זה המון זמן לעשות את שניהם ביחד, אני בספק אם אחריי בחינה אחת הביצועים בשניה תהיה משהו..אתה יכול אבל לא חייב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה המון זמן לעשות את שניהם ביחד, אני בספק אם אחריי בחינה אחת הביצועים בשניה תהיה משהו..אתה יכול אבל לא חייב.
זו ממש לא צריכה להיות הסיבה, בהחלט יש אחוזי נשירה גבוהים מ5 יח אבל אם היית נושר שם ממש לא היית מסתדר במדמח.הבנתי. יופי, אז בגדול יש לי את האפשרות לקפוץ ל5 יח"ל אבל במקום בו אני רוצה לעשות את הקורס לא המליצו כי הסיכויים ליפול הם גבוהים.
עדיף 4 יח"ל עם ציון טוב ולחסוך את השנה הזאת.
הבגרות היא ב13/7/17 ככה שזה 3 חודשים לפני שנת הלימודים, ממליצים לעשות ישר אחרי הבחינה את הפסיכומטרי? (צריך בסה"כ 550)
לא מדויק.קח בחשבון שלבגרויות לוקח להם 800 שנה
בבן גוריון זה נקבע על סמך פיזיקה, מתמטיקה וכמותי של פסיכו בלבד ברוב ההנדסות, רק קח בחשבון שהרמת הוראה שם הכי נמוכה בארץ.אז תחשוב שנגיד מישהו היה תלמיד סבבה אבל לא ממש טוב כלומר ממוצע בגרות 103 נגיד ? ולא למד פיזיקה ? הוא בערך צריך פסיכומטרי 740 אם לא יותר בשביל להתקבל
ולמה לעזאזל לא מקבלים לפי דגש כמותי ?
אתה מכיר אוניברסיטאות נחשבות שמקבלות על סמך דגש כמותי ? (יש לי בדרך כלל כמעט את כל הנקודות בכמותי גג טעות אחת אבל במילולי אני לפעמים מצליח רק 60אחוז ואז זה יוצא זבל של ציון)
אני יודע מחברים (לא סגור על איזה מועד הם עשו, נראה לי א') שחיכו לפזיקיה כמה חודשים, אולי זה היה חד פעמי או משהו...לא מדויק.
בגרויות שיש להם מועדי ב' נבדקים מהר למדי.
(מדבר על מועד א' בלבד)
אז אתה אומר יש טעם להתעקש על תל אביב/טכניון (לעשות שוב אם לא מספיק)? היום היה לי את הבחינה אין לי מושג איך הלך חחבבן גוריון זה נקבע על סמך פיזיקה, מתמטיקה וכמותי של פסיכו בלבד ברוב ההנדסות, רק קח בחשבון שהרמת הוראה שם הכי נמוכה בארץ.
אני יודע מחברים (לא סגור על איזה מועד הם עשו, נראה לי א') שחיכו לפזיקיה כמה חודשים, אולי זה היה חד פעמי או משהו...
בין האוניברסיטאות אני לא חושב שיש הבדל שמצדיק להפסיד שנת לימודים כדי לשפר ציונים.אז אתה אומר יש טעם להתעקש על תל אביב/טכניון (לעשות שוב אם לא מספיק)? היום היה לי את הבחינה אין לי מושג איך הלך חח
טוב אם לא ילך טוב אני אעשה שוב פסיכומטרי , בעיקר כי הרגשתי שלא הלך לי כמו תמיד בכמותי בגלל הלחץ הפעם לעומת זאת מילולי דווקא זרםבין האוניברסיטאות אני לא חושב שיש הבדל שמצדיק להפסיד שנת לימודים כדי לשפר ציונים.
לדעתי החסרון של באר שבע זה מעט מקומות לעבודה בזמן הלימודים
לא שווה לפספס שנה אבל אם יש לך בחירה אז כן.אז אתה אומר יש טעם להתעקש על תל אביב/טכניון (לעשות שוב אם לא מספיק)? היום היה לי את הבחינה אין לי מושג איך הלך חח
די כבר עם הפיקציה הזאת, גם בטכניון וגם בירושלים יש אחלה חיי חברה, לא רק בבן גוריון. (לגבי ת"א אני לא יודע, אבל סביר להניח שאם אתה גר בתל אביב יש לך חיים). בלי קשר שבתואר מדעי המחשב אין לך יותר מדי זמן לחיי חברהלא שווה לפספס שנה אבל אם יש לך בחירה אז כן.
בבן גוריון אבל היתרון זה החיי חברה.
ממה שאני יודע מחברים זה ממש לא פיקציה, באר שבע זה מעין כפר סטודנטים אזורים שלמים שמכוסים רק בדירות סטודנטים זה חוויה קצת אחרת. בטכניון יש משהו דומה אבל אל תשווה.די כבר עם הפיקציה הזאת, גם בטכניון וגם בירושלים יש אחלה חיי חברה, לא רק בבן גוריון. (לגבי ת"א אני לא יודע, אבל סביר להניח שאם אתה גר בתל אביב יש לך חיים). בלי קשר שבתואר מדעי המחשב אין לך יותר מדי זמן לחיי חברה
החיי חברה של סטודנט למדעי המחשב בבן גוריון בטכניון או בירושלים זהיםממה שאני יודע מחברים זה ממש לא פיקציה, באר שבע זה מעין כפר סטודנטים אזורים שלמים שמכוסים רק בדירות סטודנטים זה חוויה קצת אחרת. בטכניון יש משהו דומה אבל אל תשווה.
זה די חסר סיכוי להתווכח על זה. אני רק אגיד שזה משתנה מבן אדם לאדם כמה זמן הוא מוכן לאבד. בתכלס יש יותר אופציות לבילויים בבאר שבע בגלל הצורה שהם גרים.החיי חברה של סטודנט למדעי המחשב בבן גוריון בטכניון או בירושלים זהים
אני פשוט אחזק את מה שאמרו, החיי חברה בבן גוריון שונים כי כל רוב הסטודנטים גרים באותו איזור בגלל שרובם לא באר שבעים.די כבר עם הפיקציה הזאת, גם בטכניון וגם בירושלים יש אחלה חיי חברה, לא רק בבן גוריון. (לגבי ת"א אני לא יודע, אבל סביר להניח שאם אתה גר בתל אביב יש לך חיים). בלי קשר שבתואר מדעי המחשב אין לך יותר מדי זמן לחיי חברה
שמע אח שלי למד מדעי המחשב באוניברסיטה (לא יודע איך זה במכללה) וממה שהבנתי ממנו המתמטיקה ברמה מאוד מאוד גבוהה וזה תואר מאוד מתמטי בעיקר בהתחלה בקורסים המסננים מי שלא חזק במתמטיקה נופל ופורש מהתואר (כמובן יש טעם לאהוב גם מתמטיקה כי לעשות משהו שאתה סולד ממנו ומתעב במשך 3 שנים זה אחלה מתכון לממוצע ציונים נמוך ודכאון)אני מודה לכולם
כבר ביררתי לגבי השלמה ל4 יחידות במתמטיקה (כולל מועד ב' זה אמור להסגר עד יולי) אני אנסה מין הסתם להפציץ בציון הכי גבוה שאצליח.
המטרה שלי היא קודם כל בכלל להכנס למכללה.
2 שאלות -
1. הצלחתם קצת לבלבל אותי בנוגע למתמטיקה ומדמח. אם אני לא מסתדר עם 5 יחידות לדוגמא, אבל החשיבה שלי מאוד מפותחת ומסודרת, אין לי סיכוי לאהוב/להצליח במקצוע הזה אחרי שאסיים תעודה? או שמדובר רק בתואר שפשוט אתקשה בצורה מטורפת לסיים.
2. במכללת HIT ששם אני מתכנן ללמוד יש אפשרות לעשות מבחן פסיכוטכני שאליו לא מתכוננים והוא קצת יותר "משוחרר" מהפסיכומטרי. גם במבחן הזה נבדקים על חשיבה תחת לחץ, אבל למבחן הזה לא באמת מתכוננים לפי מה שהבנתי. אני צריך להוציא 550, למישהו יש איזה שהוא מידע בשבילי בנושא?
תודה מראש!
למדתי שפת C בתיכון/כהנדסאי, התחלתי ללמוד גם JAVA באופן עצמאי דרך udemy וראיתי את הדמיון בין 2 השפות. העיניין הוא שלא פיתחתי שום דבר עדיין בעצמי. בעקרון אני רוצה להיות מתכנת, לפתח דברים, לשבת שעות ולשבור את הראש על "איך אני עושה את זה". אני אוהב לעבוד מסודר, להפעיל את הראש ויש לי זיקה למחשבים, חוץ מזה שבחוץ אין שום דבר שיותר מדבר אליי, חוץ מתחום האימונים, וכבר ידוע שאין בזה פרנסה.@PomFect תתחיל מהסוף, האם מה שאתה רוצה לעשות זה לתכנת?
אם למדת תכנות בתיכון אתה אמור לדעת אם זה מתאים לך או לא, אם אין לך נסיון תעשה קורס באינטרנט או תקנה ספר ותתחיל ללמוד ותראה אם זה בכלל מדבר אליך.
המתמטיקה במהלך התואר היא משמעותית אבל זאת לא סיבה לוותר מראש.
יש לי יעד להתקדם בתפקיד ניהולי, כמובן אחרי שאלמד את העבודה בצורה מושלמת
לדעתי אם אתה לא מישהו שזורם לו קוד בדם מגיל צעיר, אחרי X שנים ימאס לך לקודד ואז תחפש את השלב הבא,ייתכן והשלב הזה יהיה ניהול.תחום התוכנה הוא מקום מאוד גרוע לתפקידים ניהוליים. יש מעט משרות והמנהלים בתחום נחשבים הרבה פחות מהאנשים המקצועיים.