הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום התחרות שלי, 505 ק"ג טוטאל

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
זו התחרות הראשונה שלי מאז דצמבר שעבר.

אחרי שנה שכללה הרבה עליות וירידות, עשיתי כמה בחירות והחלטות טובות (בדיעבד) ונתתי את התחרות הטובה ביותר שלי עד עכשיו, עם שני שיאי תחרות אישיים בסקוואט ושיא חדש בדדליפט וכתוצאה מכך, עשיתי גם טוטאל חדש של 505 ק"ג, כאשר המטרה שלי היתה 500 ק"ג.

כניסה ראשונה בסקוואט היתה 150 ואחריה 160:

לפני ה 160, התלבטתי מה לעשות בכניסה השלישית במידה ואצליח. אחרי שראיתי את הסרטון, לא היתה לי התלבטות בכלל והלכתי על 165:

גאולה עצמית ראשונה, אחרי שבתחרות ביולי 2015 נכשלתי 3 פעמים עם 160, שבוע לאחר שעשיתי 2*165 באימון.

בנץ' הלך כמעט לפי התכנון: 115-120 וכשל מעצבן ב 125.

קיוויתי לתת 125 קילו בבנץ' וביחד עם הסקוואט תהיה לי תוצאה ביניים של 290 קילו וכך להוריד לחץ מהדדליפט, אבל זה לא הצליח וכנראה טוב שכך.

בדדליפט פתחתי עם 205. ההרגשה היתה שזה עלה לאט, אבל שוב הסרטון עזר לי להחליט על 215 בכניסה השניה ולנסות להשוות שיא אישי:

הגעתי למטרה המוצהרת של התחרות, טוטאל 500 ונשארה הכניסה השלישית לנסות שיא חדש בדדליפט ולשפר עוד קצת את הטוטאל:

בדצמבר שעבר נכשלתי פעמיים עם המשקל הזה והתחרות הזו היתה התזמון המושלם להצליח למשוך את המשקל.

בסה"כ 8/9 עם מלא שיאים אישיים, אני מרוצה 😃

תודות:

@DarY על התמיכה והעצות.
@shum_klum על השרוולים וקצת חפירות.
@Daniel1 על השמירות באימונים והתמיכה.

צוות הספוטרים הנפלא:
@yanivgoft
@BarBibas
@Snorlax
@x7haim
@omerh84

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית