הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות לפרוייקט בתכנות שאוכל להכין ע"י למידה עצמית

תעשה coursera של ג'אבה או אנדרואיד.
תוכל לעשות שם תרגילים.
יעזור לך קצת בהמשך כנראה אבל בעיקר יכניס אותך לתחום.

עוד המלצה תהיה, לך לעבוד. שנה ראשונה ושניה בתואר ממש מומלץ לא לעבוד אז תחסוך כסף מעכשיו

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה, אינפי 1 ו-2 זה הקורסים הכי קשים בתואר ולכן אם תגיע עם קצת רקע זה יקל עליך מאוד.

במקביל הייתי מנסה לחזק את ה JAVA (השפה הכי מבוקשת בשוק למרות הצמיחה האדירה בשוק האנדרואיד ופיתוח האפליקציות לסלולר) וכן כותב איזשהו מיני פרוייקט סטנדרטי, נניח תוכנה לספריית וידאו או ניהול מלאי במחסן, זה ייתן לך נסיון ב OOP וב design patterns למיניהם, השלב הבא יהיה לכתוב משהו קצת יותר מורכב אבל צעד צעד.

כתבת שאתה יודע JAVA באופן בסיסי, חשוב להבין שלדעת syntax זה נחמד אבל לא מספיק, אתה אמור להכיר את היכולות של JAVA ולדעת להשתמש בהם במקומות הנכונים.

בהצלחה, תעשות תואר במדעי המחשב זאת בחירה נכונה, תשקיע ותתמיד , זה ישתלם לך בעתיד.
תודה רבה על התגובה ,
חיזוק של java זה גם בין היתר על ידי פיתוח משחקים 😃
עשיתי כבר לפני שהתגייסתי משהו בסגנון ספריית וידיאו וכל זה כדי לתרגל OOP ...
מה אתה אומר כדי ללמוד מהסרטונים האלה ביוטיוב אינפי 1 ואינפי 2 ? זה באמת יעזור ?
תעשה coursera של ג'אבה או אנדרואיד.
תוכל לעשות שם תרגילים.
יעזור לך קצת בהמשך כנראה אבל בעיקר יכניס אותך לתחום.

עוד המלצה תהיה, לך לעבוד. שנה ראשונה ושניה בתואר ממש מומלץ לא לעבוד אז תחסוך כסף מעכשיו
תאמת שעוד לא למדתי מהאתר הזה , הוא טוב ? זה בחינם ?
אני אעבוד כמובן ,למרות שאין לי בעיה לא לעבוד כבר עכשיו כי טפו טפו טפו יש תמיכה כלכלית מההורים

Unity ,תבנה משחקים לאנדרואיד(למי יש זין ללמוד אינפי עצמאית?),בהצלחה.

עשיתי כבר לפני שהתגייסתי משהו בסגנון ספריית וידיאו וכל זה כדי לתרגל OOP
הנחתי שאתה פחות מתקדם, כתבת ב JAVA 1.7 ?

מה אתה אומר כדי ללמוד מהסרטונים האלה ביוטיוב אינפי 1 ואינפי 2 ? זה באמת יעזור ?
בטוח לא יזיק, וייתן לך רקע מסוים, תלוי כמה תלמד (וכמה אתה אוטו דידקט) , עדיף לבוא מוכן מאשר לשבת מול המרצה עם פה פעור 😃

אם אתה מוותר על האופציה של קורס בפתוחה, לדעתי מספיק רק לעבור קצת על חלק מההרצאות (בעיקר אינפי שזה נושא שמוכר לך, אלגברה הכל יהיה חדש לך ויחייב תרגול אז אין טעם לדעתי), משהו כמו חודש לפני תחילת הלימודים, מניסיון זה מאוד עוזר כי יש הרבה הגדרות ומשפטים שלוקח זמן להבין לעומק.

סתם ללמוד את כל הקורס (לבד, לא בפתוחה) באמת יהיה בזבוז לדעתי, בלי תרגולים שוטפים אתה תשכח מלא ולא תדע ליישם את מה שלמדת, ואם כן תתרגל אז עדיף כבר לעשות את הקורס בפתוחה כי חבל על ההשקעה גם ככה אתה תעשה את הקורס בתואר, מה הקטע לעשות קורס פעמיים בשביל מבחן אחד?

תאמת שעוד לא למדתי מהאתר הזה , הוא טוב ? זה בחינם ?
אני אעבוד כמובן ,למרות שאין לי בעיה לא לעבוד כבר עכשיו כי טפו טפו טפו יש תמיכה כלכלית מההורים
תמיכה מההורים זה מצוין.
וכן אתר מצויין, חינם coursera

יש גם את udemy - לא יצא לי להשתמש יותר מידי ולא סגור על העניין הכספי שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית