הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מישהו התנסה ב SARMS?

• פותח/ת השרשור Ben93
  • פורסם בתאריך

Ben93

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
2
3
1
לאחרונה קראתי הרבה על סארמס,בעיקר מתוך עניין ופשוט כל מקורות המידע שאני קורא מהם הם אלו שמוכרים את זה.. (כנ"ל סרטונים של אנשים שממליצים - אחרי זה מראים קישור לאיפה לקנות..נו באמת).

הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה שהם מנפחים את זה סתם וכל הבום סביב זה לאחרונה הוא בעיקר שיווקי.

בתור מתאמן טבעי זה נחמד לקרוא על אופציות כאלו שלכאורה מתארות פחות (עד אפס) תופעות לוואי,אבל כמובן שהמציאות היא כנראה שונה..לפחות עד שיחקרו את תופעות הלוואי לעומק ולזמן ארוך..

ובכל זאת, מישהו השתמש ויכול להגיד מה הוא הרגיש? (במיוחד אם הוא לקח את זה לבד ולא השתמש בחומרים בעבר).

תודה רבה חברים, כבר הרבה זמן שאני קורא פה בפורום בעיקר מתוך עניין ואני בטוח שעוד הרבה אנשים שלא משתמשים בחומרים קוראים בעיקר בשביל להשכיל.. אתם מקצוענים אמיתיים 😃

כמו שאמרת ניפחו את העניין, השתמשתי באוסטרין לבד ובGW לבד, בניגוד לדעה הרווחת החומרים מהמשפחה הזאת כן משביתים במידה מסוימת וכן יכולים לגרום לתופעות לוואי.
אוסטרין - נתן טיפה כוח, חשק מיני ירד דרסטית אחרי כמה ימי שימוש.
GW - מעלה סיבולת לב ריאה, לדבי שריפת השומן לא ממש יודע כי לקחתי אותו בזמן ניקוי.
בוא נגיד שיותר אני לא יגע בדברים האלה כי הגזימו והקצינו לגבי התוצאות בשימוש בהם, פשוט יעדיף לעלות על סייקל נורמלי פעם הבאה כמו בן אדם.

השתמשתי באוסטרין של חברה די מוקרת ברוסיה שמייצרת גם פפתידים west pharm גם אני חיפשתי את האלטרנטיבה לדבר האמיתי כשעוד היתי נטורל תראה האפקט די מורגש אבל כל כך בקטנה שבאמת לא שווה כמו שזה עולה מה שכן ניסיתי את זה בחיטוב והכוח משמר די טוב למרות שהגעתי בסוף ל150 גרם פחמימה וירדתי סביבות ה 8 קילו טוב לחיטוב הוא לא אגר נוזלים אבל אני אישית לא אוגר הרבה נוזלים גם בסייקל בכל בקרה אף אחד לא יודע מה יש שם וזה אכן נראה כמו טריק שיווקי ואתה לא יודע אל מה טיפול אולי שמו לי שם אנאבר לא יודע שמעתי ממשהוא שהרגיש כאילו זה דיבול במינון קטן עם ככה עדיף לקנות דיבול מבחינה כספית כל עוד זה חוקי הסירטונים ימשיכו מה שבטוח עם זה סיימתי לא חושב שיש קסם בשם סארמס שיביאו אותך לתוצאות של בילדינג ועוד בלי התופאות לוואי תחקור תלמד והכי חשוב תזכור אין קסם בחומרים תזונה אימונים והתנסעות כלומר למידה אל הגוף באופן אינדיבידואלי זה המפתח להצלחה עם או בלי חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית