הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 880KG טוטאל

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
חששתי מאוד מהסקוואט,
כמו שסיפרתי בפוסט הקודם - לא עשיתי סקוואט נורמלי 12 שבועות בגלל שברך שמאל הפריע לירידה.
פתחתי במשקל שאמרתי לעצמי גם עם גוד מורנינג אני מרים - 280. המשקל שפתחתי איתו לפני שנה.
הברך התנהגה יפה (@Nadav Mary ) בחימום וגם ב280 שהיה נוצה. הקפצתי ל310. היה קליל אבל הברך חזרה לעסקים - לא יכולתי לרדת 5 ס"מ.
לא נכנסתי שלישית.
ברגע זה פחדתי שזה יזיין לי את התחרות. לא הצלחתי להתיישב על הבנץ' והדדליפט הטריד אותי (לפעמים זה היה מציק בדדליפט)
אחרי הרבה "מלחים" (אקסטנד שאדיר אורדמן נתן לי) זה סוג של עבר ויכולתי להתיישב על הבנץ' בלי להזיז הרבה את הברכיים קדימה.
בנץ' הלך ממש טוב באופנר 200 עלה כמו 10 חזרות
כניסה שנייה 210 לחצתי קצת קדימה והקשה בנעילה. לכן קפצתי ל215 במקום 220
ניתן לראות בסרטון שה215 עלה יותר טוב מה210.
דדליפט:
התחלתי להתחמם מאוד מאוחר, וסיימתי על 310 שעלה מאוד לאט בחימום (מוט שונה- לא טקסס בר) וזה היה ממש קרוב לכניסה שלי - כלומר עשיתו אותו כשהסבב שלי התחיל. אני פשוט בסוף הסבב אז זה לא נוראי.
כניסה ראשונה לא הצלחתי להיכנס ברייג' טוב כל כך. אבל עלה בסדר.
הקפצתי ל345 היה הרבה יותר מנטלי וטוב.
355:
אם לא ד"ר אדטו ושי יוניסי שנתנו לי כמה מילים טובות באיזור בו התבודדתי למטרת ריכוז, לא יודע איך הייתי עובר את זה.
קשה לתאר במילים את הקושי שעבר שם.

תחרות עם כמות פסיכית של מתחרים. שהסתיימה בזמן. ללא עיכובים. הייתי בתחרויות בחו"ל - הרמה כאן היא מהגבוהות בעולם.
זו הזדמנות לשבח את גל אדטו על מפעל חיים מדהים שבנה כאן, קידם את הספורט הזה בצורה מסחררת.

תהנו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי, בהכנה אופטימלית כמה אתה מעריך שהיית נותן סקוואט ?
התכנון היה כזה:
אחרי ה270 5X5 ללא חגורה, נותרו לי 12 שבועות לתחרות. רציתי לעשות 5 שבועות ל280 עם חגורה, ועוד 5 שבועות ל290. 5X5 כמובן.
ואז האופנר שלי היה 310, לא 280.

כל הכבוד על המספרים, טוטאל מטורף בכל קנה מידה... לא הבנתי בהתחלה את המשקל בסקוואט אבל עכשיו זה מתחבר

בקשר לכאבים/פציעות- כל מתחרה בטח ובטח בעומסים לא שגרתיים כמו אצלך צריך תחזוקה לגוף ברמה השוטפת(מעסה/כירופרקט/פיזיו'/ספורתרפיסט)

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
תודה,
האמת בכל שנותיי כפאוורליפטר לא התקרבתי לתחום העיסויים ודומיו.
אפילו פואם רולר, עשיתי בהתחלה כשזה היה גימיק טוב. מעל שנתיים שאני לא עושה.
הגעתי למשקלים די קיצוניים, כולל האימון הנוראי עם 360 סקוואט 3 ניסיונות, ואף פעם לא היה לי כאב הכי קטן.
בספורט הזה פשוט אין הרבה פציעות אפילו ברמות הגבוהות (בהשוואה לאחרים)
כי גם מה שהיה לי לפני התחרות עם הברך זה לא בדיוק פציעה.

תודה,
האמת בכל שנותיי כפאוורליפטר לא התקרבתי לתחום העיסויים ודומיו.
אפילו פואם רולר, עשיתי בהתחלה כשזה היה גימיק טוב. מעל שנתיים שאני לא עושה.
הגעתי למשקלים די קיצוניים, כולל האימון הנוראי עם 360 סקוואט 3 ניסיונות, ואף פעם לא היה לי כאב הכי קטן.
בספורט הזה פשוט אין הרבה פציעות אפילו ברמות הגבוהות (בהשוואה לאחרים)
כי גם מה שהיה לי לפני התחרות עם הברך זה לא בדיוק פציעה.
פואם רולר הוא לא תחליף לכלום חוץ מקצת גמישות וטריגר פוינט שטחי, זה שאנשים השתמשו בו ל"חימום" אני לא הבנתי מעולם אבל ניחא.

בכל מקרה כל ספורט תחרותי מלווה בפציעות ושווה להכיר אנשי מקצוע מראש ולא בדיעבד, מסכים שיחסית לענפי הכדור והאתלטיקה יש פחות פציעות בPL

פואם רולר הוא לא תחליף לכלום חוץ מקצת גמישות וטריגר פוינט שטחי, זה שאנשים השתמשו בו ל"חימום" אני לא הבנתי מעולם אבל ניחא.
עשיתי ספורט תרפיה אצל שני מעסים טובים, ואחד מהם היה לאורך תקופה ארוכה.
עם כל הכבוד לעומק וליסודיות של העיסוי, בפועל לא מצאתי יתרון בעיסוי על פני עיסוי עצמי עם PVC ולקרוס.
אפילו להיפך - כיוון שאני לא יכול לעשות ספורט תרפיה 4 פעמים בשבוע סביב האימון מבחינה כלכלית,
ועיסוי עצמי לעומת זאת..

לפי מה שנטען בפורום, התרומה של ספורט תרפיה גם ככה לא מוכחת מדעית,
אז לדעתי שכל אחד יעשה מה שטוב לו בעניין הזה.

עשיתי ספורט תרפיה אצל שני מעסים טובים, ואחד מהם היה לאורך תקופה ארוכה.
עם כל הכבוד לעומק וליסודיות של העיסוי, בפועל לא מצאתי יתרון בעיסוי על פני עיסוי עצמי עם PVC ולקרוס.
אפילו להיפך - כיוון שאני לא יכול לעשות ספורט תרפיה 4 פעמים בשבוע סביב האימון מבחינה כלכלית,
ועיסוי עצמי לעומת זאת..

לפי מה שנטען בפורום, התרומה של ספורט תרפיה גם ככה לא מוכחת מדעית,
אז לדעתי שכל אחד יעשה מה שטוב לו בעניין הזה.
תחזוקה מבחינתי זה פעם בכמה שבועות, לא עיסויים ואמבטיות קרח 3 פעמים בשבוע, בכל מקרה עיסוי בפואם רולר מאוד מוגבל לעומת עיסוי אצל מישהו שיודע את העבודה, הוא יכול לעשות דברים שאתה לא יכול לעשול בעצמך ולא חסרות דוגמאות.

בקשר להוכחות מדעיות, יש הרבה דברים לא מוכחים מדעית, למעשה יש יותר דברים שלא מוכחים מכאלה שמוכחים וגם על מה שמוכח אפשר לחלוק כי חלק מהמחקרים מגוחכים... מי שפועל בבחיים רק על פי מחקרים לא יכול לחיות כמו אדם רציונלי

שכל אחד יעשה מה טוב לו זה סיכום סבבה לנושא הזה

א1נס כל הכבוד קודם כל, באמת אתה חזק מאוד ואתה לוקח על עצמך הרבה מחויבויות עם השם המכון והמטרות ששמת על עצמך.

אני רק חייב להעיר משהו אחד, בראיון בסוף אני לא מבין למה ד"ר אדטו צריך להמציא בשבילך תירוצים , עברת מכון- השתתפת בסטרונגמן - הברך נפגעה ואף אחד אחר לא היה מתחרה. אני לא מבין בשביל מה הזלזול הזה באינטיליגנציה של הצופים אותי אישית זה מעליב.
בוא נגיד שמישהו אחר טבעי לא היה מתחרה, נכון קשה להתאושש מהפציעות בצורה טבעית אבל מר אדטו היקר לפעמים עדיף לשתוק מאשר לזיין את השכל על השטויות האלו. ההישג עומד בפני עצמו לא משנה אם טבעי או לא אבל שאתה מתחיל להכניס פציעות ו"אנשים אחרים לא היו מתחרים" זה פוגע בי בתור ספורטאי שלא התחרה בהרבה תחרויות בגלל פציעות שמה לעשות , לא עוברות מהר באופן טבעי. אז שוב אני מציע לך לשתוק.
ואני יודע שאתם חברים אבל מה לעשות העלת סרטון וזאת הביקורת החיובית והשלילית שלי.

ועוד דבר, אם אתה מחפש ספונסרים והכרה עולמית וכבר ערכו לך כזה סרטון מושקע לדעתי עדיף שתסביר ותכיר את עצמך לעולם באנגלית זה יקדם אותך עוד צעד למטרה.

בהצלחה אחי כל הכבוד.

איזה פה יא ריבונו של עולם.
עוד מעט 8 שנים מאז שאני מכיר אותך (רק דרך פורומים כמובן למזלי) והסגנון לא משתנה, זה דורש מחקר מיוחד.

למה מחקת את ההצעה אליו: "אני מציע לך לשתוק?" בוטה מדיי?

אני מרגיש פה מרמור מעצם העובדה שאושר מצליח להגיע להישגים ועושה את כל מה שהוא צריך לעשות בשביל זה (כולל מה שכתבת). אז וואלה, דעתי האישית היא, שגם בלי חומרים הוא היה עוקף את כולם בסיבוב, אתה משווה את עצמך אליו כאילו יש בכלל מה להשוות. אושר עשה דברים בתור טבעי שעדיין לא הגעת אליהם, אז כמו שאמר אלוהים למשה: "רב לך אל תוסף דבר אלי עוד בדבר הזה".

לגבי האהבה המתפרצת שלך לאדטו: אם הוא היה מקבל שקל על כל הודעה שנכתבה נגדו הוא כנראה היה מליארדר. נחמד שאתה מציע לו לשתוק, אני חושב שאתה צריך להשתמש גם בעצמך בהצעות החשובות שלך.
אדטו, בעל תואר שלישי, עסק מצליח, משפחה לתפארת, מפעל חיים מפואר שהקים מ-0, וספורטאי אחד שהוא מוליך אותו להצלחה מסחררת. זה אדטו, ומי אתה שאתה מציע לו לשתוק? מה אתה עשית בחיים שלך, לאיזה הישגים הגעת שאתה מרשה לעצמך לזלזל בו ככה?
הוא מחרטט? תשים mute.
בשורה התחתונה כמו שאני תמיד אוהב להגיד: בסוף על אדטו אתה מדבר ולא הוא עליך, אתה מדבר על אושר ולא הוא עליך. זה לא במקרה, והתגובות שלך (כבר קרוב ל-8 שנים) מראות את הסיבה הברורה לכך.
אתה מוזמן להמשיך להתבטא כמו פרא אדם מאחורי מסכי מחשב, כי זה כנראה עושה לך טוב, אני מבטיח לך שאתה עוד תמשיך הרבה זמן להתמרמר על ההישגים של סופטי ועל מה שיש לאדטו להגיד. ולקרוא את התגובות שלך, יהיה בהחלט תאווה לעיניים בשבילי.

איזה פה יא ריבונו של עולם.
עוד מעט 8 שנים מאז שאני מכיר אותך (רק דרך פורומים כמובן למזלי) והסגנון לא משתנה, זה דורש מחקר מיוחד.

למה מחקת את ההצעה אליו: "אני מציע לך לשתוק?" בוטה מדיי?

אני מרגיש פה מרמור מעצם העובדה שאושר מצליח להגיע להישגים ועושה את כל מה שהוא צריך לעשות בשביל זה (כולל מה שכתבת). אז וואלה, דעתי האישית היא, שגם בלי חומרים הוא היה עוקף את כולם בסיבוב, אתה משווה את עצמך אליו כאילו יש בכלל מה להשוות. אושר עשה דברים בתור טבעי שעדיין לא הגעת אליהם, אז כמו שאמר אלוהים למשה: "רב לך אל תוסף דבר אלי עוד בדבר הזה".

לגבי האהבה המתפרצת שלך לאדטו: אם הוא היה מקבל שקל על כל הודעה שנכתבה נגדו הוא כנראה היה מליארדר. נחמד שאתה מציע לו לשתוק, אני חושב שאתה צריך להשתמש גם בעצמך בהצעות החשובות שלך.
אדטו, בעל תואר שלישי, עסק מצליח, משפחה לתפארת, מפעל חיים מפואר שהקים מ-0, וספורטאי אחד שהוא מוליך אותו להצלחה מסחררת. זה אדטו, ומי אתה שאתה מציע לו לשתוק? מה אתה עשית בחיים שלך, לאיזה הישגים הגעת שאתה מרשה לעצמך לזלזל בו ככה?
הוא מחרטט? תשים mute.
בשורה התחתונה כמו שאני תמיד אוהב להגיד: בסוף על אדטו אתה מדבר ולא הוא עליך, אתה מדבר על אושר ולא הוא עליך. זה לא במקרה, והתגובות שלך (כבר קרוב ל-8 שנים) מראות את הסיבה הברורה לכך.
אתה מוזמן להמשיך להתבטא כמו פרא אדם מאחורי מסכי מחשב, כי זה כנראה עושה לך טוב, אני מבטיח לך שאתה עוד תמשיך הרבה זמן להתמרמר על ההישגים של סופטי ועל מה שיש לאדטו להגיד. ולקרוא את התגובות שלך, יהיה בהחלט תאווה לעיניים בשבילי.

את אונס אני מאוד מעריך ומכיר אותו לפני שאתה התחלת ללקק לו את התחת. והוא יודע את זה אז אין מה להגן עליו.
אמרתי את דעתי על ההתבטאות המיותרת הזאת בראיון.
צודק אדטו לא מדבר עלי וגם לא אונס אבל אני רואה שאתה מעריץ גדול שלי שעוקב במשך 8 שנים! אז תודה רבה אני מצטער שאני לא יכול לחתום כרגע חתימות כי אני גר בארה׳ב . אבל תודה אני אוהב את כל מעריצי כאחד ואם תשלח לי את הכתובת שלך אני מבטיח לך חתימה בדואר עם תמונה שלי.

לגביי ההשגים שלי בחיים , אין לי טעם לפתוח אותם פה כי אתה בערך מעניין לי את הביצה.
אבל כנראה זה הלחץ של הארץ משפיע עליך שאין לך כסף לאכול ובמקום ללכת לעבוד אתה מעדיף לערוך סרטוני פווארליפטינג זה קצת משפיע עליך ואני מבין, no hard feeling

Don't be mad bro

הוא מחרטט? תשים mute.

רק לשם הבהרה - אדטו זה לא ההוא שבתחרות נתן לילד בן 10 לנשום אמוניה?

רק לשם הבהרה - בגלל שהוא בן 10 זה מפריע לך שהוא "נשם" אמוניה?

להורים ברור שזה לא מפריע, אז זה דווקא מזל שלפחות למישהוא זה כן מפריע.

אגב, מתוך ויקיפדיה על אמוניה:

אָמוֹנְיָה (Ammonia; נקראת גם נַשְׁדּוּר, בעבר גם אמונייק) היא תרכובת חנקן ומימן. האמוניה היא אחד הכימיקלים התעשייתיים הנפוצים והחשובים בעולם, ונוסחתה NH3. שימושה העיקרי הוא כחומר גלם בתעשייה הכימית, ושימוש משני בהיקף קטן הוא לצורך קירור במתקנים תעשייתיים.
האמוניה רעילה לבני אדם ובעלי חיים, ועלולה אף לגרום למוות, ועל כן נדרשים כללי בטיחות מחמירים בעת ייצור, הובלה, אחסון ושימוש באמוניה.

אז לבני אדם זה רעיל, וכמו שרשום פה גם לכאלה שלוקחים טרן.

להורים ברור שזה לא מפריע, אז זה דווקא מזל שלפחות למישהוא זה כן מפריע.

אגב, מתוך ויקיפדיה על אמוניה:

אָמוֹנְיָה (Ammonia; נקראת גם נַשְׁדּוּר, בעבר גם אמונייק) היא תרכובת חנקן ומימן. האמוניה היא אחד הכימיקלים התעשייתיים הנפוצים והחשובים בעולם, ונוסחתה NH3. שימושה העיקרי הוא כחומר גלם בתעשייה הכימית, ושימוש משני בהיקף קטן הוא לצורך קירור במתקנים תעשייתיים.
האמוניה רעילה לבני אדם ובעלי חיים, ועלולה אף לגרום למוות, ועל כן נדרשים כללי בטיחות מחמירים בעת ייצור, הובלה, אחסון ושימוש באמוניה.

אז לבני אדם זה רעיל, וכמו שרשום פה גם לכאלה שלוקחים טרן.
Ammonia gas is toxic in large concentrations for prolonged periods and can be fatal.[1][5] Since smelling salts produce only a small amount of ammonia gas, no adverse health problems from their situational use have been reported.[1] However, a high concentration of inhaled ammonia might burn the nasal or oral mucosa.[1]

The use of ammonia smelling salts to revive people injured during sport is not recommended because it may inhibit or delay a proper and thorough neurological assessment by a healthcare professional,[1] such as after concussions when hospitalization may be advisable, and some governing bodies recommend specifically against it.[15] The irritant nature of smelling salts means that they can exacerbate any pre-existing cervical spine injury by causing reflex withdrawal away from them.[1]

אני לא בעד אמוניה, אבל זה לא כזה סיפור כמו שאתה עושה מזה..

הבנאדם קנאי,
אני באופן כללי בעד 100% התעלמות מאנשים כאלה 😃

אתה קצת סותר את עצמך היות שאני בכלל לא הגבתי למילה ממה שכתבת בדיון הזה, אלא לאדם אחר. אתה הוא זה שפנית אלי.

אבל זה בסדר, ברור שלדמות פופולרית כשלי יהיו מעריצים וביניהם גם כאלה שמחזיקים בטוטאל טרי של 880 ק"ג אך מרגישים תחושת החמצה ופספוס בכל הקשור למסלול חייהם.

אתה קצת סותר את עצמך היות שאני בכלל לא הגבתי למילה ממה שכתבת בדיון הזה, אלא לאדם אחר. אתה הוא זה שפנית אלי.

אבל זה בסדר, ברור שלדמות פופולרית כשלי יהיו מעריצים וביניהם גם כאלה שמחזיקים בטוטאל טרי של 880 ק"ג אך מרגישים תחושת החמצה ופספוס בכל הקשור למסלול חייהם.
אתה מביך את עצמך... אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט אל תגיד כלום.

• פותח/ת השרשור

כן, האמת לא שמתי לב שאתה הדביל שפתח את הפוסט האומלל. שגם לא מזדהה כמובן.
בסדר, שיהיה בהצלחה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית