הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדלים בין מלגות,השגים להייטק/ עתידים

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
בספטמבר הקרוב נכנס למכינה בטכניון,בנתיים עושה קורס בלינארית בפתוחה,לאחר מכן משפר את הפסיכומטרי למעל 700.
בדקתי עם גורמי התש מהצבא,ועם עוד גורמים ואני זכאי לקבל מלגה,מה ההבדל בין שני המלגות הללו?
הם לא כל כך אינפורמטיבים לגבי זה,ניסיתי לשאול מה ההבדל אבל כל אחד אומר שהוא לא מכיר את האחר.

לא מכיר אף אחת מהן במיוחד אבל סקרנת אותי אז נכנסתי לאתרים שלהן. כמו שזה נראה, הישגים מלגה יותר "רחבה" שכוללת גם קדם-מכינה, מכינה, פסיכומטרי, ובכלל באתר שלהם יש הרבה יותר אינפורמציה (גובה המלגה, התנדבות, גם מציינים שאין עדיפות לפריפריה או חובת שירות). על עתידים יש פחות מידע נגיש באתר, אבל נראה שזה לא כולל מכינה, פסיכו וכו', וגם לא מצוינת התנדבות אלא צבירת ניסיון, אני גם מאוד בספק שמקבלים יותר כסף מהישגים. על הנייר הישגים נראית יותר טובה ככל שאתה רחוק יותר מתנאי הקבלה לתואר.

בכל מקרה, אתה יכול להגיש מועמדות לשתיהן במקביל. תמיד גם יש את האפשרות לשאול אותם ישירות כל דבר שבא לך.

עריכה: לאחר בדיקה מאכזבת - בהישגים חייבים להתחיל מהמכינה, לא אפשרי להגיש מועמדות אם אתה כבר לומד.😭

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית