הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | טיפול באקנה ללא השבתה של אימונים?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
היי אני בן 18 לצורך העניין, חשבתי להתחיל רואקוטן אבל הבנתי שאי אפשר להתאמן תוך כדי.
מכירים איזה טיפול אחר עם תוצאות כמו של רואקוטן? אשמח לעזרה ושבת שלום 😃

זה לא שאי אפשר להתאמן עם ראוקוטן
אני עם ראוקוטן ואני שובר שיאים כבר תקופה ארוכה ומתאמן אותו דבר כמו שהתאמנתי לפני (אפילו חזרתי לעשות דדליפט)
ראוקוטן בתופעות לוואי שלו ואני מצטט (טוב, מסתבר שזרקתי את העלון עם הכדורים אז אני מעתיק מהאינטרנט מה שמצאתי):
"כאבי שרירים ופרקים – תופעת לוואי נוספת היא התפתחות של כאבי שרירים ופרקים. הפגיעה בשריר עלולה להתבטא גם כממצא מעבדתי של עליה ברמת ה-CPK."

יכול להיות שיכאב לך קצת (בעיקר בגב שמעתי זה נפוץ) אבל זה לא שאסור להתאמן בכלל
גם הרופאה שלי לפחות ששאלה אם אני מתאמן כל מה שאמרתי לי זה "תוריד נפח מקסימום מהאימונים אם נהיה קשה"
אז אותו דבר אגיד לך, אם אתה מרגיש שכואב לך וקשה לך תוריד הילוך ומקסימום תרים פחות כבד או תוריד קצת נפח מהאימונים עצמם

כל מה שאני אומר לך זה לא תחליף לייעוץ עם רופא עצמו והכל אלא על סמך ניסיון אישי

• פותח/ת השרשור
זה לא שאי אפשר להתאמן עם ראוקוטן
אני עם ראוקוטן ואני שובר שיאים כבר תקופה ארוכה ומתאמן אותו דבר כמו שהתאמנתי לפני (אפילו חזרתי לעשות דדליפט)
ראוקוטן בתופעות לוואי שלו ואני מצטט (טוב, מסתבר שזרקתי את העלון עם הכדורים אז אני מעתיק מהאינטרנט מה שמצאתי):
"כאבי שרירים ופרקים – תופעת לוואי נוספת היא התפתחות של כאבי שרירים ופרקים. הפגיעה בשריר עלולה להתבטא גם כממצא מעבדתי של עליה ברמת ה-CPK."

יכול להיות שיכאב לך קצת (בעיקר בגב שמעתי זה נפוץ) אבל זה לא שאסור להתאמן בכלל
גם הרופאה שלי לפחות ששאלה אם אני מתאמן כל מה שאמרתי לי זה "תוריד נפח מקסימום מהאימונים אם נהיה קשה"
אז אותו דבר אגיד לך, אם אתה מרגיש שכואב לך וקשה לך תוריד הילוך ומקסימום תרים פחות כבד או תוריד קצת נפח מהאימונים עצמם

כל מה שאני אומר לך זה לא תחליף לייעוץ עם רופא עצמו והכל אלא על סמך ניסיון אישי
הבנתי שהעצמות נעשות יותר רכות וסיבי שריר פחות גמישים וזה כבר נגרר לדברים לא נעימים שלא הייתי רוצה להתעסק איתם. ככה שזו הסיבה שלא בא לי ראוקוטן אלא אם כן זו הברירה היחידה ואז אפסיק להתאמן

הבנתי שהעצמות נעשות יותר רכות וסיבי שריר פחות גמישים וזה כבר נגרר לדברים לא נעימים שלא הייתי רוצה להתעסק איתם. ככה שזו הסיבה שלא בא לי ראוקוטן אלא אם כן זו הברירה היחידה ואז אפסיק להתאמן

אין סיבה להפסיק להתאמן
אתה יכול לפשוט להוריד נפח מהאימונים
כל בן אדם והגוף שלו
אני מכיר כמה שעם הראקוטן המשיכו להתאמן כרגיל
אני נגיד קצת הורדתי נפח בתרגילים מסויימים באימון
אבל אין סיבה שעכשיו חצי שנה תפסיק להתאמן

אני גם מתאמן עם ראקוטן ( 3 אימוני כח, 3 ריצות ו2 אימוני bjj בשבוע)
לא עושה דדליפט וסקוואט כי הרגשתי שזה יותר מידי עם הכדורים אבל השאר בסדר (קצת כאבי ברכיים אם אני לא עושה חימום טוב ואני לא עף במשקלים, לא יודע אם זה קשור כי אני גם לא עולה במשקל גוף, אבל חוץ מזה זהו)

משהו שפתר את הבעיה כמעט לחלוטין אצלי הוא לשטוף את הפנים עם תמיסת סודה ומלח לשתיה, החיסרון הוא יובש אבל אם משחקים עם התדירות\מינון זה כמעט לא מפריע.

בהתבסס על הניסיון שלי בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית