הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 880KG טוטאל

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
חששתי מאוד מהסקוואט,
כמו שסיפרתי בפוסט הקודם - לא עשיתי סקוואט נורמלי 12 שבועות בגלל שברך שמאל הפריע לירידה.
פתחתי במשקל שאמרתי לעצמי גם עם גוד מורנינג אני מרים - 280. המשקל שפתחתי איתו לפני שנה.
הברך התנהגה יפה (@Nadav Mary ) בחימום וגם ב280 שהיה נוצה. הקפצתי ל310. היה קליל אבל הברך חזרה לעסקים - לא יכולתי לרדת 5 ס"מ.
לא נכנסתי שלישית.
ברגע זה פחדתי שזה יזיין לי את התחרות. לא הצלחתי להתיישב על הבנץ' והדדליפט הטריד אותי (לפעמים זה היה מציק בדדליפט)
אחרי הרבה "מלחים" (אקסטנד שאדיר אורדמן נתן לי) זה סוג של עבר ויכולתי להתיישב על הבנץ' בלי להזיז הרבה את הברכיים קדימה.
בנץ' הלך ממש טוב באופנר 200 עלה כמו 10 חזרות
כניסה שנייה 210 לחצתי קצת קדימה והקשה בנעילה. לכן קפצתי ל215 במקום 220
ניתן לראות בסרטון שה215 עלה יותר טוב מה210.
דדליפט:
התחלתי להתחמם מאוד מאוחר, וסיימתי על 310 שעלה מאוד לאט בחימום (מוט שונה- לא טקסס בר) וזה היה ממש קרוב לכניסה שלי - כלומר עשיתו אותו כשהסבב שלי התחיל. אני פשוט בסוף הסבב אז זה לא נוראי.
כניסה ראשונה לא הצלחתי להיכנס ברייג' טוב כל כך. אבל עלה בסדר.
הקפצתי ל345 היה הרבה יותר מנטלי וטוב.
355:
אם לא ד"ר אדטו ושי יוניסי שנתנו לי כמה מילים טובות באיזור בו התבודדתי למטרת ריכוז, לא יודע איך הייתי עובר את זה.
קשה לתאר במילים את הקושי שעבר שם.

תחרות עם כמות פסיכית של מתחרים. שהסתיימה בזמן. ללא עיכובים. הייתי בתחרויות בחו"ל - הרמה כאן היא מהגבוהות בעולם.
זו הזדמנות לשבח את גל אדטו על מפעל חיים מדהים שבנה כאן, קידם את הספורט הזה בצורה מסחררת.

תהנו

נערך לאחרונה:
מבקש לא להמשיך בflaming בנושא(מופנה לנדב ושי אבל גם לשאר) שניכם ילדים גדולים ואנשים טובים, אתם יכולים להתנצח בהודעות פרטיות בכיף אף אחד לא יפריע שם.

אחרת סתם אצטרך לנעול את הפוסט

נ.ב
הערה בקשר לאמוניה, הכל עניין של מינון:
חשוב לציין שהצורה הכי חזקה(amonia caps, שימוש חד פעמי) מגיעה בדילול של 15%, בבקבוקוני הרחה אפילו 10%, כמות שרחוקה מהרעלה או סיכון ממשי.

כל העסק של ויטמינים די דומה, לקיחה של כדורי ויטמין D של 2000 יחב"ל לא יפריע לאף אחד ואפילו יהיה לטובתו, מצד שני לקחת 2000000 יחידות לטווח הרחוק יכול לגרום להרעלה של ממש ולסכנה בטווח הרחוק.

גם בירקות ופירות משתמשים בחומרים מעכבי ריקבון, ריסוס ושאר חומרים שבמינון גבוה יכולים להיות קטלניים לאדם, אלה החיים.

חששתי מאוד מהסקוואט,
כמו שסיפרתי בפוסט הקודם - לא עשיתי סקוואט נורמלי 12 שבועות בגלל שברך שמאל הפריע לירידה.
פתחתי במשקל שאמרתי לעצמי גם עם גוד מורנינג אני מרים - 280. המשקל שפתחתי איתו לפני שנה.
הברך התנהגה יפה (@Nadav Mary ) בחימום וגם ב280 שהיה נוצה. הקפצתי ל310. היה קליל אבל הברך חזרה לעסקים - לא יכולתי לרדת 5 ס"מ.
לא נכנסתי שלישית.
ברגע זה פחדתי שזה יזיין לי את התחרות. לא הצלחתי להתיישב על הבנץ' והדדליפט הטריד אותי (לפעמים זה היה מציק בדדליפט)
אחרי הרבה "מלחים" (אקסטנד שאדיר אורדמן נתן לי) זה סוג של עבר ויכולתי להתיישב על הבנץ' בלי להזיז הרבה את הברכיים קדימה.
בנץ' הלך ממש טוב באופנר 200 עלה כמו 10 חזרות
כניסה שנייה 210 לחצתי קצת קדימה והקשה בנעילה. לכן קפצתי ל215 במקום 220
ניתן לראות בסרטון שה215 עלה יותר טוב מה210.
דדליפט:
התחלתי להתחמם מאוד מאוחר, וסיימתי על 310 שעלה מאוד לאט בחימום (מוט שונה- לא טקסס בר) וזה היה ממש קרוב לכניסה שלי - כלומר עשיתו אותו כשהסבב שלי התחיל. אני פשוט בסוף הסבב אז זה לא נוראי.
כניסה ראשונה לא הצלחתי להיכנס ברייג' טוב כל כך. אבל עלה בסדר.
הקפצתי ל345 היה הרבה יותר מנטלי וטוב.
355:
אם לא ד"ר אדטו ושי יוניסי שנתנו לי כמה מילים טובות באיזור בו התבודדתי למטרת ריכוז, לא יודע איך הייתי עובר את זה.
קשה לתאר במילים את הקושי שעבר שם.

תחרות עם כמות פסיכית של מתחרים. שהסתיימה בזמן. ללא עיכובים. הייתי בתחרויות בחו"ל - הרמה כאן היא מהגבוהות בעולם.
זו הזדמנות לשבח את גל אדטו על מפעל חיים מדהים שבנה כאן, קידם את הספורט הזה בצורה מסחררת.

תהנו

כל הכבוד אושר
ה355 היה מרגש ומעורר השראה!
חבל שהברך לא התנהגה יפה לעוד קצת..
שאלה, מתי נקבל זיכוי על כך שהמכון היה סגור ברביעי-חמישי?
תודה מראש על התשובה המהירה

אייזה תותח !
נותן בראש כמו תמיד בלי קשר לנסיבות או למה שקורה, תמשיך להפציץ ואני מחכה לראות אותך כבר עם טוטאל של 1000+

כל הכבוד על הטוטאל, נראה שהבחירת כניסות בתחרות הייתה פיקס והלכת חכם.

לגבי שיקום / תחזוקה וכו'-
כאן לדעתי אתה הרבה מאחורה... שים לב ככל שאתה מתחזק, מזדקן (יחסית...) הגוף מתחיל לפקשש פה ושם. אני התחלתי עם טיפולים אצל אנשי מקצוע לפני שנה בערך, ועכשיו אני לא יכול לדמיין לעבור הכנה רצינית בלי זה.
נדיר למצוא ליפטרים תחרותיים עם 700+ שלא רואים מישהו לפחות פעם בחודש (אם לא פעם בשבוע).
במקרה חברה שלי מעסה (ומאמנת אישית) ורואה המון ליפטרים וספורטאים, למדתי המון... ואין מה לשוות בכלל כל סוג של פואם רולר או טיפול עצמי לאיש מקצוע. למרות שאני מתאמן סה"כ מעל 10 שנים, עדיין אפילו בחודש האחרון למדתי על שריר קטן שמחרבן לי את הטכניקה והטווח תנועה (TFL) שאף פעם לא התייחסתי אליו. במקרה שלך אין לך מאמן או יועץ תזונה, אני חושב שהמינימום זה למצוא מעסה טוב. אני אישית ממליץ בחום על דיקור יבש (לא סיני, אפרט אם זה רלוונטי) אבל אני חושב שההיצע בארץ די מצומצם ויקר.

אגב, לי אישית גם הייתה את הבעיה בקוואד לטרליס ודיקור יבש עזר לי בטירוף.

כאן לדעתי אתה הרבה מאחורה... שים לב ככל שאתה מתחזק, מזדקן (יחסית...) הגוף מתחיל לפקשש פה ושם. אני התחלתי עם טיפולים אצל אנשי מקצוע לפני שנה בערך, ועכשיו אני לא יכול לדמיין לעבור הכנה רצינית בלי זה.
נדיר למצוא ליפטרים תחרותיים עם 700+ שלא רואים מישהו לפחות פעם בחודש (אם לא פעם בשבוע).
במקרה חברה שלי מעסה (ומאמנת אישית) ורואה המון ליפטרים וספורטאים, למדתי המון... ואין מה לשוות בכלל כל סוג של פואם רולר או טיפול עצמי לאיש מקצוע. למרות שאני מתאמן סה"כ מעל 10 שנים, עדיין אפילו בחודש האחרון למדתי על שריר קטן שמחרבן לי את הטכניקה והטווח תנועה (TFL) שאף פעם לא התייחסתי אליו. במקרה שלך אין לך מאמן או יועץ תזונה, אני חושב שהמינימום זה למצוא מעסה טוב. אני אישית ממליץ בחום על דיקור יבש (לא סיני, אפרט אם זה רלוונטי) אבל אני חושב שההיצע בארץ די מצומצם ויקר.

אשמח לשמוע איך עיסויים תורמים ? פשוט כי בפיזיותרפיה שאני עושה לכתף הוא עושה לי גם עיסויים ואני תוהה כמה זה עוזר

מסכים בקשר לדיקור מערבי(יבש) זה מדהים... יש לי גם אנשי מקצוע להמלצה למי שמעוניין במרכז ובצפון, צריך אדם שמבין מה הוא עושה ולא ידקור דברים שלא צריך לדקור

אין לי מילים, מדהים.
אמרתי לך כבר בפרטי ! לא להאמין שלפני שנתיים הרמת פאקינג 300 והיום אתה על 355...
מישהו מתקרב כאן ל400 ! ואני רוצה להיות שם שזה קורה.
אגב לא נותן לי לתת לך מוניטין :/

אושר, אושר... אגדה מהלכת!

אני זוכר שלפני כמה שנים בתחרות הראשונה (אולי גם השנייה והאחרונה שלי) הייתי עם סקאווט חזק ממך, וכמו שאמרת בראיון בסוף הסירטון, שיש הרבה ספורטאים שהתחרו כשהתחלת, אבל רובם ככולם עזבו, ואתה המשכת עם התשוקה והרצון להצטיין בתחום.

התרגשתי לראות את הסרטון, ואת ההישגים המאוד מרשימים שלך.!
בהצלחה רבה ויישר כוחך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית