הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
רק לראות שהכל באמת מוכן.
מים בקטריוסטטיים מערבב 10ml עם 5000 יחידות של hcg.
אני מתכנן לשים הכל במזרק אחד או שאם אצליח לקנות וויאל ריק.
לשמור את המזרק/ויאל במקרר וכל פעם למשוך משיכה של 0.5ml שתניב לי 250iu של פרגניל?(משיכה של מזרק רגיל ולא אינסולין)
זה נכון?

עדיף לשמור בויאל מבחינת סטריליות בשל היותו עשוי זכוכית ולא פלסטיק.
לגבי חישוב הכמות - אכן 0.5ml יתנו לך 250iu של החומר

• פותח/ת השרשור
עדיף לשמור בויאל מבחינת סטריליות בשל היותו עשוי זכוכית ולא פלסטיק.
לגבי חישוב הכמות - אכן 0.5ml יתנו לך 250iu של החומר
יש מאיפה לקנות בארץ ויאל ריק?
לא אמורה להיות בעיה להזריק פרגניל בכתף עם מזרק רגיל נכון? (לפי מה שאני יודע פשוט לא מומלץ באותו מקום של הזריקה עם החומר).
במידה והפרגניל לא נשמר במקרר תוך כמה זמן הוא נהרס?

יש מאיפה לקנות בארץ ויאל ריק?
לא אמורה להיות בעיה להזריק פרגניל בכתף עם מזרק רגיל נכון? (לפי מה שאני יודע פשוט לא מומלץ באותו מקום של הזריקה עם החומר).
במידה והפרגניל לא נשמר במקרר תוך כמה זמן הוא נהרס?
תוכל להזמין ויאל איביי/אמאזון או לשאול איזה דילר מוכר אם יש לו. מלבד זאת אתה יכול לפתוח אשכול בפורום קניה/מכירה ולרשום שאתה מעוניין לקנות ויאל ריק. זה לא חומר אסור לכן לא נוגד את חוקי הפורום

פרגניל מזריקים לשומן תת עורי באיזור סביב הטבור. אם אתה בוחר שלא להשתמש במזרק אינסולין, אלא מזרק רגיל, אתה תצטרך להשתמש במחט עדינה בגודל 27g עד 30g ולהחליף בכל הזרקה מחט

פרגניל לאחר ערבוב חייב קירור אחרת מתקלקל מיידית

• פותח/ת השרשור
תוכל להזמין ויאל איביי/אמאזון או לשאול איזה דילר מוכר אם יש לו. מלבד זאת אתה יכול לפתוח אשכול בפורום קניה/מכירה ולרשום שאתה מעוניין לקנות ויאל ריק. זה לא חומר אסור לכן לא נוגד את חוקי הפורום

פרגניל מזריקים לשומן תת עורי באיזור סביב הטבור. אם אתה בוחר שלא להשתמש במזרק אינסולין, אלא מזרק רגיל, אתה תצטרך להשתמש במחט עדינה בגודל 27g עד 30g ולהחליף בכל הזרקה מחט

פרגניל לאחר ערבוב חייב קירור אחרת מתקלקל מיידית
הבנתי הכל תודה רבה.
רק לא הבנתי האם זה בגדר המלצה להזריק באזור הטבור או שניתן להזריק בכתף ללא חשש?

• פותח/ת השרשור
היתרון הוא בהזרקה תת עורית לאיזור שומני ולא לשריר כלשהו אחר
הבנתי..
ובמזרק אינסולין איך המידות הולכות? כי הבנתי שלאזור הטבור צריך רק מזרק אינסולין ולא רגיל ולפי מה שאני יודע המידות שם זה לא מ”ל.
יש לך איזה קישור לוויאל? כי באייבי אני מוצא רק בקבוקים קטנים מזכוכית עם מכסה ולא ויאל סטרילי

הבנתי..
ובמזרק אינסולין איך המידות הולכות? כי הבנתי שלאזור הטבור צריך רק מזרק אינסולין ולא רגיל ולפי מה שאני יודע המידות שם זה לא מ”ל.
יש לך איזה קישור לוויאל? כי באייבי אני מוצא רק בקבוקים קטנים מזכוכית עם מכסה ולא ויאל סטרילי
ראשית, מפאת חוקי הפורום לא ניתן לצרף קישור להזמנות מחו"ל, כך שתצטרך לחפש לבד באיביי אם תרצה.
שנית, מזרקי אינסולין מגיעים מכויילים הן לפי יחידות בינלאומיות iu והן לפי סמ"ק ml/cc

• פותח/ת השרשור
ראשית, מפאת חוקי הפורום לא ניתן לצרף קישור להזמנות מחו"ל, כך שתצטרך לחפש לבד באיביי אם תרצה.
שנית, מזרקי אינסולין מגיעים מכויילים הן לפי יחידות בינלאומיות iu והן לפי סמ"ק ml/cc
זאת אומרת שזה בדיוק כמו המזרק הרגיל.
לאחר המשיכה של 0.5ml. ממזרק האינסולין המשיכה והזריקה מתבצעות באותה המחט במזרק האינסולין?

זאת אומרת שזה בדיוק כמו המזרק הרגיל.
לאחר המשיכה של 0.5ml. ממזרק האינסולין המשיכה והזריקה מתבצעות באותה המחט במזרק האינסולין?
כן אתה שואב עם המזרק אינסולין מהויאל ומזריק איתו
זה חד פעמי אחרי זה זרוק את המזרק לפח

מצרף שאלה: שמתי את הפרגניל מעורבב במזרק 5 cc אני יכול להזריק 250 כל פעם לישבן? אם מחט כחולה? וצריך להכניס את המזרק עד הסוף או לא חובה?

נראה לי אני אזריק לישבן וזהו
עוד שאלה: האם זה קריטי לפצל את הפרגניל לפעמיים בשבוע או שפעם אחת של 500 אפשרי גם? ביגלל שזה במזרק 5cc די קשה לחשב את הזריקה בידיוק שיצא 250. @Daniel Barack

נראה לי אני אזריק לישבן וזהו
עוד שאלה: האם זה קריטי לפצל את הפרגניל לפעמיים בשבוע או שפעם אחת של 500 אפשרי גם? ביגלל שזה במזרק 5cc די קשה לחשב את הזריקה בידיוק שיצא 250. @Daniel Barack
זה עניין של זמן מחצית חיים. העדיפות היא לפצל אבל אם זה מסובך לך אז תזריק פעם אחת בשבוע 500iu וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית