הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל ראשון

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
my.php
שלום לכולם, התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד היום נתתי את הזריקה הראשונה בעכוז.

רציתי לדעת האם אני אמור להרגיש משהו בזריקה הראשונה באותו היום?
ביגלל ש הזריקה לא כאבה כלל, ולאחריה גם לא.

אני לא מרגיש עדין שום תופעות לוואי, האם אני אמור להרגיש משהו ביכלל בזריקה הראשונה?

על האמפולות רשום פארמה טסט אננטט באנגלית 250mg/m.
החומר היה קל להזרקה.

אני לא אוכל לעלות תמונה כי אני על הפלאפון ולא יודע איך , תודה על התשובות. אוסיף ואומר שהזרקתי עם המחט הירוקה ( לא של השאיבה כמובן) ביגלל שלא היה בידי עדין מחט כחולה.

זאת אומרת שלפחות בשבוע השני אני אמור להרגיש כבר משהו?
אתה אמור להרגיש את הקיק בסביבות שבוע רביעי חמישי
אני חושב להבא שאתה אמור לסמוך על הדילר שלך ולהיות בטוח שאתה מקבל חומרים טובים ולא לחשוש מזיופים

• פותח/ת השרשור
אתה אמור להרגיש את הקיק בסביבות שבוע רביעי חמישי
אני חושב להבא שאתה אמור לסמוך על הדילר שלך ולהיות בטוח שאתה מקבל חומרים טובים ולא לחשוש מזיופים
אם אני לא טועה זיוף היה אמור לכאוב בזריקה או לאחריה, אני כן קצת חושש מיכוון שזה סייקל ראשון שלי אין לי מושג מה אמורה להיות ההרגשה בזמן הסייקל , מבין שאמורות (וזה אינבידואלי) להופיע תופעות כמו פצעים בגב, רעב מוגבר, חרמנות, אולי טיפה אגרסיביות, פשוט רציתי לדעת מתי ואיך אני אמור להרגיש את הקיק של הטסט , באם לא ארגיש איזהשהו קיק אני פשוט אחזיר לדילר את החומרים.

תעשה קצת סדר בראש:
1. כאב לאחר הזרקה הוא תופעה הקשורה לחומר מזוהם או הזרקה מזוהמת ( באחריותך) או פגיעה בכלי דם או עצב במיקום ההזרקה. אין קשר בין איכות החומר הפעיל לבין כאב , לפחות לא בטסט.
2. במידה והחומר בדוס ואיכותי אזי קיימת עליה של ריכוז החומר הפעיל בדם עד שמגיע לשיא במינון הנוכחי וזה קורה אחרי כ21 ימים לערך , תופעות המתלוות לעליה בערכי הטסט יכולות להיות רבות ומגוונות אבל אתה תרגיש בעיקר : ליבידו גבוה , עליה במשקל משמעותית ( כמובן בהתאם לתזונת המסה שאתה מתכוון אליה - בתקווה) מוטיבציה גבוהה לאימון כמו כן עליה בכוח והתאוששות מהירה , שאר התופעות באם יהיו הן ברמה הלא נעימה - מקווה שלא יהיו.
בינתיים תעבוד על פי הספר ותעדכן שיהיה על מה לעדכן.
בהצלחה

תעשה קצת סדר בראש:
1. כאב לאחר הזרקה הוא תופעה הקשורה לחומר מזוהם או הזרקה מזוהמת ( באחריותך) או פגיעה בכלי דם או עצב במיקום ההזרקה. אין קשר בין איכות החומר הפעיל לבין כאב , לפחות לא בטסט.
2. במידה והחומר בדוס ואיכותי אזי קיימת עליה של ריכוז החומר הפעיל בדם עד שמגיע לשיא במינון הנוכחי וזה קורה אחרי כ21 ימים לערך , תופעות המתלוות לעליה בערכי הטסט יכולות להיות רבות ומגוונות אבל אתה תרגיש בעיקר : ליבידו גבוה , עליה במשקל משמעותית ( כמובן בהתאם לתזונת המסה שאתה מתכוון אליה - בתקווה) מוטיבציה גבוהה לאימון כמו כן עליה בכוח והתאוששות מהירה , שאר התופעות באם יהיו הן ברמה הלא נעימה - מקווה שלא יהיו.
בינתיים תעבוד על פי הספר ותעדכן שיהיה על מה לעדכן.
בהצלחה
אתה לא חושב שסוג שמן יכול לגרום לכאב?

זה נכון סוג השמן קשור , במיוחד אם זה אתיל אוליאט . במידה והשמן שונה ענבים או קיק ועדיין כואב זה כבר קשור לחומר מזוהם כמו ש Yalidan הסביר ...
לאנשים יש רגישויות לשמנים,מדללים וכו'.
לא כל כאב קשור לזיהום.
זיהום לא בעיה לזהות - בד"כ מלווה בחום גוף גבוה וחום מקומי באיזור הזרקה

לא כל כאב קשור לזיהום.
גם רגישות לשמן מזוהה בעדיפות ראשונה לחום מקומי ולא כללי

• פותח/ת השרשור
:
גם רגישות לשמן מזוהה בעדיפות ראשונה לחום מקומי ולא כללי
שאלה: אם הייתי רגיש לשמן היתי מרגיש כאבים וחום מהזריקה הראשונה ?
בנתים יש לי טיפה כאבים , אבל נסבלים ליד עצם הזנב בעכוז הימני שלושה ימים לאחר הזריקה קצת מעל מיקום הזריקה.

והגיוני שאני כבר מרגיש את הטסט? או שזה פסיכולוגי ? במחינת תאבון וכח

:

שאלה: אם הייתי רגיש לשמן היתי מרגיש כאבים וחום מהזריקה הראשונה ?
בנתים יש לי טיפה כאבים , אבל נסבלים ליד עצם הזנב בעכוז הימני שלושה ימים לאחר הזריקה קצת מעל מיקום הזריקה.

והגיוני שאני כבר מרגיש את הטסט? או שזה פסיכולוגי ? במחינת תאבון וכח
מה שאתה מתאר יכול לנבוע מכמה דברים, אז תמשיך לעקוב. טכניקת הזרקה, סטריליות, שריר בתול או גם באמת רגישות לשמן...
לשאלתך השניה - כן יכול בהחלט להיות גם פסיכולוגית גם פיזיולוגית מעט כי הרמות מתחילות לאט לאט לעלות

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר יכול להיות כמה דברים אז תמשיך לעקוב. טכניקת הזרקה, סטריליות, שריר בתול או גם באמת רגישות לשמן...
לשאלתך השניה - כן יכול בהחלט להיות גם פסיכולוגית גם פיזיולוגית מעט כי הרמות מתחילות לאט לאט לעלות
בעקרון השריר היה בתול זריקות, בנוסף הזרקתי במחט הירןקה שהיא קצת יותר גדולה מהכחולה( ביגלל שעוד לא השגתי את הכחולה, אבל כעת יש לי) מה שכן זה כאב נסבל ממש לא מפריע, ועברו שלושה ימים מההזרקה הראשונה.
אז זה אומר שאם כואב באזור עצם הזנב בצד הימני זה יכול להיות עדין ביגלל שזה אזור הזריקה? וזה אמור לעבור ? או שזה יכול להיותאפילו דלקת?

לא כל כאב קשור לזיהום.
מה אתה מנסה להוכיח לי פה ? מי משתין יותר רחוק ?
לידיעתך תיסמונת נובה פארם של פעם ( לא יודע איך הם היום ) היה עם אתיל אוליאט , ובא נרחיב קצת על אתיל אוליאט שתבין יותר לעומק ; אתיל אוליאט הוא שמן דליל עם רמת אלכוהול גבוהה , משמע ??? כאב באיזור ההזרקה גוש חם ולעיתים קרובות חום גוף עולה ... קח עוד דוגמא , סוסטנון אורגנון של בית מרקחת ! לי היה עושה חום גוף עם כאב באיזור ההזרקה . זיהום : תלוי ברמת העקרון עד כמה החומר מזוהם , חומר מזוהם יכול להגיע לרמה של צ'יסטה באיזור ההזרקה ויש כאלה שיכולים להגיד לך לבד מה זה צ'יסטה ...
יש לי חבר שהוציא מוגלה של 200סיסי מהתחת .

לידיעתך תיסמונת נובה פארם של פעם ( לא יודע איך הם היום ) היה עם אתיל אוליאט , ובא נרחיב קצת על אתיל אוליאט שתבין יותר לעומק ; אתיל אוליאט הוא שמן דליל עם רמת אלכוהול גבוהה , משמע ??? כאב באיזור ההזרקה גוש חם ולעיתים קרובות חום גוף עולה ... קח עוד דוגמא , סוסטנון אורגנון של בית מרקחת ! לי היה עושה חום גוף עם כאב באיזור ההזרקה . זיהום : תלוי ברמת העקרון עד כמה החומר מזוהם , חומר מזוהם יכול להגיע לרמה של צ'יסטה באיזור ההזרקה ויש כאלה שיכולים להגיד לך לבד מה זה צ'יסטה ...
חבר, לא יודע מה איתך, אבל אני לא מתווכח איתך.
תחרויות מי משתין יותר רחוק לא מענינות אותי כבר שנים. אם תקרא מה שרשמתי תראה שזה לא נוגד מה שאתה רושם.
שיהיה לך שבוע טוב.

לכל מקרה יש את גופו , קצת הקצנת אתה יודע..מוגלה ו200 סיסי לא קורים לעתים קרובות
חבר, לא יודע מה איתך, אבל אני לא מתווכח איתך.
תחרויות מי משתין יותר רחוק לא מענינות אותי כבר שנים. אם תקרא מה שרשמתי תראה שזה לא נוגד מה שאתה רושם.
שיהיה לך שבוע טוב.

אני המוניטין מס' 500 שלך, מה הפרס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית