניין של מזל וזמן ומגלים למי יש... תתחיל לחפור בפייסבוק וואטספ תגיע לאנשים הנכונים כמ ושאני עשיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית