הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS

• פותח/ת השרשור THNUI
  • פורסם בתאריך

THNUI

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני רוצה להתחיל להתאמן. והמטרה שלי היא רק היפרטרופיה, לגדול כמה שיותר במסת השריר.
והבנתי שעדיף להתחיל עם התוכנית SS, שהיא תוכנית כח.
אז יש לי כמה שאלות.

1. כמה זמן בערך אני צריך להיות עם התוכנית SS ?

2. ובתוכנית הזאת יש לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) ,אני יכל להחליף את התרגיל הזה בתרגיל אחר ?

כמה זמן בערך אני צריך להיות עם התוכנית SS ?
עד שתרגיש שאינך מצליח להתאושש ולהתקדם, זו לא תורה מסיני.
לרוב אנשים ממצים אותה לאחר 3-4 חודשים.

2. ובתוכנית הזאת יש לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) ,אני יכל להחליף את התרגיל הזה בתרגיל אחר
לא. ובאף תוכנית עתידית שתעשה, אין תחליף לפרס.

• פותח/ת השרשור
עד שתרגיש שאינך מצליח להתאושש ולהתקדם, זו לא תורה מסיני.
לרוב אנשים ממצים אותה לאחר 3-4 חודשים.

לא. ובאף תוכנית עתידית שתעשה, אין תחליף לפרס.
למה ?
אם אני אחליף את התרגיל, "האפקט" או המטרה של התוכנית. תפגע משמעותית. ?

למה ?
אם אני אחליף את התרגיל, "האפקט" או המטרה של התוכנית. תפגע משמעותית. ?
בלי פרס זה לא SS.
ובאופן כללי, זהו אחד התריגלים החשובים ביותר לפלג גוף עליון לדעתי. גם מבחינת מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
בלי פרס זה לא SS.
ובאופן כללי, זהו אחד התריגלים החשובים ביותר לפלג גוף עליון לדעתי. גם מבחינת מסת שריר.
אוקיי
ויש לי עד כמה שאלות.

1. את הפאוורקלין, אני יכל להחליף במתח. ?

2. הבנתי שכדי לדעת כמה משקל צריך להרים באימון הראשון. צריך להתחיל ממוט ריק, ולהוסיף משקל עד שמרגישים האטה במהירות הביצוע.
אז אם אני אתחיל עם משקל יותר נמוך. דוגמה ב50 קילו אני מתחיל להרגיש האטה במהירות הביצוע, אז במקום להתחיל ב50 קילו, אני אתחיל ב 25 או 40 קילו. זה בסדר הכוונה מה זה משנה אם אני אתחיל עם משקל יותר נמוך ממה שצריך ?

3. והבנתי שצריך להיות גמיש כדי לבצע את התרגילים ואני לא גמיש זה יכל לפגוע ?
דוגמה בדדליפט, קשה להגיע למוט כמו שצריך. אם א מנסה להגיע למוט, אני מרגיש מתיחה חזקה בהמסטרינג. אז כדי להגיע למוט, צריך לקפל את הרגלים לכמעת 90 מעלות, במקום 110 מעלות בערך. מה צריך לעשות, להמשיך ככה. ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית