הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 880KG טוטאל

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
חששתי מאוד מהסקוואט,
כמו שסיפרתי בפוסט הקודם - לא עשיתי סקוואט נורמלי 12 שבועות בגלל שברך שמאל הפריע לירידה.
פתחתי במשקל שאמרתי לעצמי גם עם גוד מורנינג אני מרים - 280. המשקל שפתחתי איתו לפני שנה.
הברך התנהגה יפה (@Nadav Mary ) בחימום וגם ב280 שהיה נוצה. הקפצתי ל310. היה קליל אבל הברך חזרה לעסקים - לא יכולתי לרדת 5 ס"מ.
לא נכנסתי שלישית.
ברגע זה פחדתי שזה יזיין לי את התחרות. לא הצלחתי להתיישב על הבנץ' והדדליפט הטריד אותי (לפעמים זה היה מציק בדדליפט)
אחרי הרבה "מלחים" (אקסטנד שאדיר אורדמן נתן לי) זה סוג של עבר ויכולתי להתיישב על הבנץ' בלי להזיז הרבה את הברכיים קדימה.
בנץ' הלך ממש טוב באופנר 200 עלה כמו 10 חזרות
כניסה שנייה 210 לחצתי קצת קדימה והקשה בנעילה. לכן קפצתי ל215 במקום 220
ניתן לראות בסרטון שה215 עלה יותר טוב מה210.
דדליפט:
התחלתי להתחמם מאוד מאוחר, וסיימתי על 310 שעלה מאוד לאט בחימום (מוט שונה- לא טקסס בר) וזה היה ממש קרוב לכניסה שלי - כלומר עשיתו אותו כשהסבב שלי התחיל. אני פשוט בסוף הסבב אז זה לא נוראי.
כניסה ראשונה לא הצלחתי להיכנס ברייג' טוב כל כך. אבל עלה בסדר.
הקפצתי ל345 היה הרבה יותר מנטלי וטוב.
355:
אם לא ד"ר אדטו ושי יוניסי שנתנו לי כמה מילים טובות באיזור בו התבודדתי למטרת ריכוז, לא יודע איך הייתי עובר את זה.
קשה לתאר במילים את הקושי שעבר שם.

תחרות עם כמות פסיכית של מתחרים. שהסתיימה בזמן. ללא עיכובים. הייתי בתחרויות בחו"ל - הרמה כאן היא מהגבוהות בעולם.
זו הזדמנות לשבח את גל אדטו על מפעל חיים מדהים שבנה כאן, קידם את הספורט הזה בצורה מסחררת.

תהנו

נערך לאחרונה:
חששתי מאוד מהסקוואט,
כמו שסיפרתי בפוסט הקודם - לא עשיתי סקוואט נורמלי 12 שבועות בגלל שברך שמאל הפריע לירידה.
פתחתי במשקל שאמרתי לעצמי גם עם גוד מורנינג אני מרים - 280. המשקל שפתחתי איתו לפני שנה.
הברך התנהגה יפה (@Nadav Mary ) בחימום וגם ב280 שהיה נוצה. הקפצתי ל310. היה קליל אבל הברך חזרה לעסקים - לא יכולתי לרדת 5 ס"מ.
לא נכנסתי שלישית.
ברגע זה פחדתי שזה יזיין לי את התחרות. לא הצלחתי להתיישב על הבנץ' והדדליפט הטריד אותי (לפעמים זה היה מציק בדדליפט)
אחרי הרבה "מלחים" (אקסטנד שאדיר אורדמן נתן לי) זה סוג של עבר ויכולתי להתיישב על הבנץ' בלי להזיז הרבה את הברכיים קדימה.
בנץ' הלך ממש טוב באופנר 200 עלה כמו 10 חזרות
כניסה שנייה 210 לחצתי קצת קדימה והקצה בנעילה. לכן קפצתי ל215 במקום 220
ניתן לראות בסרטון שה215 עלה יותר טוב מה210.
דדליפט:
התחלתי להתחמם מאוד מאוחר, וסיימתי על 310 שעלה מאוד לאט בחימום (מוט שונה- לא טקסס בר) וזה היה ממש קרוב לכניסה שלי - כלומר עשיתו אותו כשהסבב שלי התחיל. אני פשוט בסוף הסבב אז זה לא נוראי.
כניסה ראשונה לא הצלחתי להיכנס ברייג' טוב כל כך. אבל עלה בסדר.
הקפצתי ל345 היה הרבה יותר מנטלי וטוב.
355:
אם לא ד"ר אדטו ושי יוניסי שנתנו לי כמה מילים טובות באיזור בו התבודדתי למטרת ריכוז, לא יודע איך הייתי עובר את זה.
קשה לתאר במילים את הקושי שעבר שם.

תחרות עם כמות פסיכית של מתחרים. שהסתיימה בזמן. ללא עיכובים. הייתי בתחרויות בחו"ל - הרמה כאן היא מהגבוהות בעולם.
זו הזדמנות לשבח את גל אדטו על מפעל חיים מדהים שבנה כאן, קידם את הספורט הזה בצורה מסחררת.

תהנו

הדדליפט היה PR או שהיה לך גבוה יותר ?

איזה תותח! חבל שלא יכולתי לראות אותך מרים כי התחממתי בזמן שאתה הרמת.
ונהיית ענק ב3 שנים שלא ראיתי אותך (לא שהייתה קטן לפני חח)

מרשים מאוד!

אגב לדעתי כדאי לך לערוך רפלקציה באופן תמידי,
על כל אספקט שקשור להשגת המטרות שלך לטווח הארוך.
כישרון גדול בוודאי יש.

כל הכבוד, פשוט מדהים

האם זה הטוטאל הגבוה ביותר שהיה בתחרות? אני שואל כי קשה לי להאמין שמישהו עקף את זה

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, פשוט מדהים

האם זה הטוטאל הגבוה ביותר שהיה בתחרות? אני שואל כי קשה לי להאמין שמישהו עקף את זה
בארץ כן,
האמת גם הקודם היה שלי. היה לי 855 עם רצועות בסקוואט מאפריל 2015 - אליפות אירופה - גאורגיה.

בארץ כן,
האמת גם הקודם היה שלי. היה לי 855 עם רצועות בסקוואט מאפריל 2015 - אליפות אירופה - גאורגיה.

שאלה מתוך סקרנות, ראיתי באחד הפוסטים שרשמת שאתה לא מצליח לעלות מעבר ל130 קילו לא משנה כמה אתה אוכל וציינת שאתה אוכל כמויות מפלצתיות.

האם בעתיד זה יהווה מכשול להתקדמות במשקלים? אני מסוקרן לדעת מה הפער בין ה355 דדליפט ל400 ומה הצפי שלך למשוך משקל כזה? בעוד שנתיים-שלוש?

א1נס כל הכבוד קודם כל, באמת אתה חזק מאוד ואתה לוקח על עצמך הרבה מחויבויות עם השם המכון והמטרות ששמת על עצמך.

אני רק חייב להעיר משהו אחד, בראיון בסוף אני לא מבין למה ד"ר אדטו צריך להמציא בשבילך תירוצים , עברת מכון- השתתפת בסטרונגמן - הברך נפגעה ואף אחד אחר לא היה מתחרה. אני לא מבין בשביל מה הזלזול הזה באינטיליגנציה של הצופים אותי אישית זה מעליב.
בוא נגיד שמישהו אחר טבעי לא היה מתחרה, נכון קשה להתאושש מהפציעות בצורה טבעית אבל מר אדטו היקר לפעמים עדיף לשתוק מאשר לזיין את השכל על השטויות האלו. ההישג עומד בפני עצמו לא משנה אם טבעי או לא אבל שאתה מתחיל להכניס פציעות ו"אנשים אחרים לא היו מתחרים" זה פוגע בי בתור ספורטאי שלא התחרה בהרבה תחרויות בגלל פציעות שמה לעשות , לא עוברות מהר באופן טבעי. אז שוב אני מציע לך לשתוק.
ואני יודע שאתם חברים אבל מה לעשות העלת סרטון וזאת הביקורת החיובית והשלילית שלי.

ועוד דבר, אם אתה מחפש ספונסרים והכרה עולמית וכבר ערכו לך כזה סרטון מושקע לדעתי עדיף שתסביר ותכיר את עצמך לעולם באנגלית זה יקדם אותך עוד צעד למטרה.

בהצלחה אחי כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
שאלה מתוך סקרנות, ראיתי באחד הפוסטים שרשמת שאתה לא מצליח לעלות מעבר ל130 קילו לא משנה כמה אתה אוכל וציינת שאתה אוכל כמויות מפלצתיות.

האם בעתיד זה יהווה מכשול להתקדמות במשקלים? אני מסוקרן לדעת מה הפער בין ה355 דדליפט ל400 ומה הצפי שלך למשוך משקל כזה? בעוד שנתיים-שלוש?
תיראה,
לפני שנה בדיוק התחרתי. נשקלתי בדיוק אותו דבר (132~)
שיפרתי את הטוטאל ב37.5 ק"ג.

התזונה היא החלק הקשה אצלי, כלומר אני סובל ממנה. מהאימונים אני נהנה.
העניין הוא שאני כן מצליח להתקדם (אמנם אני בטוח שעם תיאבון כמו שהיה לי בגיל 17 הייתי מגיע רחוק יותר נכון לעכשיו)
אז מדי פעם אני לוקח תקופות "להשתחרר" מהאכילה בכפייה הזו, וחוזר עם כוחות חדשים לזה.

תכלס, מדהים. מייצג בצורה הישירה ביותר את הקונטרה לתרבות הפוסינס שתופסת תאוצה, ואני אומר את זה בכללי, לא ספציפית על הטוטאל המדהים הזה. בגישה השגרתית שלך לדברים. הטוטאל הזה הוא "רק" הסימפטום של הגישה שלך לדברים, ואני לא יכול שלא להחמיא.
שאפו ענק.

• פותח/ת השרשור
אלוף ! איך קרתה לך הפציעה בברך ?
לא הייתי מגדיר את זה כפציעה,
עם פציעה לא הייתי יכול לעשות דדליפט כל התקופה הזו. פציעה זה דבר שכואב לך גם במנוחה, לי זה הפריע רק בירידה לסקוואט.
ובכן, לפני 12 שבועות עשיתי סקוואט 270 5X5 ללא חגורה (פורסם בפורום)
מאז בערך 5 שבועות לא יכולתי לרדת לסקוואט בגלל כאב בברך שמאל, אני די בטוח שזה מגיע מראש הלטרלי של הקוואדס, כי הוא רגיש למגע בזמן האחרון.
הזמן שנותר לי לתחרות היה מועט בכדי לחזור לסקוואט נורמלי, אז בהתחשב במצב פשוט המשכתי עם הדדליפט ונתתי כמה שבועות לפני התחרות סינגלים בפירמידה לסקוואט (260, 280, 300 - ב300 הבעיה התחילה שוב ולא יכולתי לרדת לסקוואט, גם פורסם בפורום)

בכל מקרה,
עכשיו כשהלחץ ירד מהתחרות, זה יעבור תוך שבוע ואוכל לחזור לסקוואט בריסט נורמלי כמו שאני רגיל לנפח.

• פותח/ת השרשור
אמרת שלא עשית סקוואט 12 שבועות וזה לא עבר, איך זה יעבור תוך שבוע ?
אחרי שבוע כל פעם יכולתי לרדת לסקוואט,
הבעיה שזה לא היה בריסט נורמלי, כי לא היה זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית