הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשר בין Weight Lifting ל-SS?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום,
התקשתרי אתמול למנהל החד"כ על-מנת לברר על אימון אישי, לאחר שנזכרתי שראיתי אותו מלמד מישהו לעשות SS.
דיברנו קצת והוא אמר לי שהוא בעד התוכניות וחושב שהיא תתאים לי, אבל הוא מעדיף להפנות אותי למדריך אחר, שמתמחה ב Weight Lifting, ויכול ללמד יותר טוב ממנו את הדקויות של התרגילים.
הוא הפנה אותי לבנאדם שאני מכיר בפנים, שמרחוק (ואני מדגיש- לא מכיר אותו), נראה כמו בודי בילדר. (לפי המימדים)

האם בנאדם שמתמחה ב-WL הוא זה שיכול ללמד כמו שצריך את הטכניקות של התרגילים ?

• פותח/ת השרשור
לעזאזל. המדריך איתו דיברתי קרא את הספר ויודע במה מדובר, אבל אם הוא שלח אותי למישהו אחר אולי הוא פשוט לא יודע ללמד את הטכניקה כמו שצריך?

מה דעתך לקרוא את הספר וללמוד לבד, כפי שעשו מספיק אנשים בארץ ובעולם בכלל...

לא מבין למה אנשים מסתבכים או נתלים במאמנים. כן enforcer, אני לא מבין אותך. אתה סה"כ משלם על מקום שמספק לך קורת גג, מוט אולימפי ופלטות. אז תתחייס למקום ככזה, תקרא את הספר לבד, תלמד את הטכניקות לבד, תיעזר בסרטונים של ריפטו, תיעזר בביקורת של האנשים הטובים כאן על סרטונים שאתה תעלה וכ'ו. אתה לא צריך מאמנים ומדריכים כל עוד הם לא בקיאים בתכנית שאתה מנסה לעשות, הגיוני לא?

• פותח/ת השרשור
אני יודע מי זה. היה מר ישראל. הוא יכול ללמד אותי טכניקות של SS בצורה טובה?
תמיד אמרתם כאן "אם בודיבילדר אומר שהסקווט שלך טוב, סימן שאתה ממש גרוע"

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך מאמנים ומדריכים כל עוד הם לא בקיאים בתכנית שאתה מנסה לעשות, הגיוני לא?

זה בדיוק העניין, אני מחפש את זה שבקיא בתוכנית הזאת.
אף אחד לא המציא את הגלגל ואחרי הכל אין חכם כבעל נסיון. אם אני אמצא את אותו בעל נסיון, אוכל ללמוד ממנו.

ובקשר לשאר הדברים שרשמת- מכון כושר מספק לך מוט, פלטות ומדריכים. גם עם חלק ממכון הכושר.

ואם לא תמצא, לא תעשה את התכנית? מאמן הוא לא דבר הכרחי במיוחד בתכנית כה straight-forward כמו SS.

• פותח/ת השרשור
ואם לא תמצא, לא תעשה את התכנית? מאמן הוא לא דבר הכרחי במיוחד בתכנית כה straight-forward כמו SS.

חשוב לי ללמוד לבצע את התרגילים בצורה המושלמת.
אני לא עוד ילד שרץ לשים משקלים על המוט, להראות לכולם כמה כבד הוא מרים, ואחר כך לחזור הבייתה עם כאבי גב.

חשוב לי ללמוד לבצע את התרגילים בצורה המושלמת.
אני לא עוד ילד שרץ לשים משקלים על המוט, להראות לכולם כמה כבד הוא מרים, ואחר כך לחזור הבייתה עם כאבי גב.

אתה עצלן תתחיל להסתכל ביו טיוב במקום לבזבז לך או להורים שלך מאות שקלים על אימונים אישיים

• פותח/ת השרשור
אתה עצלן תתחיל להסתכל ביו טיוב במקום לבזבז לך או להורים שלך מאות שקלים על אימונים אישיים

בסופו של דבר, גם אם אחליט לקחת אימונים אישיים, זה יהיה מספר מצומצם של אימונים בשביל ללמוד טכניקה. בלי קשר, זה לא בדיוק מה שישבור אותי.

בסופו של דבר, גם אם אחליט לקחת אימונים אישיים, זה יהיה מספר מצומצם של אימונים בשביל ללמוד טכניקה. בלי קשר, זה לא בדיוק מה שישבור אותי.
הסיכוי שלך למצוא מאמן שיתן לך לעשות LB נכון ומלא ודדליפט תקני שואף לאפס.

הסיכוי שלך למצוא מאמן שיתן לך לעשות LB נכון ומלא ודדליפט תקני שואף לאפס.
מחזק, מה הבעיה לקרוא את הספר ואת המאמרים ולהעלות סרטונים כמו שאר חברי הפורום? ככה אני למדתי והטכניקה שלי בתרגילים היא סבירה ואפילו קצת יותר, בטכניקה מושלמת אי אפשר להתקדם לאורך זמן, מה שחשוב זה לדעת את התנועה ולהשתדל לשמור על הדברים הקריטיים (שזה נתון לויכוח עד כמה הדברים באמת קריטיים), ואת זה ממש לא בעיה ללמוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית