הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחרות במאי

שלומי איטח

משתמש מתחיל
94
17
נק' מוניטין:
39
94
17
מעוניין להתחרות בחודש מאי בקטגוריה עד 82.5 או עד 90 יש משהו שיכול להגיד לי איזה משקלים ראויים לתחרות בקטגורייה
אם זה עוזר אני teen-1

כל משקל שאתה מרים ראוי לתחרות
אין איזה דרישות מקדימות לתחרות וגם אפאחד לא יצחק עליך שאתה מרים משקל מסויים ולא יותר
תבוא להתחרות כי אתה רוצה והכל מסביב לא משנה

• פותח/ת השרשור
כל משקל שאתה מרים ראוי לתחרות
אין איזה דרישות מקדימות לתחרות וגם אפאחד לא יצחק עליך שאתה מרים משקל מסויים ולא יותר
תבוא להתחרות כי אתה רוצה והכל מסביב לא משנה
תודה רבה למרות הכל ארצה לדעת

תודה רבה למרות הכל ארצה לדעת

זה מה שאני מסנה להסביר
כל אדם בנוי גנטית שונה וגם המשקלי עבודה שלו יהיו שונים במיוחד שמדובר בגילאים שונים
יש לך אדם שבגיל שלך ובמשקל שלך ירים 100 קילו סקוואט ויהיה אדם אחר שירים 300 קילו סקוואטים
אין משקלים שנחשבים לראויים כי כל אדם בנוי שונה וחי שונה
זה לא בגרות במתמטיקה שיש לך תבנית בנויה מראש ואומרים לך תפתור ואם אתה לא בא עם הכמות ידע הנכונה אתה לא תצליח להוציא 100
הכל פה עניין אישי, אל תנסה להשוות אותך לאחרים או למשקלים שיגידו לך זה סתם להוריד מהערך העצמי שלך וזה מיותר ולדעתי גם חשיבה שגויה

נערך לאחרונה:
נראה לי המינימום זה 20 קילו סקוואט, 20 בנץ' ו20 דדליפט אז אתה סבבה.
עכשיו ברצינות, זאת תחרות ראשונה שלך פשוט תבוא ותהנה, אייל אמר מצוין.

no-matter-how-small-you-are-fatif-slb-s-deadlifts-4594484.png

תמיד שאתה חושב על משקלים תזכור שבשעות שאנחנו באים למכון יש קבוצות הזויות, גם אם אתה לא עם משקלים מטורפים שווה לך להתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית