הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול אוראלי והשפעתו על השיער

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
קודם שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה ומבורכת.
היום התחלתי סייקל טסט פרופ + וינסטרול כדורים, הכל מסודר הכל בסדר, חוץ מהדאגה שלי לגבי נשירת שיער, אני מרגיש בשנתיים האחרונות שהשיער שלי מתחיל להיות דליל, עד היום מסתדר בלתסרק וכו.. עשיתי לפני סייקל טסט סולו בן 10 שבועות עברתי אותו עם מעט השפעה על השיער, אבל היה השפעה שלילית, הסייקל הזה מתוכנן לחודש וחצי.
אני מאוד מבקש שתעזרו לי בהמלצות האם יש מלעשות כדי להימנע מנשירת שיער?

תודה לכם מראש 🍻

תודה
כל מילה שאמרת מיותרת.
סך הכל די נתנו לך את כל המידע
גם על וינסטרול וגם מעבר
אתה יכול גם להגדיל ראש ולחפש את הנושא הזה, שחוזר רבות בפורום, לבד, לקרוא ולהבין שויני אינו ממש ידידותי לשיער אך זו גם תלות בגנטיקה. עוד מעבר? אין מה לחדש.

• פותח/ת השרשור
סך הכל די נתנו לך את כל המידע
גם על וינסטרול וגם מעבר
אתה יכול גם להגדיל ראש ולחפש את הנושא הזה, שחוזר רבות בפורום, לבד, לקרוא ולהבין שויני אינו ממש ידידותי לשיער אך זו גם תלות בגנטיקה. עוד מעבר? אין מה לחדש.
טוב מתחיל להרגיש שאני מפריע לכם, מתנצל לא התכוונתי, אתמול היתה שאלה קבלתי תשובות, ולא שאלתי יותר, אבל הבחור התערב ללא טעם, בכל מקרה מאוד מודה לכם, ספיציפי לך, אני זוכר שפעם עזרת לי ברגע שהייתי לחוץ מוות..
לילה טוב

תודה
כל מילה שאמרת מיותרת.
גבר, באמת. ציפית רק לליטופים? אני מאלו שעוד איכשהו די מאופקים ובעלי סבלנות אבל בחייאת, לא הצלחת להבין מאיזה 20 הודעות מ-5 אנשים שונים את התשובה???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית