הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון התחרות הראשונה שלי - 445 קילו טוטאל.

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570

הייתה תחרות מדהימה, כל הכבוד לכל המשתתפים, לספוטרים, לשופטים ולמארגני התחרות קודם כל!
בסקוואט בכניסה השלישית החלטתי להתאבד על ה165 בשביל ה1000 פאונד טוטאל ו..... לא קרה 😣. בבנץ' הגעתי באמת למקסימום, הרגיש גרייייננדדדד.
בדדליפט את האמת יכלתי להוציא עוד איזה 2.5-5 קילו בגלל המוט הזה, כניסה ראשון הגמישות של המוט הפתיעה אותי וטיפה איבדתי שיווי משקל אבל הצלחתי.

טיפה תודות מיוחדות - תודה ל- @yanivgoft על זה שבשבועות האחרונים ייעץ לי ועזר לי להתכונן, תודה ל- @eyalmazuz (נראה לי זה המשתמש שלך) שהיה לידי כל התחרות ויכלתי לחפור לו על מה אני לא יכול לעשות אבל הוא דרבן אותי לנסות את ה182.5 למרות שכמו שאמרתי היה לי עוד איזה 5 קילו לתת (בהתחלה הוא אמר תן 185 אמרתי לא לא אני לא אצליח, הוא צדק). תודה ל- @Extra Shhif שצילם את התחרות ובא באוטובוסים מפרדס חנה, תודה ל - @ChupChick על התמיכה, ול- @JoeGo101 על היותו שחיף שמספים בLBS. בטח שכחתי מלא אנשים כי לכל כך הרבה אנשים חפרתי בפייסבוק ובפורומים על שאלות קטנות. קיצר זהו, עכשיו חיטוב לא עוד סנטר משולש בבנץ'.

היה לך אחלה תחרות סה"כ
וכמו שאמרתי בתחרות אתה נותן את הדדליפט אם תרצה ואם לא תרצה
תעבוד קצת על העומק בסקוואט לפעם הבאה
ותחרות הבאה טוטאל 2000 פאונד!!!!!!!!!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית