ייעוץ כושר קרבי?

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
יש לי כמה חודשים עד הגיוס ..מתח/שכיבות סמיכה למקס' לא נראה לי לעניין..אז איך באמת כדאי להתאמן לקראת שרות קרבי?ועל מה להתמקד בעיקר?

יש לי כמה חודשים עד הגיוס ..מתח/שכיבות סמיכה למקס' לא נראה לי לעניין..אז איך באמת כדאי להתאמן לקראת שרות קרבי?ועל מה להתמקד בעיקר?

תקרא בפורום על קרוספיט. השיטה מאוד מתאימה, והיא משמשת כחלק מהאימונים של יחידות צבאיות ויחידות של המשטרה והכבאות בארה"ב (לפחות ככה הבנתי)

• פותח/ת השרשור
גיבוש לא כל כך רציני של חיל הים(סטילי"ם)..אבל בכל זאת רוצה לשפר את הכושר שלי לקראת הגיוס

גיבוש לא כל כך רציני של חיל הים(סטילי"ם)..אבל בכל זאת רוצה לשפר את הכושר שלי לקראת הגיוס
אימון לגיבושים ולצבא מצריך יותר עבודה על סיבולת לב ריאה,ועבודת כוח של השרירים שיעמדו בלחצים לאורך זמן.
לכן אני ממליץ לך להתחיל באימוני ריצה (בפארק ,ים וכ'ו) ולשפר את המתח, שכיבות השמיכה והבטן. (וגם אפשר להוסיף חדר כושר אבל זה פחות חשוב)
ועם אתה סתם רוצה לשפר את הכושר לצבא פשוט תיתאמן בכול צורה שהיא העיקר שתעסוק בספרוט. פשוט לא משנה עם איזה כושר תבוא לצבא הוא ירד\יעלה לך כי יש דבר כזה סרגל מאמצים
שלאורך תקופה הכושר שלך ושל החברים שלך יהיה די דומה.
מקווה שעזרתי ,בהצלחה

אז ככה
ריצות, אין שום ספק שתצטרך להיות בכושר טוב כדי שלא יהיה לך יותר מדי קשה במסעות ותיזוזים
ושאני מדבר על ריצות אני לא מדבר על 2000, הייתי ממליץ לך להגיע ליכולת של 20 ק"מ בשבוע.
מרפקים בטן מתח ומקבילים רק יועילו לך אם תהיה טוב בהם... במיוחד בטירונות שכל שנייה יורדים למרפקים
אם אתה תגיע ל60 ואני חושב שכל בן אדם בעולם הזה יכול לעשות את זה תוך חודשיים אתה לא תרגיש את זה בטירונות.

אגב אין לך מה להתקרב לחדר כושר בשביל כושר קרבי...

היי. עד לפני שנה העברתי הכנה לצה"ל לתלמידי כיתות י' ,יא',יב'. אחד הדברים שלמדתי הוא שכדי להגיע מוכן אתה צריך להיות בעיקר עם גב חזק , רגליים חזקות וכושר אירובי סביר. לכן, הייתי ממליץ לך על שני תרגילים עיקריים: סקוואט ודד ליפט. לגבי שני התרגילים הללו , על תפחד , תרשה לעצמך לעלות במשקלים ולהתחזק. לגבי הכושר האירובי , תרוץ עד 3 פעמים בשבוע לא יותר מ-5עד 7 ק"מ כל פעם. אין שום צורך לרוץ יותר וזה רק יכול לגרום נזק. רוב העבודה בצבא היא היא עם משקל על הגב (ועקב כך גם על הרגליים), במידה ותתחזק בסקוואט ובדד ליפט , תאמין לי שהמתח ,שכיבות סמיכה וגם הבטן יהיו קטנים עלייך. אם אתה רוצה , אתה יכול בסוף אימוני האירובי לעשות קצת סטים של מתח ובטן , אבל לא הייתי משקיע בזה יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
כרגע אין לי הרבה זמן לבזבז אז העדפתי תרגילים פשוטים יותר..סקוואט אני יתחיל ללמוד ואני מאמין שיספיק לי לרגליים..וריצות כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית