עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי שהעצמות נעשות יותר רכות וסיבי שריר פחות גמישים וזה כבר נגרר לדברים לא נעימים שלא הייתי רוצה להתעסק איתם. ככה שזו הסיבה שלא בא לי ראוקוטן אלא אם כן זו הברירה היחידה ואז אפסיק להתאמןזה לא שאי אפשר להתאמן עם ראוקוטן
אני עם ראוקוטן ואני שובר שיאים כבר תקופה ארוכה ומתאמן אותו דבר כמו שהתאמנתי לפני (אפילו חזרתי לעשות דדליפט)
ראוקוטן בתופעות לוואי שלו ואני מצטט (טוב, מסתבר שזרקתי את העלון עם הכדורים אז אני מעתיק מהאינטרנט מה שמצאתי):
"כאבי שרירים ופרקים – תופעת לוואי נוספת היא התפתחות של כאבי שרירים ופרקים. הפגיעה בשריר עלולה להתבטא גם כממצא מעבדתי של עליה ברמת ה-CPK."
יכול להיות שיכאב לך קצת (בעיקר בגב שמעתי זה נפוץ) אבל זה לא שאסור להתאמן בכלל
גם הרופאה שלי לפחות ששאלה אם אני מתאמן כל מה שאמרתי לי זה "תוריד נפח מקסימום מהאימונים אם נהיה קשה"
אז אותו דבר אגיד לך, אם אתה מרגיש שכואב לך וקשה לך תוריד הילוך ומקסימום תרים פחות כבד או תוריד קצת נפח מהאימונים עצמם
כל מה שאני אומר לך זה לא תחליף לייעוץ עם רופא עצמו והכל אלא על סמך ניסיון אישי
הבנתי שהעצמות נעשות יותר רכות וסיבי שריר פחות גמישים וזה כבר נגרר לדברים לא נעימים שלא הייתי רוצה להתעסק איתם. ככה שזו הסיבה שלא בא לי ראוקוטן אלא אם כן זו הברירה היחידה ואז אפסיק להתאמן