עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על התגובה ,מצטרף להמלצה, אינפי 1 ו-2 זה הקורסים הכי קשים בתואר ולכן אם תגיע עם קצת רקע זה יקל עליך מאוד.
במקביל הייתי מנסה לחזק את ה JAVA (השפה הכי מבוקשת בשוק למרות הצמיחה האדירה בשוק האנדרואיד ופיתוח האפליקציות לסלולר) וכן כותב איזשהו מיני פרוייקט סטנדרטי, נניח תוכנה לספריית וידאו או ניהול מלאי במחסן, זה ייתן לך נסיון ב OOP וב design patterns למיניהם, השלב הבא יהיה לכתוב משהו קצת יותר מורכב אבל צעד צעד.
כתבת שאתה יודע JAVA באופן בסיסי, חשוב להבין שלדעת syntax זה נחמד אבל לא מספיק, אתה אמור להכיר את היכולות של JAVA ולדעת להשתמש בהם במקומות הנכונים.
בהצלחה, תעשות תואר במדעי המחשב זאת בחירה נכונה, תשקיע ותתמיד , זה ישתלם לך בעתיד.
תאמת שעוד לא למדתי מהאתר הזה , הוא טוב ? זה בחינם ?תעשה coursera של ג'אבה או אנדרואיד.
תוכל לעשות שם תרגילים.
יעזור לך קצת בהמשך כנראה אבל בעיקר יכניס אותך לתחום.
עוד המלצה תהיה, לך לעבוד. שנה ראשונה ושניה בתואר ממש מומלץ לא לעבוד אז תחסוך כסף מעכשיו
הנחתי שאתה פחות מתקדם, כתבת ב JAVA 1.7 ?עשיתי כבר לפני שהתגייסתי משהו בסגנון ספריית וידיאו וכל זה כדי לתרגל OOP
בטוח לא יזיק, וייתן לך רקע מסוים, תלוי כמה תלמד (וכמה אתה אוטו דידקט) , עדיף לבוא מוכן מאשר לשבת מול המרצה עם פה פעור 😃מה אתה אומר כדי ללמוד מהסרטונים האלה ביוטיוב אינפי 1 ואינפי 2 ? זה באמת יעזור ?
תמיכה מההורים זה מצוין.תאמת שעוד לא למדתי מהאתר הזה , הוא טוב ? זה בחינם ?
אני אעבוד כמובן ,למרות שאין לי בעיה לא לעבוד כבר עכשיו כי טפו טפו טפו יש תמיכה כלכלית מההורים